Παιχνίδια Παίζουμε;

Εγω νομιζω οτι απλα μεγαλωσαμε. Με ενοχλει γενικα καπως αυτο το “παει χαλασε το παιχνιδι”, δεν καταλαβαινω γιατι αρνουμαστε να δουμε οτι ναι, αλλιως ημασταν 15 χρονια πριν, με αλλες υποχρεωσεις, απαιτησεις και ελευθερο χρονο, και αλλιως τωρα. Δεν ειναι κακο να πεις “το παιχνιδι δεν ειναι πια για εμενα”, πρεπει ντε και καλα να πουμε οτι παει χαλασε.

Δεν παει σε εσενα συγκεκριμενα spiritcrush, το συγκεκριμενο βιντεο το εχω ξαναδει και με εκνευριζει. Συγκεκριμενα με το WoW οι καλυτερες αναμνησεις που εχει ο καθενας σχετιζεται με πολυ διαφορετικα πραγματα απο το ποσο “αντικειμενικα” καλο ηταν το παιχνιδι. Παιζω απο το Vanilla και η αγαπημενη μου περιοδος προσωπικα ηταν στο Mists. Λατρεψα το content (μια ζωη ειμαι raider, για εμενα το Throne of the Thunder King ειναι απο τα καλυτερα που εχουν φτιαξει ποτε), ημουν σε γαματη φαση Semi-Hardcore με το guild μου που αποτελειται απο παιδια που παιζουμε απο Vanilla, ολη η εμπειρια ηταν γαματη. Μπορει για αλλους αλλα expansions Πριν η μετα να ηταν καλυτερα αλλα για εμενα το Peak της φασης ηταν εκει πχ.

Μου έκαναν δώρο γενεθλίων το Mass Effect - Legendary Edition και ξεκίνησα μετά από 10+ χρόνια ξανά το 1ο με σκοπό να τα πάω σερί… τουλάχιστον συγκινητικό το playthrough μέχρι τώρα, τόσα χρόνια μετά, σε ένα από τα καλύτερα RPG ever
Έχει γεράσει σε μηχανισμούς ναι, τα γραφικά αν και remastered οκ δεν κρύβουν την ηλικία τους και γενικότερα ο τεχνικός τομέας δεν θα εντυπωσιάσει έναν σημερινό gamer, αλλά διάολε η γραφή παραμένει ασύλληπτη!!

3 Likes

Νταξ παιδια τα περισσοτερα βιντεο πανω στο θεμα, ειναι σχετικα με την ολη σαπιλα της Activision και στο πως εχει καταστρεψει τη Blizzard. Οι περισσοτεροι βλεπουμε το WoW ρομαντικα, μιας και ηταν απο τις καλυτερες gaming εμπειριες για τους περισσοτερους που ασχοληθηκαν.

Ολο το αρμεγμα που δειχνει λιγο και το βιντεο με τα paid services, boosting, store αλλα και στην αδιαφορια της Actilizzard να αποτρεψει ολα τα bots, και γενικα ολο το σπασμενο balance (PvP δε παιζεται) ε καπου πρεπει να σταματησει.
Ριξε απο πανω και ολες τις μηνυσεις και γενικα τις αηδιαστικες ιστοριες περι sexual harassment και Crosby Suite και τους 7(?) μηνες να βγει το patch 9.1 - το πρωτο update απο το launch (!!!) - ε και καταλαβαινεις ποσο σκατα τα εχουν κανει.
Εχουν φυγει πλεον ΟΛΟΙ οι παλαιουρες που στησαν ολο το παιχνιδι και εχουν μεινει καρχαριες που απλα θελουν ευκολο κερδος χωρις να τους νοιαζει τιποτα - ουτε οι παιχτες ουτε το παιχνιδι.

Για μενα περα απο τα 3 χρυσα expansions του classic era - μπορω να πω οτι ευκολα το Legion ηταν το αγαπημενο μου. Shadowlands ξεκινησε καλα και ειχε πολυ καλο launch, αλλα νομιζω οτι αυτο ηταν για μενα μετα απο τοσα χρονια.
Συνεχιζω να ακολουθω content creators παντως και να βλεπω videos για το game κ ας μη παιζω :smiley:

To τελευταιο τραγελαφικο, ειναι οτι αλλαζουν ingame εικονες και γενικα content με πιο politically correct υλικο… Το οτι τιμωρουν τους παιχτες και το παιχνιδι σα τροπο να αντιμετωπισουν τα sexual harassment cases που αυτοι ειναι υπευθυνοι, με ξεπερνα.

1 Like

Το συγκεκριμενο βιντεο βγηκε πολυ πριν ολη την ιστορια με το harassment παντως.

