Προχθες βλεπω στο φβ ανεβασαν σε μια σελιδα οτι το πλαισιο εχει το ps5 μαζι με rachet, μπήκα το ειδα διαθέσιμο και λεω yiolo εχω φιλο που το περιμενει ακομα απο τα Χριστούγεννα και σιγουρα το εχουν βαλει καμια 30ρια ατομα αφου το ειδα απο φβ, λεω ας το βαλω και οποτε ερθει ουτως ή αλλως δεν με καιει να παρω γιατι μονο elden ring θελω να παιξω απο αυτα στα κοντα… το βαζω και την επόμενη μερα ηρθε!! κοινος την πατησα!!! χαχα αλλα εχω ps5 απο το πουθενα…
λοιπον πηρα ps5 και εχω λιωσει στο walking dead vr στο ps4… χαχαχα
(ενταξει μεχρι να παρω απο βδομαδα το demons απο φιλο)
by faaaar το καλυτερο vr του ps παιδια… οποιος εχει move και vr το περνει με κλειστα ματια… τρομερο παιχνιδι δεν του το ειχα…
Ξεκίνησα χθες το Enter Lilies. Το είχα στα υπόψιν μου αρκετό καιρό, metroidvania που θυμίζει hollow knight και Child of Light.
Πολύ όμορφο οπτικα και η μουσική, θετικές πρώτες εντυπώσεις γενικά.
Πολύ καλό φαίνεται στο λίγο που έχω παίξει.
Δύσκολο ακόμα δεν είναι, το πρώτο boss ήταν εύκολο, δουλεψε περισσότερο σαν tutorial για να μάθεις το παιχνίδι. Από αυτά που έχω διαβάσει πάντως, έχει αρκετά δύσκολα σημεία στην συνέχεια.
Είναι κλασικό metroidvania όμως, έχει save points, είναι σαν το Hollow knight, Bloodstained κτλ.
Το Dead cells είναι roque like όπως to Hades πχ, διαφέρει σαν παιχνίδι. Δεν είμαι πολύ φαν αυτών των παιχνιδιών γενικά.
Μου άρεσαν αρκετά πράγματα στο Dead Cells αλλά από ένα σημείο και μετά το παράτησα γιατί με κούρασε αυτό το ξεκίνημα από την αρχή κάθε φορά.
Aπλό PS4 slim είχα αλλά δεν έχει καμία σχέση ο θόρυβος. Θα το ζορισω και με κανένα πιο βαρύ παιχνιδι και θα σου πω, προς το παρον παντως ειναι τελειως αθόρυβο.