To control δωρεαν στο επικ για μια βδομαδα…
Φακ γιεα.
Καλο;
Τραγική Ε3 μέχρι τώρα, απογοήτευση από παντού…
Γενικά εδώ και χρόνια η Ε3 δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Η MS τι εδειξε;
Μαλακίες έδειξε, σαν παρουσίαση προώθησης του gamepass ήταν… αντε το νέο φόρτσα μόνο για όποιον ψήνει
Τίποτα από όσα περίμενε ο πολύς κόσμος λόγω μπεθέσντα, έδειξε ένα τρέηλερ για το Starfield που δεν αποκάλυψε τίποτα ουσιαστικό για τι τι είναι, με κυκλοφορία τέλη 11 του 2022…
Σκουέαρ πριν λίγο πάλι 0, ένα παιχνίδι τύπου ninja gaiden από την team ninja με γραφικά, artwork κ gameplay ps3…
Άντε να τους γλεντήσει λίγο η Νιντέντο αύριο 
Υγ. Πάντως φάνηκε σε τεράστιο βαθμό η επίδραση της πανδημίας στον χώρο
Περίμενα ότι θα έδειχναν κάτι από Starfield.
Αλλά πραγματικά δεν έδειξαν τίποτα ουσιαστικά.
Φανταστείτε ποτέ θα βγει το ES6…και Halo πολύ λίγα πράγματα.
Κοιτάζοντας πριν λίγο την λίστα στο κανάλι του XBOX τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι το πανεμορφο Forza, η ανακοίνωση και το εντυπωσιακό τρέιλερ του Outerworlds 2 και το Plaque Tale Requiem. Κατά τα άλλα δεν βλέπω κάτι άλλο…
Το Flight Simulator είναι εντυπωσιακό τεχνικά αλλά δεν ενδιαφέρει πολύ κόσμο, απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό.
Περίμενα ή μάλλον ήλπιζα σε κάτι πολύ καλύτερο από τη στιγμή που έπαιζε και μπάλα μόνη της στην Ε3.
αφου είδατε microsoft δειτε τωρα devolver να κλάψετε…
μεχρι τωρα απο e3 κτραω mario + rabbits (sorry αλλα τα το πω ισως το αγαπημενο μου switch game μαζι εμ botw)
stalker2
REPLACED
Elden Ring που disclaimer προφανως θα ειναι οτι καλυτερο!!! αλλα μετα το sekiro περιμενα να πανε σε πιο ζωντανους κοσμους οχι παλι curse (σπασιμο δακτυλιδου) που εφερε εφερε corruption και ειναι ολοι κατι σαν undead… εικαζω οτι θα υπαρχουν διασπαρτα τα κομματια του δαχτυλιδιού σε διαφορα regions και θα πρεπει να τα ανακτήσουμε σε ενα αδειο απο ζωη open world… οκ dark souls 4 δεν κοροιδευετε κανεναν κυριοι!! απλα ηθελα κατι πιο ζωντανο αλλα θα δουμε!!!
αυτα νομιζω μεχρι τωρα απο e3…
Σε άλλα νέα προχωράω το lords of the fallen πολύ αργά, έχει σημεία που είναι αρκετά σαδιστικό οσο αφορά τον βαθμό δυσκολίας, πραγματικά εγώ που δεν έχω ασχοληθέί με souls παιχνίδια, δεν ξέρω πως θα την παλέψω οταν θα ξεκινήσω να ασχολούμαι μαυτά…
Παράλληλα παίζω divinity 2 στο pc,πανέμορφο αλλά πρέπει να κάτσω νασχοληθώ σοβαρά μαζί του γιατι έχει πολύ ζουμί κ δεν είναι για να παίζεις στο πόδι.
Έχω αγορασμένο και το τελευταιο metal gear αλλά δεν ξερω αν θα μπω στην διαδικασία ακομη νασχοληθώ μαζί του.
