βσκ τις άλλες δεν τις πείραξε καν που αγόρασε. το grand theft ν αγοράσει χαχα …μπας και βγεί.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση διαβαζοντας σημερα, ειναι οτι η MS ακομα και με ολες αυτες τις εταιριες που εχει μαζεψει, ειναι 3η στα εσοδα στο χωρο του gaming πισω απο Tencent και Sony.
H Tencent ποια ειναι;
Και εγω τη κουκλαρα - ειναι μια Κινεζικη εταιρια με πολλα mobile games αλλα και ιδιοκτητρια της Riot (LoL / Valorant ) , μετοχος στο PUBG και 40% της Epic…
Αποτι διαβαζω ειναι τιτανοτεραστια εταιρια με πολλες δραστηριοτητες σε προγραμματα/apps, αλλα τις καταλογιζουν πολλα λογω του οτι τα περισσοτερα mobile games (που ειναι και επικεντρωμενα σε παιδια) ειναι βασισμενα σε micro-transactions.
Βασικά θετικό είναι αυτό για την Blizzard και ειδικά για τους φανς. Μόνο κακό έκανε η Activision όλα αυτά τα χρόνια
Εδω καταφερε να εκθρονισει το WoW και να διωξει τους παικτες κ streamers …
Τεσπα, ελπιζω με το νεο XP και μαζι με την αλλαγη διοικησης να μπει σε μια τροχια.
Σε κατι leaks παντως λενε οτι το cinematic του νεου expansion θα ειναι τρομερο και iconic στα προτυπα του launch …
πότε θα έχουμε νέα για καινούριο exp? παίζει ακομα η έκθεση που κάνουν κάθε χρόνο?
To Blizzcon 2022 εχει ακυρωθει και απο τη στιγμη που ουτε το 9.2 patch ειναι live μαζι με τα νεα της Microsoft, νομιζω θα περιμενουμε τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι για περαιτερω ανακοινωσεις.
Μπορει και στο Gamescon τον Αυγουστο.
Tα πρωτα leaks παντως εγιναν datamined πριν λιγες μερες.
Το expansion υπολογιζετε το 23 το καλοκαιρι… Ομως αυτο που θελω να δω ειναι τι θα γινει με το Overwatch 2
Δε θα μεινει κανενας στον Azeroth μεχρι τοτε
2 patches σε 2.5 χρονια.
Η καλυτερη τακτικη που ακολουθω στα τελευταια XP ειναι να παιζω στο launch για κανα 2μηνο κ μετα τελος.
Μιας και είπες για ότι εκθρόνισε το Wow . Πάντα έτσι γίνεται και στο τέλος το wow μένει. Το New world είχε τρελό hype για παράδειγμα αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα
Πλεον το 1ο ΜΜΟ ειναι το Final Fantasy XIV, αλλα ναι φαντασου ποσο χαλια τα εκαναν που πηραν ενα τοσο πετυχημενο προιον και το κατεστρεψαν.
H Blizzard καταστραφηκε μονη της οποτε δεν θεωρω κακη κινηση την αγορα της απο την Microsoft
Χθες τερμάτισα cyberpunk στο pc…
Το παιχνιδι στο pc τουλάχιστον ειναι αξιοπρεπέστατο!! το απόλαυσα παρα πολυ αν και μερικα προβληματα που εχει στην δομη του δεν πρόκειται να fixαριστουν ποτε οποτε αν κανεις λιγο τα στραβα ματια και αφεθείς στο εξαιρετικο storyteling της CDPR θα το ευχαριστηθείς σε μεγαλο βαθμο… Περιμένω πως και πως τα dlc μαζι με το soft reboοt για κονσολες που πιστευω θα δουμε τρομερα πράγματα μονο και μονο για να εξιλεωθούν…
Το εχω και εγω στη λιστα, απλα περιμενω τη καταληλη στιγμη γιατι νιωθω οτι θελει λιωσιμο.
Αγορασα διαφορα τελευταια: Sundered, Hades, Psychonauts 1, Unravel, Cyberpunk. Οποτε καλα ξεκιναει το 2022.
Παρολαυτα, με εχει πιασει κατι (μπορει να ειναι και συμπτωμα κοβιντ) και ξαναπιανω αγαπημενα παλια παιχνιδια για τα 100% cheevos τους.
Τελειωσα το cuphead παμ παμ (πιο ευκολο αποτι περιμενα)
@Lupin ειμαι ΕΤΟΙΜΟΣ
Και θελω 2 ακομα για το Doom Eternal, τα οποια απλα βαριεμαι γτ μπορεις να τα κανεις και στο ευκολο.
Το αληθινο ομως challenge εκει ειναι τα Ultra Nightmare, τα οποια εχω τελειωσει τα nightmare σε retail και 2DLC , αλλα το ultra ειναι απλα τερματισμενη ανωμαλια (πρεπει να μη πεθανεις ποτε).
Τα εχει αποπειραθει κανενας?
Ειμαι στα τελειωματα του Sundered, και μονο καλα λογια εχω να πω.
Hand drawn metroidvania με πανεμορφο design και Lovecraftian lore.
Για καποιο λογο δε με επιασε με τη μια οταν το πρωτοαγορασα, αλλα εκανα τρομερο λαθος.
Το παιχνιδι ειναι φανταστικο και εδω κ μια βδομαδα εχω κολλησει.
Οι πιστες και τα mobs πολυ ευφανταστα και διαφορετικα, τα abilities ψιλοστανταρ για metroidvania αλλα εχουν Lovecraftian twist (Azathoth’s breath …etc) και τα bosses τε-ρα-στι-α.
Μεγαλο τουιστ επισης για το final boss που και μονο στο ακουσμα του ονοματος του φερνει ανατριχιλες.
Μεγαλωνοντας με Lovecraft, κατι τετοιες στιγμες δε περιμενα να τις δω ποτε.
χιντ: Το Ερπον Χαος
Ειδα οτι ειναι -75% επισης οποτε αξιζει 100%
Λοιπόν τελείωσα χθες το days gone στο ps4,το βηγα αργα αργα και το χαρηκα. Πιο μεγάλο απόσο υπολόγιζα. Όμορφη ιστορία, καλοί χαρακτήρες, δεν εχει το βάθος του λαστ οφ ας αλλα σου κρατάει καλή παρέα. Το τέλος του το ήθελα λίγο πιο επικό, μακάρι κάποτε να βγάλουν κ δεύτερο.
Εχω titan quest απο προσφορά psstore και δεν ξερω πως θα είναι σε κονσόλα, ισως αν δεν βαρεθώ του δώσω μια ευκαιρία.
Επίσης βλέπω σε προσφορά skyrim gold edition,τί διαφορά έχει το πακέτο; αξίζει τα 16 ευρώ αν θυμαμαι καλά; παιχνιδι έπος πριν κάποια χρόνια οταν το ειχα στο pc,θυμαμαι είχα χαζέψει, δεν ηξερα τι να πρωτοκάνω, το άφησα.μολις εβγαλα το main story και την σχολή μαγείας γιατι το pc μου δεν άντεξε.
Απόσο ειχα πάίξει, είναι ενα σκαλί πιο πάνω απο witcher3. Λέτε να το αρχίσω πάλι;