Παιχνίδια Παίζουμε;

ιιιιι φουτμπολ 2022 :poop:

1 Like

Nέο Mass Effect Andromeda;

Κάνει σε κανέναν εντυπωση; για την ΕΑ μιλάμε.

Konami :stuck_out_tongue:

Τρέμω στην ιδέα ότι ίσως αγγίξουν metal gear με τον οποιοδήποτε τρόπο

3 Likes

εγω παντως πηρα 4,5 ευρω το efootball2021 και με καλυπτει για την επομενη 5ετια…

1 Like

Απο βιντεακια που εχω δει ειναι σοκαριστικο παντως. Και δεν μιλαω καν για τα glitches με τα προσωπα η το γαμημενο εντελως collision, το παιχνιδι φαινεται σαν ποδοσφαιρακι 2 δεκαετιες πισω, οι παικτες κανουν πατιναζ, η κινηση στον χωρος εινια ενα δραμα κτλ.

Γεια σου ρε Κοναμι, χρυσαφι πιανεις σκατα γινεται.

2 Likes

Δεν υπάρχει Konami εδώ και χρόνια.
Καλό θα είναι να δώσει τα μεγάλα ip της σε άλλους μπας και σωθούν, MGS, Castlevania, Silent Hill κτλ και να μείνει με το mobile gaming της και τα παιχνιδάκια της.

Πραγματικά βλέποντας κάποια βιντεάκια είναι σοκαριστικά άθλιο, το Cyberpunk 2077 μπροστά του μοιάζει optimization θρίαμβος.

1 Like

Ισχυει. Επαιξα το Bloodstained και ειδα το φως, και οι σιχαμενοι κρατανε τα IP για να βγαζουνε pachinko machines και mobile games. Απο τις πιο σιχαμενες εταιρειες εκει εξω.

1 Like

λες και δεν μπορούν να τα κάνουν license ? αν θέλανε. εταιρίες που απαντούν σε μετόχους είναι.

εγω αυτη την βδομαδα ελιωσα slay of spire gamepass… πολυ μεγλος εθισμος το παιχνιδι… εκανα το true ending και unistall για να μη μπαινω στον πειρασμο.

Εχει γινει λιγο χαμουλης με το new wolrd πολυ κοσμακης παιζει…Το θεμα ειναι να το κρατησουν σε αυτο το επιπεδο

τελικα ο κόσμος διψάει για mmo… και που πίστευα οτι αυτο το είδος ειναι υπο εξαφάνιση απλα μαλλον δεν υπάρχει κατι αρκετα καλο αν και elder scolls και ff ειναι στα πανω τους… Εγω παντως ειναι too old for this shit.

Elder scrolls αξιζει; γενικά είναι σε φάση που έχει ζουμί να παίξεις σαν single ή θέλει κόσμο κοσμάκι σαν το wow?

2 Likes

Σε ποιο mmo έπαιζες single? Εγώ προσωπικά σε κανένα

Ναι γιαυτο ρωτάω. Απλα επειδη έχω φάει τα νιάτα μου στο wow, ψήνομαι για κάτι πιό χαλαρό τύπου questing και pve χωρίς χαρντκοριλες και καθημερινό φαρμινγκ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο mmo φίλε

Rockstar βγάλε το ρημάδι το RDR 1 σε PC επιτέλους και μετά παίρνουν σειρά και οι παλιατζούρες.

2 Likes

ναι αξιζει αν γουστάρεις και τον κοσμο των elder σιγουρα θα γουστάρεις :wink: απλα ναι ειναι mmo οποτε θα χασεις μερικα πραγματα οπως ειναι λογικο… εγω ειχα παιξει τα 3 πρωτα exp για το στορι και μονο και το lore μαζι με εναν φιλο.

Δοκιμασα σημερα το Switch OLED με το Metroid Dread.
Για το Switch OLED, μου αρεσε παρα πολυ ολη η κατασκευη του ακομα και το dock. Ειναι σαν μια πιο deluxe εκδοση του προηγουμενου μοντελου. Τα χρωματα επισης αψογα και το Metroid Dread κορυφη. Ετσι οπως το βλεπω, θα ειναι αρκετοι που θα το (ξανα)παρουν. :slight_smile:
αυριο θα εχει παρουσιαση σε καποια καταστηματα (3 καταστηματα Public, 1 Κωτσοβολο).
απο οτι ξερω εχουν πουληθει ολα τα κομματια απο τα pre order, υπομονη για την δευτερη φουρνια.

1 Like