Παιχνίδια Παίζουμε;

Ρίξε πρώτες εντυπώσεις όταν το λιώσεις λίγο, γιατί και εγώ το ζαχαρώνω πως και πως αλλά θα το πάρω λογικά προς τέλη χρονιάς όταν αλλάξω κονσόλα… το 7 ήταν απίθανο, πραγματικά με είχε πιάσει απροετοίμαστο και κρατιέμαι ούτε review να μην δω -αν και θα δω μάλλον :stuck_out_tongue: - για το καινούριο!!

2 Likes

ρε ασε το resi και παιξε disco elysium…

παντως και εγω μια απο τα ιδια απλα αυτο τον μηνα λογικα παω για nier ή biomutant ή mass που ειναι πιο last gen…

1 Like

Εγώ πέρασα να πω πως περνάω ένδοξες gaming στιγμές με το νέο PC (απίστευτη αίσθηση, χαρά και ικανοποίηση) και καθαρίζω όσα ήθελα και είχα και δεν μπορούσα να παίξω, περιμένοντας τα επόμενα sales να κάνω ένα καλό splurge σε νεότερους τίτλους.

Αυτή την στιγμή παίζω (επιτέλους!) Pillars of Eternity, ξεκίνησα με Ranger Wood Elf (και Antelope companion), καθάρισα το πρώτο dungeon (το Temple of Eothas στο Gilded Vale), έχω Eder/Aloth στο party, έχω μαζέψει quests να κάνω και γενικά περνάω υπέροχα. Είναι πολύ αρχή αλλά φαίνεται πως έχουν μεταφέρει πολύ σωστά το feeling και την ψύχη των κλασικών cRPGs στην σύγχρονη εποχή. Τρελό respect για το πόσο καλοφτιαγμένα είναι τα menus, τακτοποιημένα, με επεξηγήσεις στα πάντα, έφτιαξα χαρακτήρα γρήγορα και κατανόησα τα mechanics μέσα στην πρώτη ώρα, ούτε να ψάχνω στα ιντερνετς και σε wikis ούτε τίποτα. Επίσης kudos, γιατί δεν το combat στο normal δεν είναι παιχνιδάκι και ήδη από την αρχή θέλει έστω στοιχειώδη τακτική και κάποια προσοχή, δεν πας γιούρια. Τέλος, είμαι φαν του μπλα μπλα, γουστάρω να διαβάζω για lore, περιγραφές και το παιχνίδι στα προσφέρει απλόχερα όλα αυτά, έχει μπόλικη μελέτη. Άντε να δούμε, πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές!

4 Likes

Resident Evil Village κανείς;

@martian

Ωραίος, μεγειές για το νέο πισάκι!

Θα περάσεις πολύ καλά και με τα δύο πίλαρς, καλό ταξίδι!

2 Likes

Έχω ps4 slim εδω κ 2 χρόνια περιπου. Έχω παίξει όλο κ όλο καμιά 10ριά τίτλους κ αυτό λόγω πανδημίας.
Το ψήνω να πάω σε ps5 αλλα μέχρι να έρθει θα εχει πεθάνει η μισή σνθρωπότητα, λέω να κάνω καμια αναβαθμιση σε μεταχειρ. Ps4 pro ή να αλλάξω στρατοπεδο και να παώ σε xbox series x που βλέπω καλή τιμούλα. Τί λέτε; αξίζει η φάση ή καλυτερα να περιμένω κανα χρόνο για ps5?

Για την καλή τιμή του Xbox series X που αναφερεις, που είναι αυτη; υπάρχει πουθενά για αγορα;

Λάθος μου.εννοουσα το series s

Series S απλα δεν είναι 4K και είναι digital only.
Αν δεν σε απασχολούν αυτά προχώρα άφοβα.

Εχει επενδυσει κανει στο Mass Effect Legendary edition να μας πει αν αξιζει?

εγω αυριο θα το παρω…

1 Like

εχω τερματισει 2 φορες ολοκληρη την τριλογια με ολα τα εξτρα…για την ωρα δεν ψηνομαι…

1 Like

Κοντευω να τελειώσω το re village.
Θα πρεπει να έχεις παιξει και το 7 πριν για να ξερεις καλυτερα το story.
Oταν το τελειωσω θα πω τι γνωμη μου για το game τι δε μου αρεσε κτλ.

Disco Elysium τελος, 9/10 παιχνιδαρα!!! τα παλικάρια εχουν κανει τρομερή δουλεια στο κομματι του roleplaying τοσο που πρεπει να γινει must και για τα υπόλοιπα rpg ωστε να το δουμε σε εφαρμογή και αλλου πως λεγαμε καποτε για το torment τωρα θα λεμε για το disco…

τελειώνοντας το αυτο που θα ηθελα να εχει παραπανο ειναι μαχες γιατι στις 1-2 που μου έτυχαν ηταν απολαυστικές

το σκηνικο με την horrific necktie και γενικα το ολο χτίσιμο μεχρι το ηρωικο τελος της ειναι highlight (ευτυχως μου πετυχαν ολα τα skill checks και ο διάλογος πριν το αντιο ειναι επος,

Οπως και στο τελος που ειχα ψηλα το inland empire και ειδα το phasmid… τρομερο σκηνικο και αυτο…

Στα καπως αρνητικα να πω το conclusion στην λυση του φονου που περιμενα κατι πιο epic…

τωρα θα πιασω το biomutant που ειδα δεν τα πηγε και πολυ καλα, παραλληλία παντα με hunt showdown (ακομα να το παρετε?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

4 Likes

Ισχύει οτι έχει πολύ μπλα μπλα το game?

εε ναι μονο μπλα μπλα ειναι… αλλα ειναι τοσο καλογραμμένο που περναει η ωρα για πλακα χωρις να κουρασει…

1 Like

Πραγματικά δεν έχω λόγια για αυτό που βλέπω…

5 Likes

Πως μας πετσοκοψαν ετσι…

Πολυ εντυπωσιακο , αλλα θα ειμαι περιεργος αν πω οτι μου φαινονται καπως τα physics και γενικα η διαδραση με το περιβαλλον (χορτα, φυλλα …κλπ)? Οχι κακα αλλα οχι κατι το τρομερο.

1 Like

Προσωπικά δεν είδα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά θα τα δούμε ολα στην πορεία.

Να πούμε εδω ότι το παιχνίδι είναι crossgen…θα βγει και στο PS4, δεν είναι καθαρά nextgen που φτιάχτηκε εξαρχής για το PS5. Οπότε λογικα θα δούμε κάποια πράγματα που δεν θα είναι τόσο nextgen.
Παρόλα αυτά, μετά από αυτό που είδα δεν ξέρω πως αυτό το πράγμα μπορεί να βγει στο PS4. Πιθανότατα θα υπάρχουν βελτιώσεις στην PS5 έκδοση περα από ανάλυση και fps αλλά και πάλι…το παιχνίδι είναι εκπληκτικά όμορφο για crossgen.

Και βέβαια πρέπει να μιλήσουμε και για την μουσική…αυτό το soundtrack που ακούγεται σε όλη τη διάρκεια του τρέιλερ… μαγεία!

1 Like