Απο τις χειροτερες Blizzcon … Τιποτα δεν ανακοινωθηκε σοβαρο - περα απο κατι ψιλα για Diablo …
Αν και το Mercenary mode Hearthstone φανηκε ενδιαφερον.

Αυτο το franchise ειναι καταραμενο, δεν εξηγειται αλλιως.
Ας ειμαστε ειλικρινεις, φανηκε η δουλεια οταν απελυσαν τον main writer πριν λιγους μηνες, που ηταν και στο 1ο 
Το πρωτο ειναι κλασικο και υποδειγμα action-rpg παντως, και ας παραμενει buggy και clunky AF με οσα bug fixes και να βγαινουν.
https://blog.playstation.com/2021/02/23/introducing-the-next-generation-of-vr-on-playstation/
Ανυπομονώ να δω next gen VR.
το 1ο ειχε φανταστικο σεναριο…
Η Sony συνεχίζει την Play At Home καμπάνια της που είχε ξεκινήσει πέρυσι, θέλοντας να βοηθήσει τον κόσμο που είναι κλεισμένος στα σπίτια του εξαιτίας της πανδημίας. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε πως για τους επόμενους μήνες, από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο , θα χαρίζει δωρεάν παιχνίδια σε όλους . Όχι δε χρειάζεται συνδρομή στο PlayStation Plus και τα παιχνίδια θα παραμένουν για πάντα στη βιβλιοθήκη σας εφόσον εξαργυρώσετε τη διαφορά.
Η αρχή γίνεται με το Ratchet & Clank του PS4, το οποίο μπορεί με backwards compatibility να παιχτεί και από τους κατόχους PS5. Το παιχνίδι θα γίνει δωρεάν διαθέσιμο από το PlayStation Store στις 2 Μαρτίου .
διαθεσιμο για οποιον ενδιαφερεται…
Ποιο; που;
διαβασε το προηγουμενο μου ποστ…
Σόρυ, το μυαλό μου πήγε αλλού…
Εχω πιασει και εγω χαλαρα το RDR2 - και ενταξει ειναι αυτο ακριβως που ηθελα για αραγμα στο καναπε.
Τελικα η φαση με το Steam Link δουλευει τελεια, και το παιζω στη τηλεοραση με χειριστηριο.
Πολυ καλο και immersive, και γενικα νιωθω οτι γινομαι μερος της παρεας χαχα.
Κατα τάλλα, συνεχιζω CSακι κλασσικα αλλα κραταω κ ενα ματι για κανα δυνατο metroidvania.
Κανενα νεο για Cuphead 2 / Hollow Knight ?
Αγορασα το Blasphemous με μια καλη dealα, οποτε ειναι κ αυτο στα standby.
καπου καπως ληκαρε σε ποιοτητα κινητου ενα mix clips απο το gameplay trailer του Elden Ring.
Θα συμβουλευα να μην το δει κανεις που καιγεται γιατι ειναι σε κακη ποιοτητα και δεν σου δινει και πολλα για να hyppe-αριστεις σωστα.
εγω το ειδα βεβαια
και το μονο που επιασα ηταν το 110% Dark Souls vibe του + νομιζω οτι δεν διεκρινα καπου στις 3-4 blurry μαχες κατι που θα το συνδεει και με το Sekiro (δλδ deflect και postures κτλ) -που λιγο με ξενερωσε-… αλλα προφανως μπορει να μην ισχυει τιποτα μιας και οπως ειπα ηταν σε κακη ποιοτητα, ελλιπες και τραβηγμενο απο κινητο…ουτως η αλλως fromsoft εισαι, προφανως το βαθος του gameplay θα το ανακαλυψουμε οχι απο 10 trailer αλλα μετά απο 20 ωρες παιχνιδιου 
Δυστυχως Hollow Knight 2 ακομα σιγη ασυρματου, τιποτα.
Μεταξυ Ori και Blasphemous , ποιο θα διαλεγες? @Lupin
Ξερεις ποιο ειναι στα ορια του μαζοχισμου
Να εχει μια δυσκολια βρε παιδι.
