Για πειτε ρε παιδια. Αυτο το Horizon Zero DAwn τελικα αξιζει? ΑΚουω οτι εχει γινει καλη μεταφορα στο πισι. Γενικα μ αρεσουν αυτα τα οπεν world, αλλα ειδικα ολο αυτο το διαστημα που ειμαστε ολο σπιτι με ευχαριστουν ακομα περισσοτερο.
στο pc δεν ξέρω πως λειτουργει αλλα στο ps4 που το εχω παιξει,τα σπαει.Εχει φοβερα γραφικα,ωραιο σενάριο και εξαιρετικες μαχες με μηχανικα ρομποτ…
Εξαιρετική παιχνιδάρα το Horizon. Το story είναι ψιλομαλακία, δηλαδή έχει πολύ διάλογο και στόρι αν θες να επενδύσεις και μπορεί να σου αρέσει. Αλλά πάνω απ’ όλα είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι, με πρωτότυπο action. Το action του είναι όλα τα λεφτά, και κάτι που δεν έχεις ξαναπαίξει. Επίσης το upgrade system έχει νόημα, θα γουστάρεις να παραμετροποιείς τον χαρακτήρα σου και να δοκιμάζεις διαφορετικά skills / όπλα / τακτικές. Ειδικά τώρα σύντομα που θα είναι δωρεάν από το Playstation Store παίξτο οπωσδήποτε
Υ.Γ. Σε άλλα νέα
Το Ηοrizon φαινεται σουπερ. Θα το παρω συντομα. Το Βαλχαλλα ακομα μου φαινεται πανακριβο. Τα Assassins Creed ειναι παιχνιδια που ευχαριστιεμαι αρκετα, αλλα αφου τα παρω σε προσφορα τυπου 10ε ολο το πακετο 
Βρε αυτό έστειλα, να δείξω ότι κρακαρίστηκε! Αλλά δεν θυμάμαι αν παίζεις σε PC 
χαχαχα σορυ δεν καταλαβα. Μονο pc <3
τα 9 παιχνίδια ps ειναι διαθεσιμα για κατεβασμα…
Απο αυτά τα δωρεάν παιχνίδια ξερουμε αν αξίζει κάτι;
Εκτός φυσικά απο το horrizon που είναι αδιανόητα καλό…
Επίσης βρήκα σε προσφορά στα 3 γιούρια tomb raider και σκέφτομαι το επόμενο σκ να ασχοληθώ μαυτό να θυμηθώ παλιές καλές μέρες.
μονο το horizon εχω παιξει.Όλοι λενε οτι το witness ειναι πολυ καλο…θα αργησω να ασχοληθώ με κάποιο απο αυτά.Σειρα εχει το until dawn οταν βρω λιγο χρονο…
εδω να πω οτι πρόσφατα τελειωσα last of us 2 που ισως να βγηκε καλύτερο απο το 1ο…
ευτυχως οι αρχικοι ενδοιασμοι δεν ειχαν βαση…
Θα συμφωνήσω…και εγώ εχω την γνώμη ότι το TLOU2 είναι καλύτερο. Έπος!
Το ξεκινησα λιγο το Horizons Dawn κ ειναι πανεμορφο. Και μ αρεσει και το Gameplay και ειναι και γαμω τα τυπακια η Aloy! Πολυ καλο ξεκινημα
Θα φας πολλές ωρες στο game. Ο κόσμος του ειναι να καθεσαι και να χαζευεις εδω κ εκει. Απο ενα σημειο κ μετα ισως σου φανει λιγο επαναληψη αλλα πραγματικα αξιζει σαν φαση
O κοσμος του πραγματικα ειναι απιστευτος. Εχω βαρεθει να τραβαω σκρηνσοτς. μ αρεσει ολη η σχεδιαση παρα πολυ. Τοπια, κατοικημενες περιοχες, υπογειες διαδρομες και ερειπια, ρουχισμος, χλωριδα, πανιδα και μηχανες. Ενα επος πραγματικα
Από τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα στην προηγούμενη γενιά χαλαρά.
H Guerrilla έκανε φανταστική δουλειά, δημιουργώντας ένα νέο ip τελείως διαφορετικό από το Killzone με το οποίο την μάθαμε.
Η Aloy είναι υπέροχος χαρακτήρας.
Και υπάρχει βέβαια και το εκπληκτικό frozen wilds dlc.
Δυστυχώς το νέο Horizon δεν θα βγει απ’οτι φαίνεται μέσα στο 2020 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
Οντως. Την συμπαθω παρα πολυ. Η ηρεμια που εκπεμπει κ σαν προσωπο κ σαν εκφραση. Εχτες πηγα σε αυτο το φρουριο περασμα που σε βγαζει απο την κοιλαδα πρωτη φορα. Που θυμιζει θιβετιανο μερος. Απιστευτο
Έχει πολύ ζουμί γενικότερα. Το μόνο που με χάλασε ηταν οτι ίσως ήθελα λίγο πιο δύσκολο το τέλος του βασικού στόρυ. Κατα τάλλα πολύ μεγάλο. Θα βαρεθεις να εξερευνείς.
Νταξ τα τοπία είναι μαγεία. Έχει σημεία που θυμαμαι παρόμοιο χάζεμα εχω πετύχει μονο στο odyssey.Αράζεις και κοιτάς τον ορίζοντα…
το μόνο μεγάλο μείον του HZD για μένα είναι το AI των ανθρωπίνων εχθρών και το πόσο lame είναι οι μάχες με αυτούς, είτε είναι melee είτε ranged… αλλά κατά τα άλλα, ακόμα και με άλλα μικρό-θεματάκια που θα φανούν λίγο περισσότερο στην πορεία, overall το HZD είναι εξαιρετικό παιχνίδι και από τα πιο άξια exclusives του PS4
Πρωην exclusive
Η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι κανενα open world που το AI των αντιπαλων να ναι πραγματικα εξυπνο. Αν θυμαστε κανενα πειτε. Μια απο τα ιδια και το HZD. Παντως δεν ειναι λιγες οι φορες που με καθαριζουν, στο hard, αλλα μαλλον κυριως γτ δεν ειμαι εξοικειωμενος με τα controls. Νομιζω δεν εχω μαθει ακομα τι ειδους παιχνιδι θελει για να σαι αποτελεσματικος. Ειμαι μπερδεμενος μεταξυ stealth k γιουρουσι με αποτελεσμα να υπολειτουργουνε κ τα δυο
Εγω αυτό το διάστημα συνεχίζω το tomb raider που βρήκα σε προσφορά 3 γιουρια. Είμαι στα μισά, έχει την πλάκα του, εθιστικό gameplay αλλά εντελώς γραμμικο στύλ σε σημειο που δεν αντέχεις να λιωσεις σε ώρες γιατί μετά ψιλοβαριέσαι…
Σκέφτομαι μετα να τσιμπησω witcher3 με όλα τα expansions κ dlc και να πεθάνω μόνος μέσα στο σπίτι μου απο πείνα κ αφυδάτωση
Πάνε πολλά χρόνια, αλλά θυμάμαι στο πρώτο Stalker μου είχε κάνει εντύπωση η ΑΙ των εχθρών. Πιο σίγουρος (λίγο πιο φρέσκα στη μνήμη μου) είμαι για τα Fear 1+2 που είχαν πραγματικά top AI οι εχθροί, κάθε combat encounter και διαφορετική εμπειρία.