Νταξ τελικα πολυ ωραιο το Unbound: Worlds Apart on Steam
Hand drawn puzzle platformer με πολυ πρωτοτυπο μηχανισμο οπου δημιουργεις μικρες πυλες σε αλλες διαστασεις για να προσπερνας εμποδια/παζλ. Οι πυλες δινουν διαφορες δυνατοτητες πχ να περπατας αναποδα μεσα σε αυτη, να πηγαινεις πισω το χρονο, να μεταμορφωνεις το περιβαλλον σε κατι αλλο.
Δεν υπαρχει fighting και ακομα και τα bosses τα νικας με το wit σου και το περιβαλλον.
Καποια σημεια ειχαν καλη δυσκολια και το τελικο boss αρκετα challenging. Συνολικα το στορυ μου πηρε κανα 7ωρο και σιγουρα θα το συνεχισω λιγο ακομα για τα achievs.
4 μερες για το
Ε ΝΑΙ.
Αν και θα προτιμουσα KOTOR III που θα διαδραματιζοταν μεταξυ του ΙΙ και του SWTOR.
Αλλα θα το τιμησουμε κι αυτο προφανεστατα.
Το πιο ενδιαφερον σχετικα με το remake ειναι το αν θα γινουν αλλαγες ωστε να ειναι canon, και σε τι βαθμο. Υποτιθεται πως οτι θα εβγαζαν απο δω και περα, ανεξαρτητα απο το μεσο, θα ειναι canon. Μεχρι να δω gameplay δεν ενθουσιαζομαι, αν το κανουν action με στοιχεια rpg οπως mass effect, witcher κλπ θα ειναι κριμα αλλα οκ, καλως η κακως ειναι το πιο προσιτο ειδος gameplay για το μεσο gamer, και μπορει να ειναι διασκεδαστικο τουλαχιστον.
Αν εχει wheel στους διαλογους με επιλογες τυπου “ναι”, “οχι” και “μπορει”, την καταντια του συγχρονου gaming δηλαδη, θα ειναι αμαρτια.
Επισης, αν ειναι χωρις Avellone, διπλη αμαρτια.
Δεν χρειαζεται καμια αλλαγη για να ειναι κανον.
Το σκατενιο nu-canon της Disney δεν εχει αγγιξει αυτην την χρονικη περιοδο, και μπορουν να θεωρηθουν ολα τα παιχνιδια (και νουβελες και κομικ) της Old Republic περιοδου κανον διχως κανενα προβλημα.
Απο κει και περα, θα ειναι remake, δεν περιμενω καμια αλλαγη στο σεναριο, λογικα μονο τα γραφικα και το gameplay θα πειραξουν. Ελπιζω εστω.
Εντυπωσιακό αλλά το crossgen φαινεται.
Επίσης η Insomniac βρίσκεται σε God mode εδω και καιρό και συνεχίζει ακάθεκτη…
Πρώτα το Spiderman 2 το οποίο φαίνεται ότι θα είναι ΜΟΝΟ για το PS5 ( το τρέιλερ ειναι με in-game graphics engine) και βγαίνει το 2023.
Και ας πούμε ότι αυτό δεν ήταν έκπληξη αλλά έδειξαν και κάτι άλλο το οποίο δεν περίμενε κανείς.
True dat, θα ρίξω μια πρόβλεψη και θα πω ότι αν αλλάξει κάτι στο gameplay, θα είναι προς FF7 remake κατεύθυνση.
Μου φαίνεται δύσκολο πάντως να μην μπουν στον πειρασμό να αγγίξουν τους casuals που βλέπουν logo Star Wars και τα σκάνε επιτόπου, με το να μη βάλουν action μηχανισμούς στο gameplay ή να μειώσουν τα hard rpg στοιχεία…
Όπως και να έχει, αν δεν αλλάξουν το gameplay -ριζικά, θα το εκμοντερνίσουν λίγο σίγουρα και χρειάζεται μάλλον-, αν αφήσουν την ιστορία ως έχει, έχουμε next gen γραφικά και μιλάμε για Sony exclusive, τότε μόνο εαν η Fromsoft μαζί με τον Κοτζίμα δώσουν αποκλειστικές κυκλοφορίες στο xbox, θα μπω στον πειρασμό να μην αγοράσω ps5…
Μέχρι να δείξουν gameplay πάντως και εγώ δεν περιμένω τίποτα…
Δεν είναι sony exclusive, προφανώς θα βγει και στα πισί.
