Παιχνίδια Παίζουμε;

Το Star Wars: The Old Republic είναι MMO, τα KOTOR είναι παραδοσιακά single player RPGs (τα οποία δεν έχω αγγίξει ακόμα :Ρ).

Παιζει μπαλα το ΠΣ5 με ΚΟΤΟΡ και ΦΙΣΤ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ γτχμ, πηξαμε στους Χεμσγουορθ και λοιπους γυμναστηριακους καγκουρες με μαλλι κομμωτηριου

5 Likes

Μόλις πήρα πρέφα ότι τελικά θα είναι remake (δυστυχώς) και όχι remastered.
Άρα ξενέρα, κρύος ιδρώτας, και γενικά μικρό καλάθι.

Δεν ξέρεις τι χάνεις. Το καλύτερα SW που έχουμε δει, και τα 2 παιχνίδια είναι απ’ τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών.-

2 Likes

Τα KOTOR ειναι οι απολυτες Star Wars εμπειριες. Ακομα και αν δεν σου αρεσoυν η εστω δεν σε τρελαινουν οι ταινιες, αυτα τα παιχνιδια σε βαζουν μεσα σε ενα ακρως immersive science fiction/fantasy setting και στην χειροτερη θα παιξεις 2 απο τα καλυτερα videogames ever . Δεν χρειαζεται να εισαι φαν του franchise για να τα εκτιμησεις.

Αν εισαι RPGας, ειδικα το 2ο ειναι πιο ωριμο και στα χερια του Chris Avellone, ειναι στα επιπεδα Planescape: Torment, η εστω κοντα. Παρομοιες φιλοσοφικες θεματικες που ενηλικιωνουν το franchise οσο τιποτα αλλο εως τωρα, canon και μη, με καποιους απο τους πιο καλογραμμενους διαλογους που θα συναντησεις στο χωρο. Το ξαναπαιξα περσυ και εμεινα με το στομα ανοιχτο. Απαραιτητως τα moddαρεις ομως για bug fixes και cut content αν ασχοληθεις, ειναι πολυ σημαντικο, ειδικα για το 2ο.

4 Likes

^ ΕΞΑΚΤΛΙ.

Ειδικά το δεύτερο είναι τεράστιο επίτευγμα. Επίσης, το πρώτο παιχνίδι της επίσης τεράστιας, Obsidian.

1 Like

Όχι. ps5 και PC ανακοίνωσαν.

Τελευταία νομίζω αυτό γίνεται, οι κυκλοφορίες αφορούν ps5 και PC, η αποκλειστικότητα αναφέρεται καθαρά σε θέμα κονσόλας.

Δεν είμαι ο πρώτος SW fan (έχω δει μόνο την ορίτζιναλ τριλογία, η οποία μου αρέσει αρκετά, τα υπόλοιπα κάποτε θα τα δω κι εκείνα), μα τα KOTOR σίγουρα θα τα παίξω. Απλά δεν έχει έρθει η ώρα τους ακόμα!

3 Likes

Αν σου αρεσει και το 3rd person platform με συντομους γριφους κτλ, παιξε πρωτα τα:

• Jedi Knight : Dark Forces II
  • Jedi Knight II : Jedi Outcast
  • Jedi Knight III : Jedi Academy

Αριστουργηματικο σεναριο και πλοκη, τοτε που το Expanded Universe του Star Wars το φροντιζε κοσμος που νοιαζοταν για το καλο storytelling, και για μενα μια καλυτερη σειρα παιχνιδιων απο τα δυο KOTOR, που ειναι επισης εξαιρετικα.

2 Likes

^ λολ νοπε.

Μόνο ΚΟΤΟΡ

Λολ κι ομως.

Δεν ξερω πολλα για τα σταρ γουορς αλλα να πω πως deathloop και ghostwire εχουν μεγάλο ενδιαφέρον μονο και μονο επειδή ειναι απο φουλ αγαπημένα στούντιο ή μεν με υπερπαιχνιδια dishonored,prey και η tango με το πιο υποτιμημένο παιχνίδι της περασμένης γενιας evil within 2… αντε να δουμε…

1 Like

Denied.

Μου αρέσουν πολύ τα jedi knight αλλά KOTOR δεν είναι…

3 Likes

Παιζει να ειναι καλυτερο απο το valhalla

Ναι με την καμια, ειδικα το Jedi Outcast το λατρευω και ο Kyle Katarn ειναι αγαπημενος EU χαρακτηρας, αλλα τα KOTOR ειναι σε αλλο επιπεδο απο καθε αποψη. Αλλο genre βεβαια, αλλα και παλι. Γενικα ειναι εντυπωσιακο που υπαρχουν τοσα καλα Star Wars games παντως.

Τελευταια παιζω Darkest Dungeon επειδη ειμαι μαζοχας και μου αρεσει να βλεπω Κθουλικες φρικωδιες να καταστρεφουν οσους χαρακτηρες εχτισα με κοπο. Οχι φυσικα, δεν μου αρεσει καθολου και με πιανει πονοκεφαλος απο τα νευρα, αλλα ασκει εναν αρρωστο εθισμο.

3 Likes

Αν το παίζεις σε pc απλά κάνεις copy το save και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο…

2 Likes

Περιεργα αγαπημενο παιχνιδι. Εθιστικα απογοητευτικο. Παντα φτανει μια στιγμη που λεω νισαφι κ το παραταω. Κ παντα ξαναφτανει η ωρα που λεω παμε παλι

1 Like
1 Like

Α δηλαδή με PC θα την βγάλουμε από δω και πέρα.

1 Like