Παιχνίδια Παίζουμε;

To Skyrim ηταν πολυ καλο. Παρα πολυ καλο. Δεν ξερω πως θ σου φανει τωρα σαν γραφικα, αλλα νομιζω στεκει ακομα. Σαν στορυ και δεσιμο δεν πιανειμια στο Witcher, σαν gameplay και επιλογες ηταν επος. Ειναι τα δυο αγαπημενα μου

3 Likes

Γουάτ; Από ποια άποψη;

1 Like

Παιδακια δεν υπάρχει νοημα να συγκρίνουμε αυτα τα 2 παιχνίδια καθως αν δεν υπήρχε το skyrim πολλα απο τα μετέπειτα rpg δεν θα ηταν οπως τα ειδαμε… Προφανώς το witcher3 ειναι καλυτέρο αλλα βγήκε σε αλλη γενια και 5 χρονια μετα…

2 Likes

Ειναι κ διαφορετικα παιχνιδια. Το Witcher ειναι πιο story driven, το Skyrim πολυ sandbox. Παντως ποσο αγαπημενο το Σκαιριμ. Τι ατελειωτες ωρες κ wonder. Μια ζωη rogue/assasin. Ποσες ωρες ατελειωτης στελθη καταβασης σε παλια dwarven ruins ετοιμος με το τοξο κ τα μαχαιρι για κοψιματα λαιμων. Τελειοτητα.

Ασχετο. Ποσο ωραιο το δευτερο μας εφεκτ. Πραγματικα επικο στορυ

5 Likes

Εμένα μου αρέσει το 3ο ακομα περισσοτερο…

1 Like

Ερχεται κ η σειρα του για το replay

πολυ καλο αυτο. Το εχω λιωσει.

1 Like

H sony αγόρασε την bunge… καλα πάει το industry αντι για games ποιος την εχει μεγαλύτερη…

2 Likes

Αυτό ακριβώς. Παίζουν οι χαρτογιακάδες Monopoly και παιχνίδια της προκοπής δεν βλέπουμε. Λαμπρό το μέλλον. Ευτυχώς υπάρχουν λίγοι που κρατάνε την σημαία ψηλά και ευτυχώς που η indie σκηνή είναι στα ντουζένια της.

1 Like

Με τη Bungie εχω ζησει απο τις πρωτες μου gaming εμπειριες με Myth: The Fallen Lords !

1 Like

Λένε ότι παραμένει multiplattform η Bungie.

Το gaming παντως έχει μπει σε έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο. Η επίδειξη δύναμης και των δισεκατομμυρίων της MS θα έχει συνέπειες στο μέλλον.
Προφανώς τα fanboys είτε αυτά είναι τα xbots είτε τα ponies αποθεώνουν τους “Uncle Phil” και Ryan και μαλώνουν για το ποιος την έχει μεγαλυτερη…
Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, ευτυχως που υπάρχουν εξαιρετικά ταλαντούχοι devs στην indie σκηνή γιατί το ΑΑΑ Gaming πάει κατά διαόλου.

το λες και έχεις το bloodthorne εικονιτσα. αν δεν είχαμε και ΑΑΑ θα παίζαμε τέτρις ξέρω γω.ντάξ, τα “ετησία” έχουν βαλτώσει και τα διαφορά πολεμικά που βγάζουν οτι χοροπηδάουα scifi σενάρια, επειδή τα “κλασσικά” τα έχουν κάνει 15 φορές.

Πάει το halo

To Halo ειναι IP που ανήκει στη Microsoft

τελικα βγαινουν ακομα παιχνιδαρες…ουφ…

https://playsiders.com/to-grand-theft-auto-6-vrisketai-se-anaptyxi-epivevaionei-i-rockstar/

1 Like

Πολυ καλο το Hades
Πρωτη φορα πιανω roguelite τυπου και το εχω καταευχαριστηθει… !
Μολις το καθαρισα με την ασπιδα, και συνεχιζω ^^
Εχει διαφορετικο/extra content σε καθε τερματισμο με νεο οπλο ?

2 Likes

Προσθέτει επιπλέον υλικό και ιστορίες σε κάθε τερματισμό γενικά, μέχρι κάποιο σημείο φαντάζομαι.

Παιχνιδάρα από τις λίγες, και στην αφήγηση και στο gameplay και στο πώς παίζει με μυθολογία και σε όλα του. :fire:

2 Likes

Να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά…

6 Likes

έλεγα να χτυπήσω πρώτα την Αλόη, γιατί το Elden Ring ψηνόμουν να το παίξω σε next gen κονσόλα από Δεκέμβρη λογικά που θα τσιμπήσω μια εκ των 2 -ps5 ή xboxx- για το 60fps κυρίως + του ότι θα πάρω λογικά και καλύτερη TV, να το τερματίσω όσο μπορώ στο οπτικό κομμάτι.
Oκ το πρώτο Horizon με τα θεματάκια του εμένα μου άρεσε πολύ overall και το sequel το περίμενα διακαώς, ενώ τα πολύ θετικά πρώτα reviews με κάνουν να το θέλω ακόμα περισσότερο…

αλλά ποιόν κοροϊδεύω, προ-παρήγγειλα το Elden Ring πριν 10 λεπτά και δεν νομίζω στο επόμενο 6μηνο να ενδιαφερθώ για τίποτε άλλο -άντε αν προκύψει κανένα SilkSong μόνο-

4 Likes