χμ ασε, αυτο ειναι δυσκολη επιλογη
Το Ori 2 θυμιζει πολυ Hollow Knight. Eχει παρει mechanics του ξεκαθαρα (combat, charms) και ο κοσμος οσο προχωρας σε βυθιζει μεσα του, οπως γινοταν και με τα διαφορα μερη που επισκεπτοσουν στο Hollow Knight… νομιζω, χωρις να το εχω τελειωσει ακομα, οτι ειναι σιγουρα 2 σκαλια πανω απο το πρωτο (το οποιο γενικα δεν με ενθουσιασε τοσο) , κυριως γιατι πατησε πολυ στο Hollow Knight για να βελτιωθει. Δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο το HK, ουτε δυσκολοτερο, ουτε μεγαλυτερο σαν παιχνιδι, αλλα ειναι παρα παρα πολυ κοντα σε αυτο σαν συνολικο αποτελεσμα και μαλλον αυτο που θα προτεινα σε καποιον που απολαυσε το HK in the first place …
Το Blasphemous απο την αλλη, δεν ειναι τοσο μεγαλο σε διαρκεια παιχνιδι (15-20 ωρες το βγαζεις), ουτε εχει την ταχυτητα πχ των παραπανω (το pace του ειναι πιο αργο), κατωτερο κατα πολυ για εμενα στο platforming του (αλλα δεν το χαρακτηριζει αυτο σαν παιχνιδι γτ συννειδητα δεν παταει τοσο στο κομματι αυτο), εχει εμφανεστατα αρνητικα οπως το backtracking του ή το level design σε καποια σημεια που κανει το παιχνιδι ‘‘αδικο’’ (οπως και καποια instant death traps που εχει εδω και κει) και ειναι αισθητα οχι τοσο επηρεασμενο απο το metroidvania ειδος αλλα (και εδω ερχεται το μεγαλο του + ) απο τα Dark Souls series…
Η μαχη, οι casual enemies, τα mechanics, τα τρομερα Bosses και η εκπληκτική αισθητικη ειναι ολα DS related…οι εχθροι και τα bosses δεν θελουν αντανακλαστικα αλλα memorization, υπομονη και καλό timing. Eπισης εικαστικα και θεματικα, 110% Dark Souls. Γενικα η ουσια του ειναι η μαχη, οι εχθροι, το που ειναι τοποθετημενοι κτλ και σε 2ο βαθμο τα metroidvania στοιχεια…
Απο πλευρας δυσκολιας, νομιζω το HK δεν το περναει κανενα απο τα δυο (μετράει βέβαια και ο μεγάλος αριθμός bosses του HK αλλά και το οτι ειναι μεγαλυτερο και σαν παιχνιδι), ειναι ομως μεταξυ τους αρκετα κοντα αλλα με διαφορετικους τροπους (ισως θα ελεγα ενα τσικ πιο δυσκολο overall το Blasphemous)…
Παρτα και τα 2 
το “trailer” το ειδα και ακομα δεν ειμαι πολυ πείσμονος αν ειναι fake ή κανονικο εχει κατι πολυ ύποπτα πλανα για να πεις οτι ειναι το πρωτο επίσημο trailer του παιχνιδιου… θα δουμε…
εγω αυτη την περιοδο βαριέμαι να παιξω το οτιδήποτε προσπαθω να τερματισω το banner saga2 και ξεκινησα και το Observer που θα το αφησω να ειμαι σε καλύτερο μουντ γιατι δείχνει ενδιαφέρον και δεν θελω να το χαλασω… και το backlog μεγαλωνει…
Προσπαθώ να κατεβάσω το rachet απο το store που ανέβηκε σήμερα αλλά μου βγάζει μνμ λάθους κ δεν…
σίγουρα φαινόταν last gen πάντως ότι φαινόταν τεσπα από γραφικά και περιβάλλοντα κτλ… μακάρι να σκάσει σύντομα πάντως να τελειώνει η αγωνία
Οκ τα κατεβασα.
Μια ερώτηση. Θέλω να αρχήσω να μαζευω ονλαιν κάποια παιχνιδια που βρισκω σε προσφορα. Θα τα αγοραζω, θα τα κανω save στη βιβλιοθηκη και επειδη θα πουλήσω το ps4, οταν κατα καλοκαιρι με το καλο παρω το 5, θαβμπορω να τα παίξω;
Ναι μπορείς κανονικά. Στο λογαριασμό σου είναι όλα, μόλις συνδεθείς στο PS5 θα εχεις κανονικα τη βιβλιοθήκη σου διαθέσιμη.