Κ στο pc. Ειναι το μονο που δεθηκα ποστ-witcher
γενικά το immersion με τον κόσμο του RDR2 λίγα παιχνίδια το έχουν καταφέρει… και δεν είμαι καν ο μεγαλύτερος φαν του main story του
Εκανα σκιπ σχεδον όλα τα σινεματικ αλλα στο τελος παλι με συγκινησε. Και το ιμμερσιον είναι απίστευτα
λοιπον μόλις ολοκλήρωσα star wars jedi fallen order
παιχνιδάρα!
τρομερό story,gameplay πολύ καλό, γραφικά όχι τέλεια αλλα σε καλό επίπεδο, δυσκολία αρκετή αυξημένη με αρκετές δόσεις souls στοιχείων.
γενικά πολύ καλή εμπειρία και περιμένω πως κ πως για το δευτερο.
τωρα είμαι σε αναζήτηση καινουριου παιχνιδιού. μάλλον πάω καρφί για death stranding
επανέρχομαι με μια αγορά της τελευταίας στιγμή μέσω pstore σε προσφορά fallout 4.δεν το σκέφτηκα κ πολύ, το πήρα να υπάρχει στον σκληρό και ισως αν αξιζει το καλοκαίρι ασχοληθώ μαζί του. 6 ευρουλάκια κλάιν…και αν δεν αξίζει το σβήνω. τόσα κ τόσα έχουμε δώσει σε μάπα δίσκους…
Το ξεκίνησα πρόσφατα, όντας ερωτευμένος με Fallout 3 και New Vegas και μέχρι στιγμής παίρνω όσα θέλω. Το πάω πάρα πολύ αργά λόγω έλλειψης χρόνου, θέλω να το χαρώ! Δε νομίζω να απογοητευτείς, λένε γενικά πολύ καλά λόγια…
Δεν ειναι τοσο καλο οσο το 3 η New Vegas για μενα, αλλα μια χαρα θα περασετε. Ωραιο ειναι
Το 4 ειναι μαλλον το χειρότερο Fallout(ακόμα θύμαμαι την απογοητευση), αλλα για εξι ευρω καλο είναι
έχει παίξει κανείς Crash Bandicoot 4?
Μου το πήραν δώρο στις γιορτές -δυστυχώς ψηφιακή έκδοση- και λιώνω αυτές τις μέρες… πλέον ασυναίσθητα σε κάθε νέα πίστα, ενώ ακού την μουσική του παιχνιδιού και τα ηχητικά εφέ, στο μυαλό μου παίζει σε λούπα το soundtrack του Bloodborne, των Souls κτλ 
Σαδιστικό σε σημεία, unbeatable στο 100% για εμένα προσωπικά, πλην όμως τρομερό platforming και fun, ίσως να είναι και το καλύτερο 3d platforming αυτής της γενιάς
Δεν ξέρω αν θα το πρότεινα σε μικρότερες ηλικίες γιατί είναι ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΥΠΕΡ-ΔΥΣΚΟΛΟ αλλά σίγουρα το προτείνω στους υπόλοιπους ανοικτά.
Έχουν κάνει ένα πολύ ωραίο σύστημα χειρισμού με έξτρα μάσκες, όπου πχ μια μπορεί να επιβραδύνει τον χρόνο για 5 sec, άλλη κάνει αόρατα πράγματα ορατά -με τίμημα κάποια άλλα ορατά να γίνουν αόρατα- ή απλά μια άλλη σε κάνει να σπινιάρεις σαν τον Tasmanian devil, τα οποία δίνουν και αρκετό βάθος στο gameplay από το να είναι ένα απλό δύσκολο platform, αλλά και δίνουν πάτημα για μερικά εκ-πλη-κτι-κα levels ως προς το level design!
Έχει αρκετές πίστες, ξεκλειδώνει συνεχώς bonus ή extra levels, δύσκολα boss fights με puzzle λογικής ξύλο και πολλά πολλά πολλά gameover 
Το έχω δέκα μέρες σχεδόν, έχω φτάσει στα μισά έχοντας αφήσει όμως πίσω όλα τα levels με minimum completion και κανένα gameplay σε ότι extra έχω ξεκλειδώσει… γενικά money worth spend 100%
Γενικά τοπ, σε όποιον άρεσαν τα παλιά ή την βρίσκει και με τα 3d platform γενικότερα, ασυζητητί το τσεκάρει -είναι και προσφορά νομίζω ακόμα στο ps store-
Σκεφτόμουν να το πάρω, εχει εξαιρετικές κριτικές και βλεπω και εσένα τώρα που δηλώνεις εντυπωσιασμενος. Οκ οσον αφορα την δυσκολία, Crash Bandicoot είναι, οι παλιοί ξερουμε, old school platform. 
Ηταν σε προσφορά αλλά δεν τα πήρα, θα δω σήμερα αν είναι ακόμα.
πιο άξια συνέχεια των παλιών Crash δεν θα μπορούσα να φανταστώ
Τα έχω και φρέσκα γιατί τερμάτισα και τα 3 φέτος στο switch με την N’sane trilogy που έβγαλαν, οπότε ήμουν λίγο πιο judgemental όταν το ξεκίνησα, αλλά 2-3 πίστες μετά κατάλαβα ότι πήραν τα παλιά παιχνίδια, δεν τα άλλαξαν καθόλου αλλά τα πήγαν και βήματα μπροστά!
Ναι, εννοείται αν σου άρεσαν και τα παλιά Crash, είναι must!
Path of Exile παίζει κανείς;
Επαιξα το Streets of Rage 4 προσφατα και ηταν γαματο, επαθαν αγκυλωση οι αντιχειρες. Οποιος μεγάλωσε με Final Fight και καντιλακ και δεινοσαυροι ας το τσεκαρει
Γαματο +1
Ακόμα καλύτερο να το παίξει όποιος μπορεί με παρέα, ε-π-ι-κ-ά combos κ tag teams, απιθανο βρωμοξυλο
Επαιξα το demo του little nightmares 2.
Ok, δεν μπορώ να περιμένω…
ναι κι εγω περιμενω να ερθει κανας φιλος να λυωσουμε
Εχουν φαγωθει με τα open worlds oλοι ελεος. Ελπιζω να μη χαλασουν το franchise.
Με ενοχλεί καταρχάς η λογική του αρμέγματος. Και άντε πες, υπάρχουν σειρές (όπως elder scrolls, gta) που σηκώνουν πολλά παιχνίδια, γιατί υπάρχει ένα ευρύτερο lore από πίσω ή έχουν ένα συγκεκριμένο ύφος που πάνω σε αυτό μπορείς να αποτυπώσεις πολλές διαφορετικές ιστορίες. Και κατά δεύτερον, ναι, νισάφι με τα open world και είμαι και φαν αυτών των παιχνιδιών (όταν γίνεται σωστά). Δηλαδή δημιουργήστε κάτι καινούριο, τι open world Bioshock! Παίξαμε 3 παιχνιδάρες, πάμε για άλλα. Ποιος νοιάζεται για διαλόγους, επιλογές, ανοιχτές περιοχές και εξερεύνηση στο Bioshock; ΚΑΝΕΙΣ!
Η μόνη περίπτωση που θα καταδεχόμουν κάτι τέτοιο είναι να έχει πλούσια, μεστή γραφή που θα μας δώσει πολλές πληροφορίες για την Rapture. Κάτι που βέβαια αν είσαι μαέστρος δεν χρειάζεται ένας ανοιχτός κόσμος, player progression, επιλογές, το κάνεις και με ένα ωραιότατο linear, story heavy παιχνίδι των 15 ωρών.