Παιχνίδια Παίζουμε;

εμενα το προ δεν μου ακούγεται καθολου παντως και εχω παιξει ολα τα απαιτητικα games αλλα αν το εχεις πολλα χρονια θελει σιγουρα αλλαγη παστας…

2 χρόνια κλείνει τον Ιούλιο. Το έχεις σε 4K tv?

site για παιχνιδια αντιστοιχο του RateYourMusic με τους ιδιους τυπους να ειναι απο πισω
ηταν κλειστο beta για πανω απο 5 χρονια. Τωρα ειναι ανοιχτο beta

2 Likes

ναι 4κ hdr κανονικα… εε και εγω 2 χρονια το εχω πανω κατω… ενταξει δεν ειναι κατι μωρε με μια παστα θα εισαι κομπλε απο την εμπειρια μου στο πρωτο μοντελο…

Καλοπαίχνιδο φίλε!
Πες μας και που το βρηκες ομως… :grinning:

Ευχαριστώ!
Από πλαίσιο το πήρα, όποιος το ψάχνει γενικα ας κοιταει καθε μερα γιατι σιγα σιγα φερνουν στοκ. Βέβαια το πανε πακέτο με παιχνίδι οι πονηροί για να κάνουν upsell.

Οπότε αν κοιτάς να πάρεις θα σου πρότεινα να μπαίνεις καθε μερα σε Πλαίσιο/Γερμανό να κοιτάς και θα σου κάτσει.

2 Likes

Καλημέρα.
Εχω την εξης ερωτηση. Βλέπω βγηκε πακετάκι mass effect με όλα τα παιχνιδια της σειράς μαζι με dlc όλα remastered απότι κατάλαβα.
Δεν εχω ασχοληθει σοβαρά με την φάση, παρα μονο πρ7ν καμιά 2ετία προσπαθησα να παιξω το πρωτο στο pc αλλα δεν τα καταφερα, δεν ημουν καθολου σε mood,μου είχε φανει κ ψιλοχαοτικο με παρα πολλά δεδομενα απ8 την αρχή που ξεκινας κ ετσι το παράτησα.
Αξλίζει λοιπόν λετε να επενδυσω σε αυτο το πακέτο ή έχουν περάσει τα χρόνια;
Είμαι λάτρης του scifi γενικότερα και το σκέφτομαι σοβαρά τωρα για καλοκαίρι.

3 Likes

οχι φιλε με κλειστα τα ματια!!! εχει απο τα καλυτερα σεναρια εβερ αυτη η τριλογια…

2 Likes

Μass Effect trilogy = από τα καλύτερα sci fi σεναρια και lores ανεξαρτήτου μέσου (!) + απο τα σπουδαιότερα rpg γενικότερα στην ιστορία του gaming

Με κλειστά μάτια αγορά, ζηλεύω αφάνταστα οποιονδήποτε που το παίζει πρώτη φορά!

Έχω διαβάσει ότι έχει γίνει και εξαιρετική δουλειά στις νέες εκδόσεις και ότι παίζονται legit και το 2021

1 Like

Με κλειστα ματια

Η εγχείρηση έγινε. Θέμα πάστας θα ήταν γιατί ανεμιστήρας, ψύκτρα και τα πάντα όλα ήταν πεντακάθαρα.
Αθόρυβο μεχρι στιγμής, για να δούμε.

1 Like

Εννοείται με κλειστά μάτια, όπως είπαν και οι φίλοι πιο πάνω.
Η τελευταία μεγάλη δημιουργία της Bioware, το κύκνειο άσμα της αν θες. Φοβερή sci fi δημιουργία, με πολύ έδαφος για rp (μην περιμένεις κάτι σε shooter και φοβερό gameplay, δεν είναι εκεί το δυνατό σημείο της τριλογίας) εξαιρετικό σενάριο και lore, πολύ καλοί companions και δευτερεύοντες χαρακτήρες. Με σαφείς επιρροές από ιστορικές σειρές και ταινίες του είδους (Stargate SG1, BSG κλπ), έχει πάρει πολλά στοιχεία από αυτές αλλά παράλληλα έφτιαξε και κάτι νέο και πρωτόυπο.