Οσο για το PvP ποτε δεν ημουν PvPer να σου πω την αληθεια αλλα μια ζωη σπασμενο το θυμαμαι :stuck_out_tongue:

Κατα τα αλα γουστα. Ο αδερφος μου πχ που ειχε να παιξει απο το TBC ξαναμπηκε τωρα στο game και περναει τελεια. Μπουχτισαμε και σε καποιο βαθμο μωρε (αν και αν ξαναγυρισει το guild μου και θελει να raidarei στο 9.2 μαλλον θα ψηθω).

Το Shadowlands btw ηταν απο τα καλυτρα expansions στο launch, κριμα που το αμαυρωσαν τοσο πολυ με την τεραστια αναμονη για το 9.1 .

1 Like

Εχει χαλασει το παιχνιδι γιατι απο τοτε που ημουν 17 οταν αρχισα να παιζω βασικα να λιωνω πανω στο pc υπαρχουν μεγαλες διαφορες σιγουρα η παιζει ρολο η ηλικια οι υποχρεωσεις και ολα τα σχετικα. Αλλα εγω εξακολουθω και παιζω ακομα ενα 2ωρο -3ωρο και ειμαι υπερευχαιστημενος απο το game .Eτσι και αλλιως δεν βρισκω καποιο αλλο mmo στο να με ελκυει

1 Like

9+ χρονια καψιμο. ευτυχως με το Warlords of Draenor το εκοψα.
ηταν σαν δευτερη δουλεια. καλα ηταν, χαβαλε ειχε, καπου ομως με κουρασε ολο αυτο.
με 3-4 ωρες υπνο την μερα ημουν για πολλλα χρονια.

Το εκοψες νωρις :stuck_out_tongue:

ναι αμε…Vanilla WoW, Burning Crusade, Wrath Of The Lich King (η καλυτερη φαση του game -peak νομιζω), Cataclysm (καπου εδω αρχισα να χαλιεμαι), Mists of Pandaria, Warlords of Draenor (δεν το αντεξα πανω απο μηνα).
τελος.
δεν ξερω τι αλλαγες εγιναν μετα απο το WoD, ενω πριν με καθε patch ηξερα την καθε αλλαγη :stuck_out_tongue:
δουλεια ειπα? οχι…Σκλαβια ηταν. και γενικα ολα τα MMO ειναι ετσι.

Ναι οταν εισαι 15-17 ολα ετσι ειναι γιατι δεν εχεις τι αλλο να κανεις και λιωνεις ασταματητα…Πολλα ξενυχτια στο wow πολλες εργατοωρες που πλεον δεν αντεχω να κανω. Αλλα δεν ειδια καμια διαφορα οταν επαιζα Λολ το ιδιο μου φανηκε και αν εχεις και παρεα πας σε ενα νετ βαρας 24ωρα…Για αυτο και γυρισα στο wow με το τελευταιο expasion δεν υπαρχει πλεον ανταγωνισμος καθομα παιζω το τριωρακι μου και ειμαι αρχοντας . Εμενα αυτο με ξεκουραζει ειδικα μετα απο την δουλεια

1 Like

μην νομιζεις. με την παρεα μου που ειμαστε τοτε ολοι 30+ και παλι λιωναμε. raid με τα μωρα αγκαλια και το μπιμπερο.
πλεον προτιμω γρηγορα παιχνιδια μπαμ μπαμ, για κανα 15-30λεπτο και πολυ λεω. Splatoon, Mario Kart ειναι για μενα οτι πρεπει.

1 Like

Μια χαρα ειναι και αυτα…Εχω κοψει οτι ειναι πανω απο 40+ λεπτα την βρισκω με overwatch η heroes of the storm

1 Like

Πολυ το γουσταρα το HotS γαμωτο αλλα ειναι ο ορισμος του παιχνιδιου που απογειωνεται αμα εχεις παρεα και παιζεις λιγο πιο οργανωμενα και οσοι παιζαμε μαζι εχουν σταματησει οποτε…

1 Like

Χαλαρό παιχνιδακι

Το new world έχει βγει η ακόμα beta είναι;

1 Like
1 Like

Μπομπα φαινεται - πανικος!
Αν και θα ηθελα περισσοτερο single player content μιας και το Battlefield 1 ειχε τρομερες αποστολες.

Το new World εχει γινει launched ναι - με πολλα προβληματα στους servers , που ειναι να απορεις οταν το AWS ειναι της Amazon…

1 Like

Δεν ψήνομαι και τόσο πολύ να δώσω 60 ευρώ στην Amazon η αλήθεια είναι …

Τa Battlefield δεν φημίζονται για το online τους η μαλακιες λέω;

Ναι ακριβως - ειναι πιο πολυ online focused αλλα οταν κανουν εστω κ λιγο single player ειναι συνηθως πολυ καλο.
Οι αποστολες του 1ου Παγκοσμιου ηταν γαματες.

Μαλακίες λες.

3 Likes