Αυτος που εγραψε το hate message πρεπει να ειναι μεγαλο σιχαμα.
εγω ειμαι της αποψης dont feed the beast… ξεκαθαρα εχει γινει μοδα αυτο το roasting απο πιτσιρίκια που το κανουν μονο και μονο για να φανει το tweet τους απο αυτους τους δημιουργούς και να χαρουν με την παρεα τους… πιτσιρικας στα πρωτα χρονια του youtube εχω περασει και εγω απο αυτη την μαλακινση του “comment fight” του τοτε…
δεν λεω να μη δινουν σημασια στα αρνιτηκα σχολια για την δουλεια τους αλλα σιγουρα μπορουν να καταλάβουν το γελοίο σχολιο απο το μη…
Έχει καταντήσει αηδια πια όλο αυτό.
Αυτή η τοξικότητα στο gaming με τον κάθε ηλιθιο στα social media.
Πριν λίγες μέρες είχαμε το “fat and ugly” για τα μάγουλα της Aloy…
δυστυχως η τοξικοτητα δεν ειναι μονο στα games…οι ιδιοι καθυστερημενοι ειναι που γραφουν παντου…
Ειναι πιο εντονη στο gaming λογω του demographic (λευκα στρειτ θυμωμενα αγορακια) και του γεγονοτος οτι ειναι ενα χομπι που για πολλα χρονια ηταν προνομιο πιο μοναχικων και οχι τοσο sociable τυπων, με αποτελεσμα τα τελευταια χρονια που ανοιξε πολυ να το βλεπουν ως απειλη και ως εισβολη στον χωρο “τους” απο τους “απ’εξω”.
Ευτυχως ολα αυτα αλλαζουν.
Σε αλλα νεα δεν θα καταλαβω ποτε γιατι τοση οργη και χολη γενικα οταν καθυστερει ενα παιχνιδι. Μακαρι να καθυστερουσαν ΟΛΑ τα παιχνιδια που θελω να παιξω ωστε οταν βγουν να μην εινια buggαρισμενα σκατα, αλλα τι ξερω και εγω.
Και να πεις ότι δεν το βλέπουμε συχνά αυτό…είναι ο κανόνας πλέον να καθυστερούν τα παιχνίδια και να παίρνουν αναβολές, η εξαίρεση είναι να βγαίνουν στην ώρα τους. Ειδικά αυτή την εποχή με την μετάβαση στη νέα γενιά, τον covid και γενικά με τα production values των ΑΑΑ παιχνιδιών, το κόστος και τον χρόνο που πρέπει να διαθέσουν οι devs στη σημερινή εποχή.
Αν τώρα ο κόσμος θέλει να παίρνει παιχνίδια τίγκα στα bugs όπως το Cyberpunk επειδή οι devs για διάφορους λόγους αναγκάστηκαν να βγάλουν το παιχνίδι πριν την ώρα του, οκ…
100% spot on, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν να δίνουν τόσο εκτεταμένη βαρύτητα στα άστοχα σχόλια του μέσου καθυστερημένου 15χρονου που «σπάει πλάκα» στο Twitter βρίζοντας όποιον του καβλώσει γιατί μπορεί…
Γιατί να δώσεις εξτρα προβολή σε δημόσια σχόλια ενός Twitter account που σε βρίζει, όταν ΞΕΡΕΙΣ οτι δεν αξίζει να σπαταλήσεις πραγματικά ούτε ένα χιλιοστό φαιάς ουσίας για πάρτη του… είναι ένα παιδάκι που σε βρίζει γιατί καθυστερείς να του δώσεις το παιχνίδι του, δηλαδή simple as that
,είναι τόσο pathetic η φάση του που το να την αναπαραγάγεις… ξέρωγω, δεν έχει κανένα νόημα!
Δηλαδή τώρα να δουλεύω εγώ στα κοντά 40 μου σε ένα τόσο μεγάλο στούντιο σαν τη Santa Monica και να με βρίζει στο Twitter μια παρέα πιτσιρικιών επειδή τους καθυστερώ το νέο τους παιχνίδι
, πραγματικά πιο πολύ στα @@ μου δεν θα μπορούσε να είναι!
Η απομόνωση και η αγνόηση τέτοιων αστείων καταστάσεων θα είναι και το τέλος τους, όχι το να το κάνουμε big deal κάθε φορά εν έτη 2021 που ο καθένας έχει ένα πληκτρολόγιο και μια σύνδεση στο internet μαζί με ένα Twitter account! Η τοξικότητα στο διαδίκτυο είναι κάτι που το βλέπεις συνεχώς και παντού, οι μηδενιστικές απόψεις κτλ… τουλάχιστον σε θέματα της gaming κοινότητας σαν τα παραπάνω που είναι γελοία εκ φύσεως και θεωρητικά «ανώδυνα» (δεν είναι τέσπα πολιτικού περιεχομένου, ρατσισμού κτλ που σηκώνουν μέχρι και παρέμβαση από τη Πολιτεία κανονικά), ε ας τους γράψουν και λίγο στα @@ τους
… λες και αν καθυστερήσει το νέο GoW 3 μήνες, δεν θα το αγοράσουν day1 όλα αυτά τα μαλακισμένα 
Τώρα γιατί είναι έτσι τα παιδιά και βγάζουν τέτοιες συμπεριφορές πάνω σε θέματα… gaming
, αυτό είναι θέμα οικογένειας αλλά και της γενικότερης Κρατικής Παιδείας που κάποια στιγμή πρέπει να κάνει ένα καλό catch-up με το πως διαπαιδαγωγείς ένα παιδί το 2021 με τόση πληροφορία και τόσα μέσα δημόσιας έκφρασης ανεξέλεγκτα προς τέρψη του…
Στο πρωτο συμφωνω 100%, το δευτερο μου φαινεται υπερβολικο προσωπικα.
