Παιχνίδια Παίζουμε;

Ρίξτε και μια ματιά στο UnEpic. Το λατρεύω

Το Unepic είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που παράτησα. Πάνε χρόνια, είχα παίξει αρκετά θυμάμαι αλλά νομίζω κάπου έγινε πολύ άδικο και ένιωθα πως κάνω αγγαρεία. Αυτή η αίσθηση μου έχει μείνει.

Υπάρχει και το Salt and Sanctuary.
Δεν το έχω παίξει αλλά λένε πολύ καλά λόγια, το χαρακτηριζουν σαν ένα 2d Dark Souls.
Και επίσης λενε ότι είναι πολύ δύσκολο…

Company of Heroes 3 Pre-Alpha, μπείτε από σήμερα μέχρι αρχές Αυγούστου να πάρετε μια γεύση, δωρεάν είναι.

το gog δινει δωρεαν syberia 1+2…ειναι μια καλη ευκαιρια για οποιον δεν τα εχει παιξει…

6 Likes

Μολις μπηκα Steam και ειδα αυτη τη φασουλα:

2 Likes

Αρκετά ενδιαφέρον, αλλά θέλω να δω hands on εντυπώσεις πρώτα. Επίσης, δεν ξέρω πως ακριβώς θα τρέχει όχι μόνο τους απαιτητικούς τίτλους του σήμερα αλλά και του αύριο. Δηλαδή θα μπορώ να παίξω Control ή Red Dead Redemption 2 αξιοπρεπώς; Για να δούμε! Σίγουρα ενδιαφέρον το εγχείρημα.

Με μια πρώτη ματιά φαίνεται ενδιαφέρον.
ZEN 2 και RDNA 2, 16 GB LPDDR5 RAM, φαίνεται ικανό και σύγχρονο.
Με 1.6 TFLOPS ομως που αναφέρει στα specs δεν ξέρω σε τι βαθμο θα μπορει να παίξει τους δυνατούς υπάρχοντες τιτλους και εννοειται τα nextgen παιχνίδια που θα δούμε στο μέλλον.
Η ανάλυση βέβαια θα είναι 1280 x 800p, αρκετά χαμηλή και σίγουρα αυτό θα βοηθήσει στο συνολικό performance. Λογικά σε αυτή την ανάλυση θα μπορει να παίξει καλά τα τωρινά παιχνίδια.
Επίσης η τιμή του είναι αρκετά τσουχτερή, 420 ευρώ το πιο απλό μοντέλο και μετά 550 και 680…

1 Like

Λοιπον

Μολις τελείωσα rachet and clank που έίχε δώσει τζαμπέ στην καραντίνα το ps store. Καλή φάση γούσταρα, περίμενα να ειναι μικρό με αυτά που διάβαζα, αλλά με κρατησε κάποιες μέρες. Ειδικά αν θες να φύγεις απο την σαπιλα της καθημερινότητας και να παίξεις κατι ελαφρύ, ειναι οτι πρέπει.πολύ διασκεδαστικό με εθιστικό gameplay πολλές φορές.

Παράτησα metal gear, δεν είναι το ύφος που μου αρέσει. Νταξ καλή η ψυχεδελεια του Κοτζίμα, αλα γενικά φάση στελθ και μπαμ μπουμ δεν ειναι κ πολύ του γούστου μου. Το κραταω στην άκρη και ισως αργοτερα.

Fallout μενει στον σκληρό για την επομενη πανδημια, ειναι τεραστιο,

Οπότε καθώς περιπλανιέμαι στο store βλέπω και κατεβάζω εκδοση goty witcher 3 με τα παντα όλα μέσα. Και λεω ή τώρα η ποτέ. Περνάω και φάση πιυ διαβάζω κ τα βιβλία, μου έλειψε λίγο το παιχνιδι που δοκιμασα την κλασσικ εκδοση πριν 3 χρονια(επος) , πλησιαζει κ η πρεμιερα της 2ης σεζόν, ε δεν ηθελε κ πολύ. Περιμένω το ρεπο μου πως κ πως, κλεινω κιν κ πατζουρια, ερκοντισιον στο 0, καφε κανα λίτρο κ αντε γεια!

3 Likes

ειναι ωραια και τα 2 τα expansions…

2 Likes

Φανταστικα τα Εξπανσιον. Τωρα τελειωσα κ γω για τεταρτη φορα το μεην κ μπαινω στο πανεμορφο Blood & Wine

2 Likes

https://www.huffingtonpost.gr/entry/h-konami-metonomazei-to-threliko-pes-se-efootball-kai-to-dianemei-dorean_gr_60f830dee4b0158a5edc3c3a?utm_source=sport24&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos3

3 Likes

Νέο DLC για το Total War Troy: MYTHOS, που χώνουν μέσα στον Τρωϊκό πόλεμο φουλ μυθολογία, κέρβερους, κύκλωπες, λερναίες ύδρες, το δωδεκάθεο πάνω από το πεδίο της μάχης να παρεμβαίνει real-time όπως στην Ιλιάδα και άλλα τέτοια.

