Nier Automata το έχω ξεκινήσει δυο φορές και το παράτησα μετά από λίγο για διαφορους λόγους…κακώς εννοείται, κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθώ με το παιχνίδι όπως του αρμόζει.
Kάτι που ξέχασα να ποστάρω -δεν τσέκαρα αν το έβαλε κανείς άλλος, sorry-:

Εντός 2021 από το studio που δούλεψε και το Scott Pilgrim
gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=KVdUwy818BY
new intro song -από γαμημένο Mike Patton
-
https://www.youtube.com/watch?v=ijKD0HIpgJM
Δεν ξέρω αλλά εγώ έχω ξετρελαθεί… φταίει ότι έχω ακόμα πολύ νωπό στη μνήμη το τελευταίο Streets of Rage
Remake τo Kotor. Άντε γεια.
Για να κανουν επιλεκτικα canon οτι γουσταρουν, κανουν αχρειαστο remake 2 απο τα καλυτερα rpgs δηλαδη, κουλ.
Θα μπορουσαν να δωσουν το πολυποθητο τελευταιο game τις τριλογιας με εξερευνηση outer rim και παναρχαιους sith υπο την επιβλεψη του Chris Avellone αλλα μπα, γενικως η φαση ειναι endless remakes & reboots 
Σε άλλα νέα, κατέβασα απο πι εσ στορ το lords of the fallen με 5 γιουρο. Δεν έχω ιδεα τι φάση το παιχνιδάκι, φτηνο και λεω δε γμς…
Απο κατι βιντεα που ειδα μοιαζει με souls style και εχει ωραιους κοσμους.
Αστο να υπαρχει για καμια πανδημια μελλοντικη…
Ναι, δεν διαφωνώ και τόσο με αυτά που λες, αλλά είμαι της άποψης ότι σίγουρα χρειάζεται ένα καλοφτιαγμένο ριμέικ των 2 kotor, δηλαδή των καλύτερων Star Wars που έχουν υπάρξει ανεξαρτήτως μέσου.
Είναι τόσο απλό για μένα. Αρκεί να βγει όπως πρέπει, βέβαια.
Δεν είμαι αισιόδοξος, αλλά παράλληλα είμαι αισόδοξος.
Αυτό ήταν νομίζω από τα πρώτα soulslike παιχνίδια που κυκλοφόρησαν μετά το DS1 και 2… το έχω και εγώ κάμποσα χρόνια (γιατί το είχα βρει κάτω από 10€ επίσης), είναι πολύ πιστή ‘‘αντιγραφή’’ των fighting mechanics του DS1 και του γενικότερου gameplay του (aka δεν απογοητεύει ιδιαίτερα στο κομμάτι αυτό) αλλά είναι σε όλα τα υπόλοιπα υστερεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Ο κόσμος και τα περιβάλλοντα είναι αρκετά generic, επαναλαμβανόμενα και κλισέ, level design και ατμόσφαιρα πολύ λίγα σε σχέση και με το χειρότερο soulslike, το story είναι μετριότατο στην καλύτερη και γενικά, είναι ένα πολύ χοντροκομμένο παιχνίδι σε όλα του τα aspects πλην της μάχης με τα bosses ή τα επαναλαμβανόμενα -αλλά όχι τόσο ενοχλητικά- μομπάκια…
Γενικά το μόνο του + είναι νομίζω ότι αντιγράφει αρκετά καλά το gameplay των Souls και τουλάχιστον σε ένα σημείο το ευχαριστιέσαι, όπως και θυμάμαι ότι έχει ωραία μουσική ανά σημεία… αλλά είναι πολύ λίγο μπροστά στα καλά παιχνίδια του είδους όπως πχ τίποτα nioh ή surge. Δίπλα σε οποιοδήποτε παιχνίδι της From δεν στέκεται.
