Fingers crossed. Ξανατελείωσα το πρώτο πρόσφατα στο Switch και προσωπικά δε μπορώ να πω όχι σε περισσότερη Rapture.
Πάντα με τη λογική ότι δεν θα είναι απλά πίου-πίου action και θα στηρίζεται στην αφήγηση.
Από την άλλη πού πάμε χωρίς Levine. 
Fingers crossed. Ξανατελείωσα το πρώτο πρόσφατα στο Switch και προσωπικά δε μπορώ να πω όχι σε περισσότερη Rapture.
Πάντα με τη λογική ότι δεν θα είναι απλά πίου-πίου action και θα στηρίζεται στην αφήγηση.
Από την άλλη πού πάμε χωρίς Levine. 
Το πρώτο και καλύτερο για εμένα. Αν και έχω μεγάλη αδυναμία και στα τρία παιχνίδια.
Αυτο που λεει ο μαρτιαν παραπανω.
Το Bioshock oπως πχ και τα Metro, ειναι τοσο γαματα γιατι απλως ειναι ολοκληρωμενα linear αριστουργηματα.
Και τα 3 αγαπημενα, και πολυ κοντα το ενα με το αλλο. Το τελευταιο παντως με ειχε εκπληξει. 1>3=2
εγώ θεωρώ το πρώτο το καλύτερο -και από τα καλύτερα γενικότερα all time παιχνίδα-, το τρίτο είναι η αδυναμία μου λόγω του φινάλε -με είχε ξετρελάνει-, παρότι εμφανώς πιο αδύναμο συγκριτικά με το πρώτο σε αρκετά θεματάκια (λίγο από ένα σημείο και μετά ένιωθα περιοχές και πίστες να μου θυμίζουν doom, μπαίνω σε πόρτα, σκοτώνω τα πάντα, ανοίγω επόμενη πόρτα κτλ κτλ + ότι αν και η Elisabeth top χαρακτήρας και τρομερή παρέα, περίμενα βάση trailers και δηλώσεων να έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού) -still επίσης από τα καλύτερα παιχνίδα ever όμως, δεν λέει κάτι ότι ήταν κατώτερο του 1ου-
αλλά ναι, χωρίς Levine δεν έχει νόημα + το open world στοιχείο το γράφω προσωπικά εκεί που του αξίζει. Όπως τα λέει ο martian, δεν είναι το format του παιχνιδιού και το ύφος του για open world τύπου παιχνίδι
άσχετο, πήρα πρωί πρωί το Scott Pilgrim vs the World σε ps4 που βγήκε επετειακή έκδοση με όλα τα dlc κτλ… καταπληκτικό παιχνίδι στο ύφος των street of rage κτλ που λέγαμε και παραπάνω, AN και έχει τα χρονάκια του και κάποια στοιχεία που τότε δεν με ενοχλούσαν, τώρα μετά το street of rage κτλ βασικά, 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, ε λίγο με κουράζουν (ποοοολύ μεγάλες πίστες και υψηλή δυσκολία, λίγο πιο ρηχός χειρισμός και επαναλαμβανόμενοι εχθροί σε έναν βαθμό)… αλλά παρόλα αυτά, ένα τίμιο 7-8/10 για το είδους του με το 10/10 να πηγαίνει στο streets of rage για να καταλάβετε…15 ευρώ, κλαιν μαιν, σε όλες τις κονσόλες, όποιος γουστάρει τη φάση αυτή να επενδύσει άφοβα
Το 2 το θεωρώ αδικημένο. Τουλάχιστον στον δικό μου κύκλο, ξέρω κόσμο που γούσταρε φουλ 1 και 3 και το δεύτερο του φάνηκε αδιάφορο/τίποτα ιδιαίτερο. Νομίζω η κοπέλα μου μάλιστα το είχε παρατήσει και είναι κάτι που δεν της το έχω συγχωρήσει ακόμα 
Συμφωνώ με κατατάξη evil πάντως, 1>3>2 ή έστω 1>3=2.
