Pathfinder:Wrath of the righteous εχει παιξει κανεις;

γνωμη; Αν κ το πηρα τελικα. Καλα ξεκινησε
Είναι ίδια φάση με divinity original sin?
Εγώ πήρα collector’s στο KS, οπότε δεν ξέρω αν μετράει η γνώμη μου και τόσο 
Σε γενικές γραμμές, παραμένουν κάποιες “παθογένειες” του Kingmaker, αλλά υπάρχουν και πολλές βελτιώσεις.
Πώς και το πήρες; Αν θυμάμαι καλά, το Kingmaker δεν σου άρεσε, και δεν το ολοκλήρωσες κιόλας. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος βέβαια.
Όχι, είναι ίδια φάση με το Kingmaker.
Καλα θυμασαι. Δεν ειναι οτι δεν μ αρεσε. Απλα προς το τελος με κουρασε. Ειχε δυσκολεψει κ πολυ. Λογικα δεν ειχα κ καλο μπιλντ κ το αφησα. Ειδα οτι το νεο ειναι βελτιωμενο. Μ αρεσει κ το τερν μπεηζντ, οποτε ενεδωσα
Α λογικά το έπαιξες πριν βάλουνε οφίσιαλ το turn-based. Αρχικά υπήρχε μόνο σε mod (από εκεί πήραν την ιδέα btw και κάνανε το ίδιο)
Επίσης, για την κούραση, ναι, αλήθεια είναι ότι το άκουσα/διάβασα από πολλούς αυτό, ότι ειδικά προς το τέλος τραβάει τόσο που τους κουράσε. Το κατανοώ, απλά ήμουν απ’ την αντίπερα όχθη, δεν ήθελα να τελειώσει.
Ένιγουέι, ναι, στο WotR το πήραν σοβαρά υπόψιν τους αυτό, πάντως, και το παιχνίδι είναι μικρότερο, πιο “straightforward” και πιο focused, οπότε ίσως να είναι περισσότερο στο στοιχείο σου. Έχει σίγουρα και καλύτερο γράψιμο στον BBEG.
Δεν λέω κάτι παραπάνω, μην σε προιδεάσω για κάτι. Θα τα λέμε, έχει πάρα πολύ ψωμί ο παιχνίδαρος.
Baldurs gate επαιξε κανείς;
To 3;
Έχω γράψει κάποια πράγματα εγώ εδώ:
Τσιμπησα το FIST μαζι με εκπτωσουλα 10% !! Για καποιο λογο ειχα ξεχασει οτι ερχοταν Steam και νομιζα οτι ηταν PS Exclusive.
Και -80% το Middle-earth: Shadow of War καλη ντιλα.
Μ αρεσει πολυ οσο εχω παιξει. Απλα δεν εχω πλεον σχεση με το pathfinder κ το d&d οπως ειναι τωρα, κ πραγματικα δεν εχω καμια ιδεα αν τα μπιλντς που κανω ειναι αποτελεσματικα
. Ευτυχως ειδα εχει ευκολο ρημπιλντ
Να προσέχεις με το respec μέσω του παιχνιδιού, κάπου πήρε το μάτι μου ότι υπάρχουν κάποια bugs ακόμα σχετικά με αυτό. Αν τυχόν θέλεις να κάνεις κάποια στιγμή, καλύτερα με mod.
Builds για companions υπάρχουν online, αν δεν θες να πολυασχοληθείς.
Σε τι δυσκολία παίζεις; Και τι class έφτιακες τελικά;
Εβαλα το προτελευταιο, χαρντ νομιζω, αλλα εβαλα το enemies normal αντι για increased. Εναν βαρβαρο εκανα εμπνευσμενο απο βιβλια.
Oταν προχωρήσεις λίγο το FIST πες μια γνωμούλα γιατί το έχω στα πολύ κοντινά παιχνίδια που θέλω να πάρω… και συγκριτικά με Hollow Knight ε
, την Ναυαρχίδα
Παίζοντας ξανά Mass Effect αυτό το διάστημα, περιμένω τον Νοέμβρη και τις physical κόπιες του Disco Elizium για επόμενη αγορά (Switch, ps4, θα δω εκείνη τη στιγμή)
Με ψήνουν όσα παιχνίδια αναφέρθηκαν, αλλά το ατιμο το backlog μεγαλώνει…
Επεσε και προπαραγγελία για Metroid Dread
Batman Arkham αξίζει να αγοράσατε
Metroid δεν το ανέφερα καν γιατί και εγώ το έχω προ-παραγγείλει \m/
Νταξ, πόσο λάθος να κάνεις σε βάρβαρο; 
Μια χαρά θα είσαι.