Εγω παιδια να σας πω την καηλα μου; Γραφικος επι 100. Ειπα να συνεχισω ενα full Witcher death march playthrough που το χα αφησει μηνες καπου στο 20 επιπεδο. Ουτε στο 1/3 καλα καλα του παιχνιδιου. Κ πραγματικα η απολαυση που παιρνω παλι δεν συγκρινεται. Ιτ φηλς λαηκ χομ. Τι να πεις για αυτη την δημιουργια. Ιστορικο πραγματικα.
@spiritcrush πολυ ωραιο το Divinity. Εχω παρει κ γω το μεταλ γκηαρ. Ειχα παιξει κ την πρωτη αποστολη κ ειχα ψηθει πολυ, αλλα το χα αφησει για πιο μετα κ ξεχαστηκε. Μαλλον θα το τιμησω κ γω συντομα
Εγώ πάλι έπαιξα ξανά μετα από χρόνια το bloodborne 
Δεν είχα παίξει το dlc μέχρι τώρα και είπα να κανω ένα νέο walkthrough.
Το dlc εννοείται ήταν έπος όπως και όλο το παιχνίδι είναι ένα αριστούργημα. Το απολαυσα σαν να ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα.
Ludwig, Lady Maria, Orphan of Kos, τι να πρωτοπείς…
Μόνο αυτός ο Laurence μου έσπασε τα νεύρα, μου έβγαλε την πίστη μέχρι να τον κάνω.
επειδη το επαιξα σε ng+ θυμαμαι η Lady Maria και το ορφανο με ειχαν παιδεψει αρκετα…αλλα πραγματικα φανταστικο το dlc…
Έχουν καλύτερα mechanics τα Souls, θα τα οικιοποιηθείς πολύ πιο εύκολα
Τελευταίο metal gear όπως έχω πει πολλές φορές, υποφέρει από την κακή παραγωγή και τις άσχημες συνθήκες κάτω από τις οποίες «ολοκληρώθηκε»… αλλά having said that, το gameplay του και το level design στις περιοχές που κάνεις τα missions με stealth κτλ, δεν τα αγγίζει τίποτα μέχρι και σήμερα και πολύ αμφιβάλλω αν θα βγει ποτέ ξανά άλλο παιχνίδι με τέτοια mechanics
Δυστυχώς χάνει σε άλλα πράγματα αλλά το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί αυτά που κάνει καλά, τα κάνει τέλεια και σίγουρα περνάς σούπερ κάνοντας το main story
Αν θες να καείς μετά, μπορείς κάλλιστα να το κάνεις και αυτό με όλα τα secondary missions και να ξεκλειδώσεις όλα τα όπλα, στολές κτλ, αλλά κουράζει πολύ εκεί λόγω της κακής του δομής
bb το ορφανό και ο ιππότης στο ringed city expansion του ds3 είναι τα μόνα bosses που δεν έβγαλα ποτέ από fromstoft
αλλά το dlc του bb είναι πραγματικό αριστούργημα ναι
Το μόνο boss που εχει απομείνει και δεν εχω βγάλει σε παιχνίδι της fromsoft είναι ο darkeater Midir στο δεύτερο dlc του DS3. Αυτός ο ξεφτιλισμενος δράκος… 
Απίστευτο σπάσιμο νεύρων.
Lady Maria και Orphan εκπληκτικά bosses και σίγουρα πολύ δύσκολα, η αλήθεια είναι ότι είχα κάνει αρκετό leveling up με farming ( λόγω laurence) και δεν δυσκολεύτηκα πολύ.
Είναι όμως καθαρά BB bosses (ταχύτητα, roll, quickstep, parry) σε αντίθεση με τον Laurence που είναι περισσότερο DS boss.
2D Metroid???
ΟΚ πρεπει να παρω Switch…
Τουμπανο, καλοπαιχνιδο!!
Αναμενουμε εντυπωσεις μετα απο λιγο καιρο συνδιαστικα με μια game pass συνδρομουλα
Σε ευχαριστώ φίλε!!
Θα πω τις εντυπώσεις μου σύντομα.
Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως φαίνεται ότι έχει έρθει νέα παρτίδα, υπάρχει στο public και το mediamarkt. Πιθανόν και στα άλλα γνωστά καταστήματα.
PS5 τίποτα ακόμα…