Είχα πάρει σε προσφορά το καλοκαίρι και τα 3 απο pstore σε πολύ χαμηλή τιμή. Επαιξα τα 2 πρώτα, σοκ αν και φαινονται τα χρονια τους. Ατμοσφαιρα απο τις λίγες. Εμεινε το 3 κ το σκεφτομαι. Το ειχα αρχίσει προν χρόνια οταν εοχε κυκλοφορήσει σε pc αλλά το παράτησα μετα απο κανα 3ωρο. Να το δοκιμάσω πάλι λέω…
και τελικα το δοκιμασα σημερα το πρωι που είχα ρεπο…επαιξα κανα 4ωρο. πωπω τί κόσμος υπέροχος είναι αυτός ρε παιδιά…
είχα ετοιμο το fallout 4 αλλά μάλλον το κόβω να περιμένει λίγο ακόμα…
Εγω να πω την αμαρτια μου; Παιζω κανα μηνα στο χαλαρο το AC Odyssey κ καταφχαριστιεμαι. Μεχρι που παρατησα κ το σαημπερπανκ. Μ αρεσει πολυ η δουλεια που χω κανει στην παρουσιαση του κοσμου. Εχει κ ωραια στορις κ γελιο. Μπραβο σε οσους το προτειναν.
Εχετε παιξει κ Βαλχαλα; Μ αρεσει τοσο το οντυση που σκεφτομαι να παρω κ αυτο
ασε ειναι guilty pleasure odyssey σκεψου εγω το εκανα πλατινα στο ps4 που ουτε καν με νοιαζουν αυτα… κανεις τιποτα το 70% του παιχνιδιου αλλα με καποιο τροπο με κρατουσε…
valhala σε καποιο καλο discount θα δοκιμαστει…
εγω τελειωσα 4-5 φορες το hades στο switch και πρεπει αν το κανω unistall πιστευω αλλιως δεν θα δω κανενα αλλο παιχνιδι…
τωρα εχω στα προσεχως το warhammer mechanicus το εχει δει κανεις?
Τέλειωσε το Hades 10 φορές για να δεις τερματισμό (έναν, τέλος πάντων) και μετά uninstall 
το odyssey καλη φάση ειδικά για την περίοδο που το επαιζα, καλοκαίρι προ 2ου covid wave, με μπολικο χρόνο.
ειναι τεράστιο,απο τα πιο μεγάλα games που έχω ασχοληθει, απλώς απο ενα σημειο κ μετά βαρεθηκα.
ειχα πάρει και τα 2 dlcs και μάλιστα το δευτερο με τον Άδη και τα dark σκηνικα ηταν απλα υπέροχο. εκεί όμως σταμάτησα, μου βγηκε επαναλαμβανομενη ρουτινα και το τελευταιο part το άφησα μολις μπηκα στον καινουριο χάρτη. ισως οταν παίσει τιμη στο valhalla και τσιμπησω ps5 του χρόνου,ασχοληθώ ξανα με την σειρά.
απο κει κ πέρα bioshock 3 σπέρνει, απιστευτος κόσμος. περιπου στο 70% και αν και τα γραφικά του ξεπερασμένα, το θεωρω αρηστουργηματικό ειδικά για την εποχή που βγηκε.
γενικά μπαίνω pstore και αν πέσω σε καμια καλή προσφορά τα τσιμπάω να υπάρχουν στον δίσκο και οταν έχω χρόνο ασχολούμαι…
λέω για little nightmares που διαβάζω οτι ειναι διαμαντάκι.
μόλις πέσουν κ άλλο τιμές θα πάω στα βαριά όπλα, Dead read2, last of us2, death stranding…
Με χει φτιαξει αυτο το ρημεηκ
ξεκινησα last of us 2 εδω και δυο μερες…μου αρεσει μεχρι στιγμης…
Επιτελους! Εγω θελω chaos dwarfs. Ελπιζω να ναι η surprise launch race
Αυυο το χετε δει; Φαινεται απιθανο. Βεβαια δεν μπορω να το φανταστω να τρεχει. Εδω φαινεται να κολλαει στο τρεηλερ. Η τελικη εικονα θα ναι πολυ διαφορετικη, αλλα αυτο το τρεηλερ ειναι τουλαχιστον εντυπωσιακο.
Τα σχόλια από κάτω έχουν γέλιο :
αυτο ειναι στην ουσια το campaign του black desert το οποιο ειναι πανεμορφο οποτε εγω περιμενω κατι τετοιο παιδες δεν ειναι απιθανο… οι κορεατες κανουν καλη δουλεια με το παιχνιδι… οχι οτι εχω ασχοληθεί πολυ απλα το εχω τσεκαρει…
Diablo 2 remastered…θα ασχοληθει κανεις;
θα σχολιαζα αν ημουν παλι γυμνάσιο και επαιζα 25 ωρες την ημερα αλλα τωρα απλα οκ καλοδεχουμενο για ενα περασμα να θυμηθούμε τα παλια…