Η σειρά Total War είναι γενικά ένα genre από μόνη της, αν δεν το έχετε δοκιμάσει σίγουρα αξίζει. Εδώ πέρα, πέραν του ότι το βασικό game, χωρίς το Mythos DLC ήταν πολύ καλό από κάθε άποψη, τώρα η εταιρεία φαίνεται για άλλη μια φορά να λαμβάνει πολύ σοβαρά το feedback της κοινότητας και να μας δίνει αυτό που θέλουμε.

Υ.Γ. Bonus, είναι ότι πιο κοντά σε Age of Mythology μπορούμε να έχουμε εν έτει 2021…

Announcement trailer
https://www.youtube.com/watch?v=m0ODWEcjpBQ

Gameplay Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=STIeKv-xyHY

3 Likes

Ναι και ναι, το Ratchet εχει πλάκα (και του PS5 ειναι το πιο εντυπωσιακό παιχνιδι που έχω παίξει μάλλον).

Τώρα για Witcher τι να λεμε, απειρες ώρες και θα το ξαναπαίξω όταν βγάλουν το next-gen update.

Streets of Rage 4 + DLC…ξανά, σε ps5 φίλου 3 άτομα τώρα όμως!
Τέτοιο κάψιμο έχουμε να ρίξουμε από φοιτητικά χρόνια
Απλά το καλύτερο side scrolling beat 'em up που υπάρχει στην αγορά!

3 Likes

Εχω σκαλωσει χοντρα τον τελευταιο μηνα, με το Star Wars galaxy of heroes στο κινητο.
Για βλαμμενο φαν του SW σαν του λογου μου,ειναι παραδεισος!

2 Likes

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα. Μεγαλο παιχνίδιντο witcher.Πλέον το πάω αργά κ παρόλο που μου σκάνε σκηνές απο την πρώτη φορά που το επαιξα, το ευχαριστιέμαι παραπάνω. Δεν θελω να τελειωσει ποτέ…έίμαι λβλ 15 και περιφέρομαι πέρα δόθε σαν παιδακι. Η εναλλαγη σκηνικών απο τα σοκάκια στις τεραστιες πόλεις, απο τα χωριά με τις καλύβες, τα δάση τις σπηλιες και τα κάστρα, δεν πςριγράφεται η φάση.
Δισκάρα!

5 Likes

@spiritcrush έχεις πολύ ψωμί ακόμη στο Witcher. Ψάξτο όσο μπορείς κι ευχαριστήσου το.

Χθες τερμάτισα επιτέλους το Hellblade μιας κ περίμενα να το παιξω στο PS5.
Τι όμορφο και διαφορετικό παιχνίδι, άξιζε πολύ αν και κάποιες στιγμές μου έσπασε λίγο τα νεύρα.

Ανυπομονώ για το δεύτερο παιχνίδι (μάλλον θα χρειαστει xbox βεβαια)

Το Hellblade είναι ξεχωριστή εμπειρία, λόγω και του θέματος με το οποίο ασχολείται, από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια στην προηγούμενη γενιά.
Όσον αφορά το επόμενο, ναι σίγουρα θα χρειαστεί Xbox αφού η Ninja Theory ανήκει πλέον στα MS studios. Ή Xbox ή PC, σίγουρα όχι στο PS5.

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το Assassin’s Creed Valhalla στο XSX, το έχει το Xbox marketplace σε προσφορά αυτές τις μέρες, το έχει παίξει κανεις;
Εχω ακούσει διάφορα και θετικά και αρνητικα, κυρίως ότι είναι τεράστιο χωρίς κανένα λόγο και από ένα σημείο και μετά χάνεται το ενδιαφέρον.

1 Like

To valhalla το ειχα δοκιμασει με 15 ευρω απο τη συνδρομη της Ubi ( για 1 μηνα ) , παραειναι μεγαλο και απιστευτα grindy μετα απο πολλες ωρες το παρατησα επειδη μου εσπασε τα νευρα και εχασα καθε ενδιαφερον… Αν δεν ηταν τοσο μεγαλο οσο κλασικα ολα τα ubi games… θα αξιζε αλλα γενικα τιποτα το ιδιαιτερο για εμενα… ( για 15 ευρω καλα ηταν…)

1 Like