Δεν ξέρω τι παίζει με την remastered έκδοση βέβαια, νομίζω εκτός από κάτι facial animation παραφωνίες, πήρε καλές κριτικές.

2 Likes

Τα πράγματα είναι απλά, αν θες να δεις τι εστί Mass Effect αφήνεις το Andromeda και παίζεις την τριλογία.

Η σειρά όσον αφορά την ποιότητα είναι ME2 > ME3 > ME1 αλλά.προφανως θα ξεκινήσεις από το πρώτο για να ακολουθήσεις όπως πρέπει την ιστορία και τους χαρακτήρες και να μπεις σωστά στο κλίμα.

1 Like

Ο καθένας βέβαια έχει τη δική του σειρά προτίμησης, για μένα 1>2>3

εμενα 3-2-1 :stuck_out_tongue:

1 Like

ενταξει με πεισατε. λογικά κάποια φαση θα αγοραστεί, μάλλον για το ps4 γιατι το pc μου ειναι ετοιμο να πει το ποιημα…
στην παρούσα φαση παιζω shadow of mordor, δειχνει τα χρόνια του, ακομα ειμαι αρχή αλλά δεν με αρπαξε οπως υπολόγιζα.Κάτι δεν μου αρεσει στην κινηση του χαρακτήρα, στις μάχες, πολύ πνιγμένα τα πάντα, δεν εχεις την ωραια ελευθερία που έχεις με open world τύπου odyssey και horrizon zero d.
θα δείξει, γενικα δεν εχω την υπομονή να δωσω πολλές ευκαιρίες σενα παιχνιδι, οταν κατι δεν με τραβαει απο την αρχή και το βαριέμαι, τρωει uninstall και βγαίνει προς πώληση και αντικατάσταση απο κάτι άλλο.
μου λείπουν οι εποχες πιτσιρικάδες τότε που ξεκινούσαμε τα πρωτα baldurs gate ή icewind dale και παίζαμε μήνες μέχρι να τα ολοκληρώσουμε και γουσταραμε με την φάση…υπομονή με δόντια!!

3 Likes

2-1-3 τα Mass Effect για εμένα και να πω την αλήθεια μου είναι ίσως τα μόνα παιχνίδια που ίσως ξαναπαίξω. Το λέω χρόνια, τώρα με την Legendary Edition το σκέφτομαι ακόμα παραπάνω. Μυθική σειρά, ζηλεύω αφόρητα όποιον τα πιάσει πρώτη φορά.

1 Like

Ωραιο το Ori and the Blind Forest - το τελειωσα σε 14ωρες 100%. Αρκετα ευκολο περα απο ορισμενα σημεια με insta-death αλλα τιποτα που δεν εβγαινε μετα απο spam. Πολυ ευχαριστο παιχνιδι κ καλοφτιαγμενο - Με χαλασε που δεν ειχε bosses αλλα μου αρεσε το platforming του.
Νταξ καμια σχεση σε δυσκολια με Hollow Knight που ορισμενα σημεια απλα δε τα τελειωσα ποτε (αν κ με τρωει να επιστρεψω σε αυτα).
Διαβαζω οτι το Will of the Wisps ειναι αρκετα πιο δυσκολο παντως - για να δουμε!

4 Likes

Νέο switch

Μεγαλύτερη oled οθόνη
64αρα μνήμη
Υποδοχή στο dock για θύρα ίντερνετ

Οκ για καποιον που δεν εχει switch και θελει, καλυτερη φαση
Οποιος ηθελε switch 2 με αναβαθμισμενο software, απογοητευση

Τουλαχιστον το νεο zelda θα τρεχει στην υπαρχουσα γενια του switch

1 Like

Κλασική Nintendo…

Ήθελα να πάρω το νέο switch αλλά όχι πια. Δεν έχει νόημα.

1 Like