Παιχνίδια Παίζουμε;

Καλά και το odyssey μετά από μερικές ώρες γίνεται επαναλαμβανόμενο φουλ. Φαντάζομαι ίδια φάση θα είναι με άλλες τοποθεσίες

Κ μενα με κουρασε γι αυτο τον λογο το Odyssey. Εντυπωσιακο ωραιο, αλλα υπερβολικα μεγαλο αναλογικα με το τι προσφερει σαν gameplay k συναισθηματα.

Ειμαι ενα κλικ πριν την αγορα του Days Gone. Ερωτηση κλειδι. Εχει καθολου την θαλπωρικη αισθηση που χουν τα οπεν γουορλντ η ειναι μονιμως στην τσιτα ;

στην αρχη εισαι στην τσιτα…οσο δυναμωνεις και παιρνεις λεβελ θα εισαι ολο και καλυτερα…μην το σκεφτεσαι καν!παιχνιδαρα!

2 Likes

Ωραιο το days gone, τοχα παρει σε προσφορα κανα 10€ κουτατο.
Ειχε πολλα τεχνικα θεματα στην αρχη, εχουν φτιαξει τα περισσοτερα, το πιο τιμιο 7αρακι που εχω αγορασει εδω κ χρονια!
Ειναι γενικα σε πολυ ικανοποιητικο επιπεδο χωρις καπου να προσφερει κατι παραπανω ή να καινοτομει ή να ειναι καλυτερο απο τα δεκαδες παιχνιδια που εμπνεεται και ομως δεν σε νοιαζει καθολου απαξ και ασχοληθεις μαζι του, ειναι πολυ τιμιο στα παντα του!

Απο zombie games παντως, ανεξαρτητου στυλ, ειναι ισως το καλυτερο που εχω παιξει

3 Likes

Απλα ειμαι λιγο χεστης σε τρου θριλερ φαση :joy: πχ Dead Space, Amnesia, Resident Evil κτλ δεν παιζω ευκολα. Ενταξει αυτο δεν μου φαινεται τετοιο.

οχι δεν ειναι τρομακτικο…

2 Likes

οχι το καλυτερο που εχεις παιξει ειναι το last of us2 αλλα δεν το ξερεις… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

πολυ τιμιο παιχνίδι ισχυει… και το “κρυφο” τελος άφηνε παρα πολλες δυνατότητες για το δεύτερο αλλα τον παίζουν λιγο.

Εγω τερματiσα το othercide πολυ καλο roque lite turn based και ηρθε η ωρα για το outer wilds που αν αργήσω και αλλο να το παίξω θα με δείρουν οι δικοι μου…

1 Like

ναι συμφωνω οτι το TLOU2 ειναι το καλυτερο σχετικο με ζομπι παιχνιδι.Ακολουθει το TLOU απο κοντα…

Άλλο ένα indie metroidvania διαμαντάκι.

2 Likes

^Είναι πολύ καλό. Το είχα αναφέρει και πριν κανά μήνα ξέρω γω, όταν είχαμε τον χαμό απ’ τα demos στο steam. Το πήρα απ την πρώτη στιγμή και το απολαμβάνω.
Πολύ όμορφο artwork και level design.

1 Like

Εγω τελικα έβαλα να τσεκάρω το the ascent και μου έπεσε το σαγάνι οποτε το επιασα full και λιώνω…
αυτα ειναι cyberpunk παιχνίδια αγαπημένη μας κυρια CDPR…
gameplay ειναι απλα οκ αλλα σαν σύνολο μαζι με αυτη την αισθητική ειναι που δινει πολυς πόντους στο παιχνιδι…

Κατέβασα το Ascent με gamepass στο XSX, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Αν και βλέπω από τα reviews ότι έχει κάποια θέματα συνολικά στο gameplay.

το θέμα που εχω εγω ειναι οτι δεν λειτουργεί καλα το coop… και εγω gamepass στο pc ειμαι…

To Valhalla το εχεις παιξει κανεις ? Αξιζει αγορα ?

εύκολα.

Καλό το The Ascent. Ωραία γραφικά και ατμόσφαιρα, λίγο επαναλαμβανόμενο ομως στο gameplay.

λοιπόν βρίσκομαι στο τελείωμα του βασικού campaign στο witcher3. λβλ 33 σχεδόν, έχω κάνει αρκετά secondary quests, οι χάρτες μέχρι στιγμής νομίζω έχουν ανοιξει αρκετά και μετράω 45 περίπου ώρες.Θα τελειώσω με όλα αυτά τα καλουδια και μετα αμεσως βουρ για τα expansions τα οποία δεν έχω ιδέα πως είναι αλλά όλοι μ λένε οτι έχουν στιγμές πιο καλές και απο το main game…
επος το παιχνιδι μην τα ξαναλέμε…είπαμε δισκάρα!
να δω μετά απο αυτό τί να βάλω να παίξω.
με βλέπω για κάτι πιο χαλαρό και όχι open world.

3 Likes

να σε παρακαλαει τοσα χρονια και εσυ να της λες δεν εχω τον χρονο για αυτο που πραγματικα σου αξιζει(πιπες δηλαδη)

ετσι ενιωσα,χθες μολις τελειωσα την παιχνιδαρα και ορμαω στο δευτερο σιγα σιγα :male_detective:

5 Likes
3 Likes

το ειχα ξαναδει παλιοτερα και μου ειχε κεντρισει το ενδιαφερον…συνεχιζει να φαινεται ωραιο!