Το vampyr το αγαπησα… ειναι παιχνιδαρα…
Για μενα το νο1 για την χρονια ειναι το disco elysium με τα voice overs ειναι αλλου… ΜΑΣΤ για ολους τους RPGαδες…
θελω να παιξω Pathfinder: Wrath of the Righteous και το Solasta που εχω απο pass
Το vampyr το αγαπησα… ειναι παιχνιδαρα…
Για μενα το νο1 για την χρονια ειναι το disco elysium με τα voice overs ειναι αλλου… ΜΑΣΤ για ολους τους RPGαδες…
θελω να παιξω Pathfinder: Wrath of the Righteous και το Solasta που εχω απο pass
Μετα απο λιωσιμο μεσα στις διακοπες με Two Point Hospital (το νεο Theme Hospital για οσους θυμουνται, το ειχα ξανα-αναφερει καποια στιγμη), αρχισα την αναζητηση του επομενου metroidvania που θα με κρατησει μεχρι το Have A Nice Death και Cuphead .
Αυτο το τρομερο το εχει παιξει κανενας? Φαινεται το λιγοτερο εντυπωσιακο !
Το Star Wars: Fallen Order σαν να τα σπάει λίγο ε; Είναι απολαυστικό μέχρι στιγμής και η εξερεύνηση είναι τοπ. Τώρα ξεμπερδεύω (για πρώτη φορά?) από τον Zeffo. Οκ, είναι ένα κράμα όποιου παιχνιδιού βγήκε την προηγούμενη δεκαετία (βλέπω Arkham, Uncharted, Dark Souls, metroidvania στοιχεία) αλλά τα έχει αναμείξει όλα πετυχημένα έχοντας προσθέσει όμως και προσωπικές πινελιές.
Δεν ξέρω…ιδιαίτερο σίγουρα και έξυπνο, αλλά με κούρασε. Πολύ μπλα μπλα και το gameplay του δεν μου έκανε κλικ.
Το έχω αφήσει στις 5-6 πρώτες ώρες. Ίσως να το συνεχίσω κάποια στιγμή.
να το συνεχισεις… 
ενταξει,ειναι να σου κανει και κλικ η ολη ατμοσφαιρα και το στυλ,προσωπικα παιχνιδια τυπου american mcgee’s alice/alice madness returns , voodoo vince και psychonauts/psychonauts 2 περα απο το οτι ειναι απο τα αγαπημενα μου,ειναι θεωρω και μια κατηγορια μονα τους και με καποιους κοινους μηχανισμους να τολμησω να πω συν την ψυχεδελεια που κουβαλανε 
Επειδή θέλω να το παίξω αλλά δεν έχω παίξει το πρώτο, πρέπει η δεν χάνω τίποτα σε επίπεδο ιστορίας;
Πρεπει να παιξεις το 1ο. To 2o συνεχιζει κυριολεκτικα μετα το cliffhanger finale του 1ου, και γενικα ολα, χαρακτηρες και σετινγκ, αναπτυσσονται (εξαιρετικα, DoubleFine και Tim Schafer αλλωστε) εκει. Ειναι εξαιρετικο, δεν θα χασεις. Ανα φασεις λιγο clunky το platforming, αλλα σε ολα τα υπολοιπα αποζημιωσει 100%.
Ε γμτ, το ξερω οτι και το πρωτο ειναι παιχνιδαρα, αλλα εχω ενα προβλημα, αμα θελω να παιξω η να δω κατι και μου πουνε δες πρωτα κατι αλλο, και αριστουργημα να ειναι δεν καθομαι να το κανω ποτε τελικα, μαλλον επειδη εχω φτιαχτει ψυχολογικα να παιξω το δευτερο και νοιωθω οτι να παιξω το πρωτο ειναι καποιου ειδους αγγαρεια. Θα το προσπαθησω 
Do it your way ,άλλωστε αν σε “πιάσει” το 2ο θα πας σίγουρα και στο 1ο,λόγω του ότι θα θες λίγο ακόμα και λίγο ακόμα,αλλά λόγω στορι καλά τα λέει ο @Death.Eternal από πάνω 
Ενω ξεκίνησα με μέτρια διάθεση, ειμαι περιπου στο 80% του days gone και το ευχαριστιέμαι πολύ. Ειναι σε σημεια αρκετή επανάληψη, οπως όλα τα open world έτσι κ αλλιώς, αλλά έχει πολύ δυνατή ατμόσφαιρα και αρκετά καλό αίσθημα φόβου που με κρατάει.
Είναι παιχνιδάρα. Δεν ειναι ενα ακομα zombie game απλα, εχει τον δικο του χαρακτηρα και ειναι ξεχωριστό. Αρκετά υποτιμημένο από τους κριτικούς αλλά πολύ αγαπημένο από τον κόσμο.
Μακάρι να έβγαζε η Sony ένα Days Gone 2 αλλά…
H MS πηρε την activision blizzard
η βιομηχανία παει απο το κακο στο χειρότερο… Μπορει να μη παιζω ουτε ενα παιχνιδι(περα απο sekiro) της activision αλλα να τα φανε ολα τα στούντιο 2-3 εταιρείες σίγουρα δεν ειναι καλο…
Στανταρ θα καναν καποιο καλο ντιλ λογω Kotick .
Αντε να φευγει τη πρωτη μερα κιολας ο σαπιος.
Πολλα ερωτηματα … Xbox pass + WoW? CoD singleplayer? Για να δουμε.
Δεν το βλέπω για κακή εξέλιξη αυτό προσωπικά με τα όσα έχουν γινει
World of Dutycraft
To Sekiro είναι της From Software, η Activision ηταν απλα ο publisher.
Ευτυχώς τώρα στο Elden Ring είναι η Bandai Namco.
Τουλάχιστον ακόμα δεν τους έχουν πάρει και αυτούς…
Η κλασική MS και οι τακτικες της που ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια. Αγοράζω τα πάντα, φτιάχνω μονοπώλια με τα τρισεκατομμύρια μου…
Και σίγουρα δεν θα σταματήσει στις Bethesda και Activision.
Για να πιάσει πιο πολυ πατο