Παιχνίδια Παίζουμε;

Ξεκιναω για 2η φορα το read dead 2 , αριστο αυτο το παιχνιδι

5 Likes

To χω αφησει τον παγο μηπως παιξει κανενα next-gen upgrade για PS5. Αλλα ακόμη και στο base PS4 ηταν τρομερα εντυπωσιακό, ψιλοανυπομονώ να το ξαναπιάσω.

1 Like

Η Rockstar διδάσκει τι θα πει open world

Ειδα προσφατα στους νεους drivers της Nvidia οτι με μια νεα τεχνολογια αυξανεται η αποδοση κατα 45% στο RDR2- το εχει εξακριβωσει κανενας ?

Aν εχεις κάρτα που υποστηρίζει DLSS τοτε μαλλον ναι

1 Like

Το επιβεβαιώνω κατά το ήμισυ. Έχω laptop me RTX2060 και είδα βελτίωση περίπου 25% θα έλεγα. Αν και δεν το έψαξα πολύ για να κάνω απόλυτο optimization για να φτάσω το 45% που λένε, δεν είχα χρόνο. Είδα όμως αισθητή διαφορά, ναι. Θα το ξανατσεκάρω σε λίγο καιρό που θα κάνω ένα δεύτερο run αυτό το αριστούργημα.

2 Likes

Οχι δεν το ηξερα αυτο

Το DLSS της Nvidia είναι τρομερό.
Κρίμα που δεν γίνεται να υποστηριχθεί από τις κονσόλες λόγω AMD.

Όσο αφορά το Black Myth ας περιμένουμε να το δούμε πρώτα με συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.
Έχω μάθει όταν βλέπω τέτοια gameplay trailers να περιμένω, συνήθως καταλήγουν σε downgrade…

αυτο φαινεται φανταστικο! Ζωγραφισμενο στο χερι…

7 Likes

Και ο τυπος που μιλαει ειναι αυτος που εκανε και τον Gerard ;)…

2 Likes

ναι εχεις δικιο ο τυπος που κανει τον Geralt ειναι…

1 Like

Απο τα πιο ευκολα wishlists!

Πολυ ομορφο. Μου θυμιζει και αγαπημενο κομικ, το Mouseguards

1 Like

Αλλα 2 στη λιστα για το φθινοπωρο.
Το Crownsworn φαινεται ΠΟΛΥ δυνατο, και ελπιζω να ανεβει στο πανθεον. Δεν εχει ανακοινωθει ριλιζ ντειτ ακομα.

2 Likes

Εγώ πάλι έχω βαρεθεί να προσπαθώ να βρω την επόμενη παιχνιδάρα ανάμεσα σε τόσους κλώνους Ori/Hollow Knight, ειδικά το Crowsworn είναι ξεδιάντροπη αντιγραφή. Μακάρι να είναι καλό εννοείται, αλλά προτιμώ να περιμένω το Silksong ξέρω γω

Το Crossworn δείχνει να είναι κάτι μεταξύ Hollow Knight και Bloodborne.
Έχω ψηθεί ήδη.

Eτσι ακριβως.
Τα λεει ωραιο αυτο το βιντεο

Σε τέτοιο ύφος δεν εχω παίξει τπτ. Ψάχνω να βρω κάτι για ps4 τωρα που τελειώνω witcher, αλλά να είναι σε χαλαρό ρυθμό σχετικά.Δεν θέλω να σπάω χειριστήρια…έχετε να προτείνετε κάτι?

Μπορεις να ξεκινησεις με τα Ori - πολυ ομορφα, και χωρις παρα πολλες μαχες (1ο δν ειχε bosses) - περισσοτερο platforming θα ελεγα αλλα σε βαζει στη φαση.
Aν και το Hollow Knight ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια εβερ.
Ειναι ομως δυσκολο και αναλογα τη δυσκολια θα χρειαστεις πολλα χειριστηρια. Ειναι ομως τοσο καλο που σε διαολιζει και σαρεσει. Στο Cuphead εχω ριξει περισσοτερα παναγιδια πχ.

Κατα ταλλα, φαινεται πολυ γαματο το Steam Deck.
To Doom το παει σουζα.

3 Likes

Καλο φαινεται το steam deck, αν και προσωπικα δεν νομιζω πως θα εδινα λεφτα για handheld κονσολα. Φυσικα, παιζει τεραστιο ρολο και το ειδος games που θα παιζεις, σιγουρα. Για παραδειγμα, το να παιζεις FPS/Shoot 'em up μου φαινεται πολυ περιεργο, ειδικα οπως φαινεται στο βιντεο. Για platform ομως ειναι οτι πρεπει. Αλλα απο την αλλη, γιατι να μη χαιρεσαι τα γραφικα σε μια καλη, μεγαλη οθονη? Δεν ξερω περιεργο γενικα :stuck_out_tongue:

Και τωρα που ειπα για platform, οτι εχω δει για το Psychonauts 2 με εχει τρελανει, ως λατρης του 1ου παρακολουθουσα ολα αυτα τα χρονια τα update videos με το development του κλπ και τωρα με τα ρηβιους δεν μπορω να περιμενω. Tim Schafer & Double Fine :heart_eyes:

3 Likes