Παιχνίδια Παίζουμε;

Αδυνατώ να πιστέψω ότι το τελικό game δεν θα είναι watered down. Περιέχει καταπληκτικά πράγματα και δυνατότητες κίνησης.

Τι να πω, αν έτσι είναι το τελικό game θα αγοράσω πρώτη φορά κονσόλα μετά το 2003 (Gamecube η τελευταία μου κονσόλα).

1 Like

Θα είναι έτσι…και ο λόγος είναι ένας, Guerrilla. Οι τύποι είναι γκουρού, ξέρουν να δημιουργούν εντυπωσιακούς οπτικά και τεχνικά τιτλους.
Το έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με τα Killzone και το πρώτο HZD.
Και εδώ μιλάμε και για την Decima Engine, την οποία είδαμε τι μπορεί να κάνει και στο Death Stranding.

1 Like

Πολυ ωραιο, αλλα δεν μου φανηκε τοσο ground breaking σε σχεση με το HZD. Απλα πιο πλουσια γραφικα το οποιο ειναι αναμενομενο. Και φυσικα και το θαλασσιο κομματι που φαινεται τελειο.

1 Like

Μεγάλη απώλεια για το χώρο του gaming. Όπως έγινε γνωστό, ο θρυλικός Benoît Sokal έφυγε από την ζωή μετά από μάχη με μακροχρόνια ασθένεια. Ο Benoît Sokal ήταν σχεδιαστής κόμικ και εικονογραφημένων μυθιστορημάτων και δημιουργός γνωστών adventure όπως το Amerzone και τα Syberia.

κριμα…RIP

7 Likes

Πωπω τι ομορφες στιγμές έχω περάσει με τα 2 syberia…το 3ο δεν το επαιξα ακομα.

1 Like

Shadow of mordor full edition στα 13 euro απο το pstore λετε αξιζει; γενικα κπιταω προσφορες σε ψηφιακη.μορφή αλλα γιαυτο δρν ειμαι σιγουρος.

νομιζω το εχω δει και πιο χαμηλα.καλο παιχνιδι παντως…

1 Like

εγω ηθελα πολυ να μου αρέσει το shaddow αλλα το παράτησα στο 5ωρο…

2 Likes

Mια απο τα ιδια

1 Like

Κριμα, ήλπιζα να μου πείτε καλά λόγια…

Θα σου πω εγω, απο τα αγαπημενα μου action games της τελευταιας δεκαετιας, τρελα fun και σου δινει την αισθηση του overpowerness πολυ ομορφα (σαν super hero game ειναι οσο προχωρας) ενω και το story ειναι πολυ καλο.

Για να μαι ειλικρινης ειναι καλοσχεδιασμενο. Απλα εγω εχω ενα προσωπικο θεμα να μην μου αρεσουν τα παιχνιδια που νιωθω οτι ο χαρτης δεν αναπνεει και δεν εχει απλα. Δηλαδη καθε 3 μετρα γινονται spawnings κτλ. Αν σου αρεσει αυτου του τυπου το gameplay το παιχνιδι ειναι πολυ καλο

και εγώ κανένα 3ωρο είχα ασχοληθεί και το άφησα μετά πάντως… έχει και public κάτι προσφορές από ότι είδα, όποιος δεν έχει Bloodborne πχ ή God of War 3 και το καινούριο, στο 10€ είναι

Για το HZD 2 να πω ότι και εμένα μου φάνηκε πολύ εντυπωσιακό οπτικά καθώς η χρωματική παλέτα ήταν στο 1000% πιο πάνω ξέρωγω από το 1ο με τα νέα περιβάλλοντα κτλ + το υποβρύχιο concept δείχνει πολλά υποσχόμενο

Είναι πολύ νωρίς και καταλαβαίνω ότι είδαμε ένα scripted gameplay 10λεπτών, αλλά θα ήθελα στα επόμενα video να δω λίγη παραπάνω ριζική διαφοροποίηση σε μερικά σημεία από το 1ο, για να δικαιολογήσει τον τίτλο του sequel και όχι του dlc. Λίγο παραπάνω weapon gameplay με νέους μηχανισμούς, τίποτα διαφοροποιήσεις στο open world κομμάτι κτλ… να σκάσει ρε παιδί μου πτεροδάκτυλος και να σου λέει ‘‘χάκαρε τον και καβαλίκεψέ τον’’ να ξεσαλώσουμε τελείως :stuck_out_tongue: , μιας και βάλαν αυτό το glide-thing ala Βreath of the Wild!

Πολύ εντυπωσιακό όμως γενικότερα, δεν μου έριξε το σαγόνι γιατί υποθέτω επειδή θα βγει και ps4 έκδοση, δεν θα μιλάμε για κάτι 100% next gen -και ειδικά τόσο νωρίς- αλλά οκ είναι αισθητή η αναβάθμιση στο οπτικό κομμάτι σε ps5 engine… και Decima Engine ε, καληνύχτα… έφτιαξαν φαίνεται και τα facial animations, ένα από τα μεγάλα αγκάθια του 1ου παιχνιδιού

Για να δούμε, εγώ και έτσι να μείνει, αν έχει καλό story, βελτιώσουν το melee και αναβαθμίσουν το ανθρώπινο εχθρικό AI, είμαι ευχαριστημένος πάντως

3 Likes

Crossgen και το GOW Ragnarok. Και πάει για 2022.
Αναμενόμενα και τα δυο, είχαμε καταλάβει ότι έτσι θα πάει η φάση.
2023 και βλέπουμε για πραγματικό nextgen gaming, crossgen και backwards compatibility ftw μέχρι τότε…Ps5 και Xbox Series για να παίζουμε lastgen παιχνίδια.
Όσοι θέλαμε να έχουμε τώρα μια νέα κονσόλα ας μην χαλιομαστε ιδιαίτερα, δεν χάνουμε και κάτι…μέχρι τότε έτσι όπως το πάνε θα έχει βγει και το PS5 Pro :smile:

Btw, Uncharted 4 στο pc απ’ οτι λένε.

Εχει ασχοληθει κανεις με το No Man’s Sky τελευταια? Αξίζει τα 15ε?

παιχνιδαρα το Uncharted 4…οποιος δεν το εχει παιξει να το κανει οπωσδηποτε…

πραγματικα το μονο που προσφερει το PS5 αυτη την στιγμη ειναι πιο γρηγορα Loadings και σε καποιες περιπτωσεις αναβαθμισμενα γραφικα…Δεν αξιζει να το παρει καποιος που εχει το 4 αυτη την στιγμη…

Έχω το 4 κ το σκέφτομαι να παραγγειλω το 5 κ ας μου ερθει.κ χριστούγεννα…αλλα τελικά επειδη δεν βλεπω πολλες αλλαγες με ουσια ακόμα, μάλλον θα στραφώ σε κανα switch…

Περίμενε λίγο για το switch γιατί πολύ σύντομα θα δούμε την αναβαθμισμένη του έκδοση, έχει βουίξει το ίντερνετ… επίσης φημολογείται ότι μόλις κυκλοφορήσει, η Nintendo θα σταματήσει την παραγωγή του αρχικού switch και θα αφήσει μόνο την παραγωγή της lite έκδοσης να τρέχει, μαζί με το καινούριο προφανώς

Οπότε καλύτερα για switch να του δώσεις μια μικρή παράταση, μέχρι να ανακοινώσουν -πολύ- σύντομα τι θα γίνει

3 Likes