…γιατι ? 
τι μλκια ειναι αυτη μωρε; 
χαχαχαχαχ επος!!!
Ρε συ leakαρε ομως το release date! Φλεβαρη 2022 πιθανως.
Παιζω την beta του νεου halo , και δεν ειμαι και φαν τον online fps , το παιχνιδι ειναι παρα πολυ ωραιο … διασκεδαστικο και μου εχει αφησει παρα πολυ καλες εντυπωσεις… Και θα ειναι και δωρεαν οταν βγει οποτε αξιζει ο καθενας να το δοκιμασει…
Ξεκίνησα εχθές τo Quake champions φανταστικό αλλά δυσκολο… Ίσως το πιο δυσκολο fps
Αν είχα Nintendo θα το τσιμπαγα σίγουρα
Υπάρχει fan της blizzard εδώ?
Μετα τα τελευταια γεγονοτα, τελος για μενα η Actilizzard μεχρι να κανει ριζικες αλλαγες.
Επαιξα Shadowlands αλλα τον Φλεβαρη εκανα unsub παλι.
Απο τα υπολοιπα? Diablo ,Over?
Μονο Hearthstone αραια κ που (εχω μηνες να παιξω παλι) … Δεν ειμουν ποτε φαν Diablo και Overwatch επαιζα λιγο στην αρχη αλλα προτιμησα το TF2
Αντε και κανα μηνα CoD λογω παρεας.
To είδα και αυτό αλλά μέχρι να το ακούσω από υπεύθυνα στόματα δεν θέλω να το δεχθώ ακόμα και να έχω προσδοκίες 
Για εμένα btw από το Direct κρατάω highlihts Bayonetta 3 εννοείται και το έξτρα τρέηλερ του Metroid, δεν μπορώ να περιμένω να βγεί πραγματικά!!!
Κυκλοφορεί και φήμη για remake/remaster του Metroid Prime. Εκει θα χάσω τα μυαλά μου. Το αγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών.
Το Dread φαίνεται φοβερό πάντως.
Η Βlizzard απο τοτε που την αγορασε η Activison εχει γαμηθει σχεδον σε ολα τα games που εχει βγαλει
Το ερώτημα βέβαια είναι πόσα ακόμα remakes/remasters θα δούμε από την Nintendo.
Γιατί εδώ και καιρό μόνο αυτό κάνει.
Το Metroid Prime 4 πχ θα το δούμε κάποια στιγμη;
Το πήρα…επιτέλους. Μαζί με το Ratchet αν και η πρώτη μου επιλογή ήταν το DS αλλά είχε τελειώσει.
Πλέον είμαι καλυμμένος για την νέα γενιά, PS5 και XSX 
Όταν με το καλό βγει και το Switch Pro θα το τσιμπήσω. Τι να κάνουμε, υπάρχει ακόμα το μικρόβιο… 
Έχω πολύ πράγμα τώρα με το PS5. Με το XSX τόσο καιρό την έβγαλα με το Medium, The Ascent και τώρα παίζω το Psychonauts. Συν την επιστροφή στο Hollow Knight.
Λίγα πράγματα από gamepass, τα περισσότερα είτε τα έχω παίξει ήδη είτε δεν με ενδιαφέρουν.
Στο PS5 υπάρχει λίστα.
Ratchet, Demon’s Souls, Kena, Spiderman Miles Morales, Returnal και κάμποσα παιχνίδια που δεν έχω παίξει στο PS4 και περιμενα ολο αυτό το διάστημα να τα παίξω στο PS5.
Death Stranding, Ghost of Tsushima dlc, Nioh 2 κτλ.
Έχω δουλειά να κάνω… 
Το έχω αφήσει το game στα μισά του προηγούμενου expansion…έχω περάσει μερικές απο τις πιό συγλονιστικές gaming εμπειρίες, αλλά πλέον η φάση ξεπεράστηκε…