Και εγώ με την λογική του να παίξω ένα soulslike το πήρα + την φτηνή του τιμή, δεν το μετάνιωσα αλλά νομίζω ότι δεν το τελείωσα ποτέ δυστυχώς… ίσως το ξαναπιάσω τώρα όμως μήπως το είχα αδικήσει λίγο από τότε που το έπαιξα πρώτη φορά
Kotor επίσης ούτε εγώ ψήνω πολύ remake αλλά δεν θα πω και όχι
όταν βγει και το δω απέναντί μου. Προτιμώ και εγώ όμως όπως και οι σχεδόν όλοι μας που λιώσαμε τα Kotor, ένα σωστό τρίτο παιχνίδι all the way…
το μονο + του lords of the fallen ειναι οτι πηγε σχετικα καλα και βγαλαν το the surge που με το 2 για μενα εγινε ο καλύτερος κλώνος των souls με πολλα δικα του στοιχεια(πειτε οτι θέλετε για nioh
)…
Παντως εγω το περιμένω πως και πως το 2 μετα απο τα δείγματα προόδου που εχει δείξει το στούντιο σε αυτο το ειδος…
To μονο καλο με το kotor ειναι οτι αφου θελουν να το κανουν κανον λογικα θα δουμε τιποτα και στην μεγαλη οθονη μπας και σωθει τιποτα…
και εγω αυτο σκεφτηκα…μαλλον κατι θα δουμε σε ταινια-σειρα…
το Nioh να πω την αλήθεια, πιο πολύ diablo-clone το θεωρώ παρά Souls 
Ειναι δελεαστικο δεν λεω, και σιγουρα θα παρακολουθω με ενδιαφερον τις εξελιξεις. Απλως η νεα ταση των AAA rpg δεν με ενθουσιαζει απο αποψη gameplay ιδιαιτερα, καθως προτιμω ορθοδοξη rpg εμπειρια και οχι action-rpg, που ουσιαστικα εχουν γινει τα περισσοτερα. Και προφανως οκ, ειμαι πικραμενος που δεν θα παρουμε ποτε το κλεισιμο τριλογιας που αρμοζει σε τοσο εξαιρετικες δουλειες.
Αυτο περιμενω. Ειναι βεβαιο πως το ετοιμαζουν, και ως σειρα θα ειναι το καταλληλο remake.
Τώρα που μιλάμε για souls παιχνιδια, με τι ειναι καλο να ξεκινησει κάποιος; την τριλογία ή το blood? Ή μήπως το σεκιρο;
σεκιρο δεν εχω παιξει ακομα…
θα σου ελεγα bloodborne που για μενα ειναι το καλύτερο απο τα 4…
Bloodborne είναι το καλύτερο.-
Αλλά για κάποιον που θέλει κάτι πιο γρήγορο, πιο action, λιγότερο heavy σε rpg στατιστικά και επιλογές + πιο ‘‘στρωτό’’ σαν story, θα πρότεινα Sekiro που έχει για εμένα επίσης το αγαπημένο combat system όλων -καμία σχεδόν σχέση με τα υπόλοιπα αν και ουσιαστικά πατάει πάνω τους και τα εξελίσσει- και είναι το βασικό του selling point. Έχω πολύ καλό φίλο που δεν αντέχει τα Souls αλλά το Sekiro το ξετίναξε και έγινε από τα αγαπημένα του παιχνίδια. Είναι και ίσως το πιο δύσκολο όλων.
Αλλά μεταξύ των πιο ‘‘κλασσικών’’ souls, το Blοodborne είναι εύκολα για εμένα το καλύτερο με δίπλα του το DS1 προφανώς. DS3 τρομερή συνέχεια του DS1 με κάποια στοιχεία από BB -γιατί βγήκε αργότερα-, το DS2 μετριότατο, μια φορά με το ζόρι το τελείωσα -δεν έχει Miyazaki στο development του και υστερεί στα πάντα-…
journey, Gris, Short Hike, και τώρα αυτό στην ίδια λίστα. Αριστούργημα απλά, παίξτε το χθες.
Απ"οτι λένε και απ’οτι φαινεται και από τις βαθμολογίες το παιχνίδι είναι εξαιρετικό.
Όταν με το καλό μπορέσουμε να πάρουμε PS5… 
επος χαχα…και το σχολιο απο κατω επισης 
ααιντε βρε βγαλτε το επιτελους το επομενο elder scrolls να απολαυσουμε glitches και μαγευτικα τοπια
αγαπω ολα τα elder scrolls 
Είχα σκεφτεί να περιμένω να πάρω PS5 πρώτα και να παίξω εκεί αλλά επειδή αυτό δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το κάνω φέτος έτσι όπως είναι τα πράγματα, το πήρα σήμερα το RE Village στο Xbox One X. Δε μαμιέται… 
Για να δούμε τι θα δούμε.