Η πλάκα είναι ότι το πρώτο, αν θυμάμαι καλά, ήταν xbox exclusive.
Λογικά είναι timed exclusive.
Θα βγει πρώτα για PS5 και PC και μετά από κάνα χρόνο και στο Xbox.
Ωραίο showcase από τη Sony γενικά, αν και λίγο chillάρετε με τους υπερήρωες παιδιά, φτάνει που πήξαμε στις ταινίες με αυτούς. Όχι οτι δε θα τα παίξω τα παιχνίδια.
Φαίνεται οτι το cross-gen θα συνεχιστεί, και προσωπικά δεν έχω θέμα με αυτό, εφόσον ακόμη θεωρώ ότι το PS4 είναι μια χαρά τιμιότατη κονσόλα, δεν έχουμε δει και κάτι πέρα από το ratchet που να είναι καθαρά next-gen, κι επιπλέον θα παίξει και περισσότερος κόσμος τα παιχνίδια χωρίς να πρέπει ντε και καλά να έχει την καινούρια και ιδιαίτερα δυσεύρετη κονσόλα.
Αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον
πωπω βσκ αυτό το βάζω γατοφιλη, μωβ-μαλλούσα, μελαμψή σε ενα μεντίβολ σκηνικό, βρωμάει φεμινόεμεινοδιάροια. αρχετυπικά δεν είναι αυτό που πουλάει στο δημογραφικό και οι cosy/thots πάνε κατα 90 % ως fortnitε,pokemon,lol. καλή τύχη αλλα απο τώρα όχι, μεκάνικς πετάω και παραμιλάω … νο θενκ γιου. και δεν είναι απο ρατσιστίλα, είναι επειδή θέλουν με το στανιό να κάνουν ένα τουρλουμπούκι.
Μήπως έχεις και φίλους γκέι; (σορρυ δεν αντεξα)
ναι. και ? δεν σημαίνει οτι επειδή εχω φίλους θα @#@ μαζί τους ? ούτε σημαίνει οτι με το στανιό θα μ αρέσει έστω και σε φανταστικό επίπεδο να κάνεις ενα έργο τέχνης με αχταρμά back story. το βρίσκω πολύ χερκιουλίς και ζήνα. δεν έχει το lore που θα περίμενες απο κάτι φεουδαλιστικό/μεσαιωνικό. θα μου πείς τέχνη είναι μπορείς να ξεφύγεις. τρού, αλλά σαν ατμόσφαιρές προτιμώ αυτό που κάνει λχ το κάθε ασσάσινς, που μια χαρά εχει και ηρωίδες εσχάτως, ΠΑΡΑ, το κρειζι φλαιν κατ λειντι σιμιουλέιτορ.
ωω… ντάξ, δε σώζεται. πάρτο όπως θες.
Εκτός του ότι με δυσκολία διαβάζω / καταλαβαίνω με τον τρόπο που γράφεις, το συγκεκριμένο θέμα που θίγεις μου φαίνεται περισσότερο θέμα ιδεολογίας και λιγότερο κριτική προς το παιχνίδι.
Προσωπικά σαν παραμύθι το είδα το trailer, τωρα γιατί έγινες triggered από τη γάτα και το χρώμα μαλλιών δεν ξέρω.
Δεν το είχα δει αυτό, εξαιρετικό φαίνεται!
Και θα είναι exclusive λογικά.
Περίμενε μωρέ να το δούμε πρώτα, έβγαλες τόσα συμπεράσματα από ένα τρέιλερ…
Νομίζω PS5+PC
για την ατμόσφαιρα. μεκάνικς μπορεί ναναι οκ. αλλά αμα δε σε ψήνει το γυρώ γύρω…