Απο πλαισιο?
Από Public.
Καλορίζικο. Το Ratchet από γραφικά τουλάχιστον είναι μάλλον το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι που έχει βγει για την κονσόλα μέχρι στιγμής, και έχει και τρομερή χρήση του dualsense.
Πρόταση, δοκίμασε το performance RT mode
Καινούριο Direct σήμερα, 1 το βράδυ νομίζω ώρα Ελλάδας, 40λεπτο με κυρίως κυκλοφορίες του χειμώνα για την Nintendo
Fingers crossed για Silksong pour moi, μόνο αυτό με ενδιαφέρει -γενικότερα νομίζω ανεξαρτήτου κονσόλας και παιχνιδιού, ακόμα και Elden Ring να μου έδινες τώρα, μάλλον θα προτιμούσα να παίξω το Silksong πρώτα
-
Καμια γνωμη για το Doom Eternal? Γιατι εχοντας παιξει τα παλια θα ηθελα να το δοκιμασω και αυτο.
Επισης καποιο fps online εχω βαρεθει το cs
Αριστουργημα το Doom Eternal. Η αδρεναλινη χτυπαει κοκκινο. Παιξτο χθες. Εχει και αρκετη δυσκολια παντως. Το 1ο DLC ειδικα σε καποια σημεια μου εβγαλε την ψυχη χαχα
Doom Eternal δέκα φορές καλύτερο in every possible way από το εξαιρετικό επίσης Doom του 2016!
Αν σου άρεσε δηλαδή αυτό, πας στο Eternal με κλειστά μάτια
Soundtrack-άρα check
Φρενήρης ρυθμός check
Εξαιρετικά υλοποιημένο fps platforming check
Ποικιλία εχθρών check
Ποικιλία όπλων check
Ενδιαφέρον σύστημα αναβαθμίσεων που προσθέτει βάθος check
Απίθανο level design check
Splater όσο δεν πάει check
Εθιστικό gameplay check
Υψηλό επίπεδο πρόκλησης check
Γενικά είναι παιχνιδάρα hands down, αργούσα να το πάρω γιατί περίμενα να πέσει η τιμή και όταν το πήρα, δεν έπαιζα τίποτα άλλο για μέρες!!
Αν ξαναλέω είσαι φίλος του προηγούμενου Doom και γενικά αυτού του στυλ fps, δεν το σκέφτεσαι καν για το Eternal!
Το doom του 16 μου κράτησε απίστευτη συντροφιά στις πρωτες εβδομάδες της καραντίνας περσυ. Αγνό και τίμιο σφαξίδι!
Nintendo δώσε Metroid Prime remake στο λαο επιτέλους
Quake champions εχω ακουσει καλες κριτικες
60 το εχει στο site ρε 
Ναι αλλά 20 στο Skroutz 
DeathLoop γνωμη κανεις?
Doom Eternal με κλειστα ματια, παιζει απο τα καλυτερα FPS εβερ αν κ το ονλαιν του μετριο.
Κανε με add αν θες για κανα multi/achiev, εχω κλεισει 140 ωρες 
Σχετικα με CSGO - παιζει κανενας εδω??
Βγηκε νεο update χθες το βραδυ και ψαχνω ομαδα για comp 
SILKSONG K CUPHEAD ΘΕΛΟΥΜΕ.
Nαι παιζω αλλα αραια και που.Ειμαι στο overwatch εδω και καιρο , στο cs αμα υπαρχει παρεα
Έπαιξα ξανά αυτές τις μέρες το Hollow Knight με όλα τα dlcs. Εκανα σχεδόν τα πάντα εκτός από το Pantheon και το Hall of Gods. Τι να λέμε τώρα, αριστούργημά.
Μακάρι να έχουμε νέα για το Silksong σύντομα.
εγω θα εχω σε 1 βδομαδα… υπομονη… 
Επισης να πω οτι το doom 16 το τερματισα 3 φορες ακομα και στο nightmare το eternal εχω κανει 3 try δεν μπορω με τιποτα να μείνω στο παιχνιδι και μετα απο λιγη ωρα το βγαζω… δεν ξερω τι εχει γινει ρε πο@#τη μου αλλα δεν με τραβάει καθόλου.
*silksong θα μετραει ισχυει…
Μάλλον είμαι από τους πολύ λίγους που πιστεύουν ότι το Doom 16 είναι καλύτερο από το Doom Eternal… 
Δεν ξέρω, η πιο σκοτεινή, hellish ατμόσφαιρα του μου άρεσε περισσότερο.