Επισης συμφωνω 100%. Αλλωστε δεν αγοραζω ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι καινουριο και ποτέ, περιμενω παντα να πανε στο -40% στο Steam (ή και καλυτερα), σιγα μην δινω περιουσιες για videogames και να γεμιζω μια library με παιχνιδια που δεν εχω παιξει ουτε τα μισα.
Ισχυει ρε, απλα οχι για ολους προφανως, μιλαμε για πιο fringe περιπτωσεις. Αν πας 20 χρονια πριν τα παιδια που καθοντουσαν σπιτι και παιζανε games ειχαν πολυ διαφορετικη αντιμετωπιση, συνηθως ηταν ο nerd που δεν ηταν τοσο δημοφιλης κτλ, πολλοι απο αυτους εφτασαν να αξαρτουν πολυ μεγαλο μερος της ταυτοτητας τους στο gaming και τωρα βλεπουν τους “απ’εξω”, τους normies να εισβαλλουν στον χωρο τους. Απο που νομιζεις οτι πηγαζει αυτη η υστερια απο καποιους μολις δουν representation (γυναικες, PoC κτλ)? Ειναι απειλη καθαρα, γι’αυτο και πολλοι απο τους συγκεκριμενους τυπους θα δεις να τεμνονται τα ενδιαφεροντα τους με incels πχ, η γι’αυτο μεσω κατι gamergate ο χωρος εγινε ο νο1 στοχος στρατολογησης απο alt-rights κτλ…
Ενδιαφερουσα (κοινωνιολογικα) κουβεντα γενικα.
Πλησιάζει η ώρα
Σάββατο 12 Ιουνίου
- Ubisoft Forward/Gearbox Entertainment - 22:00
Κυριακή 13 Ιουνίου
- Microsoft Bethesda Showcase - 20:00
- Square Enix - 22:15
- PC Gaming Show & Future Games Show - TBA
- Warner Bros. Games - TBA
- 24 Entertainment - ΤΒΑ
Δευτέρα 14 Ιουνίου
- Indie Press Conference - TBA
- Take-Two - TBA
- Mythical Games - TBA
- Freedom Games - TBA
- Razer - TBA
- Capcom - TBA
- Verizon - TBA
- Intellivision - TBA
Τρίτη 15 Ιουνίου
- Nintendo Direct - 19:00
- Bandai Namco - TBA
- Yooreka - TBA
- E3 2021 Awards Show
Πρώτη Ε3 με απουσία Sony νομίζω, αλλά κάτι θα κάνει και αυτή τώρα στα κοντά
Προσωπικά, με ενδιαφέρει πρώτα από όλα να δω οτιδήποτε σχετικό με Elden Ring… ας έχει κυκλοφορία 2023 δεν με νοιάζει, ας δείξουν κάτι τεσπα… μετά με ενδιαφέρει γενικότερα η παρουσία της Microsoft σε συνδυασμό με την Bethesda, πιστεύω ότι θα έχουμε κάποια έκπληξη εκεί + το νέο παιχνίδι από το studio του Nioh που θα είναι στο FF σύμπαν… αίνιγμα η Nintendo, σίγουρα θα δείξει κάτι από το νέο Switch αλλά πιστεύω πως ούτε για το Zelda καν δεν θα τηζάρει κάτι…
Δεν περιμένω γενικά πάντως, πλην microsoft, κάτι συνταταρακτικό για φέτος, νομίζω ότι λόγω πανδημίας κτλ όλες οι πολύ μεγάλες κυκλοφορίες θα πάνε στο 2022+ οπότε για 2021 θα μείνουν λίγα πράματα (και σίγουρα όχι next gen)…
νομιζω οτι και στις 2 προηγουμενες δεν πηγε η Sony…
Nαι δικιο εχεις, ελειπε και στις προηγουμενες… για να δουμε κ αυτοι τωρα τι θα κανουν με καποιο νεο state of play ή στην Summer Game Fest που εχουν ηδη ανακοινωσει συμμετοχη
Δεν γινεται με τιποτα να αφησουν Microsoft + Bethesda να επισκιασουν τα παντα αυτο το καλοκαιρι
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι η Firaxis ετοιμάζει κάτι σε Marvel Xcom.
Τον πρώτο εκνευρισμό που ασχολείται με κάτι τέτοιο και όχι με xcom 3, τον ξεπέρασα σχετικά γρήγορα μπορώ να πω, και ψήθηκα λιγάκι είναι η αλήθεια.
Τα σπάει το Ratchet απ’οτι δείχνουν τα reviews.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ps5…
επαιξα το Ratchet στο Ps4…αυτο που εδινε δωρεαν η sony…ωραιο παιχνιδακι,το τερματισα αλλα γενικως δεν ειναι του στυλ μου…
Το λες και Dark Souls 4.
Θα είναι έπος, το ξέρουμε ήδη όλοι αυτο.
Τιναφτο ρε!!!
Σοκ κ δεος!!!
Δισκάρα!