Παιχνίδια Παίζουμε;

Ναι γεια σας :stuck_out_tongue:

Αντίο κοινωνική ζωή

10 Likes

Όταν έχεις ασχοληθεί αρκετά να μας πεις πόσο καλά παίζει στο ps4…

3 Likes

Κρατήθηκα για σήμερα. Αύριο όμως…

Καλό κάψιμο!

BTW, η δική μου σειρά:
Bloodborne
DS3
Sekiro
DS1
Demon Souls
DS2

2 Likes

παιζει παρα πολυ καλα… :wink:
απο το network test που ειχα παιξει…

Κανονικα το δίνουν? εγω αυριο θα παραλαβω μια πολυυ καλη εκδοση… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

2 Likes

Παντως στην εκδοση για pc υπαρχει πολυ γκρινια για το optimization. Το καλο ειναι οτι μεχρι να το παρω ισως εχει λυθει το προβλημα σε σημαντικο βαθμο

Γενικά υπάρχει γκρίνια. Και στις currentgen κονσόλες δεν τρέχει όπως πρέπει με αυτό το αστείο unlocked framerate στο 60fps mode.

Οκ, μην την ψάχνουμε πολύ, για την FromSoftware μιλάμε. Οι τύποι δίνουν αριστουργήματα εδώ και μια δεκαετία και βάλε και δεν μπορούν να φτιάξουν την μηχανή γραφικών τους όλα αυτά τα χρόνια, το optimization ποτέ δεν ήταν καλό.

Το παιχνιδι απλα δεν παιζεται στο πισι και ειμαι με 6900xt … πολυ shutter-freeze για αυτο και υπαρχει γκρινια και δικαιλογημενα… Θα περιμενω patch για να το παιξω κανονικα…

M αρεσει που εγω ελεγα να το παρω και εχω την καρτα που χουν σαν βασικο requirement. Μια RX 580 με 8gb :rofl:. To depth of field εβλεπα μειωσε αρκετα το stuttering σε καποιους. Παντως για αυτο δεν δινω ποτε σημασια στα μετακριτικς των περιοδικων, sites κτλ

P.S: Eιδα βιντεο με την εν λογω καρτα και μου φανηκαν μια χαρα. Σε μαξιμουμ σετινγκς ηταν γυρω στα 45fps+. Σε high πανω απο 50. Πολυ playable για μενα. Απλα υπαρχει αυτο το στατερινγκ σε καποια ανοικτα πλανα.

Γενικά το να ανεβοκατεβαινουν τα frames δεν είναι και ότι καλύτερο.
Αν το παιχνιδι δεν μπορει να παιχτεί στα 60fps με έστω ελαχιστες πτώσεις, καλύτερα να παίξει στα 30fps locked παρά στα 40-50, την μία να είναι 42 την άλλη 45 , 47 ξανά πίσω στα 42 κτλ.
Σε αυτή την περίπτωση το stutter, framepacing είναι πιο συχνό και εμφανές.
Για αυτό έγραψα και πιο πάνω ότι το unlocked framerate στις κονσόλες δεν είναι καλή λύση από μεριάς FromSoftware.

1 Like

Είναι τραγικό το launch πάντως. Πολλά προβλήματα. Το coop είναι ένα αίσχος όπως είναι τώρα επίσης, πρέπει να κάνεις διάφορα κουφά πράγματα για να βρεθείς με φίλους. Και όταν το καταφέρνεις, υπάρχουν errors, disconnects κλπ.
Παρόλα αυτά πάντως, σύνεφφο τα 10άρια και οι αποθεώσεις. Είναι να απορείς.

2 Likes

Co-op; Στο Xbox ακόμα δεν μπορείς να παίξεις σε online mode. :joy:

Τουλάχιστον στο One X παίζει χωρίς κρασαρίσματα μέχρι στιγμής. Μπορεί και πιο σταθερό frame rate σε σχέση με το DS3 που ξαναέπαιξα πριν. Φαίνεται πάντως ότι έχουν ρίξει τα settings για να λειτουργήσει σε αυτήν την κλίμακα.
Και έχει εμφανές pop in σε χλωρίδα και φωτιές. Ακόμα και έτσι πάντως, λόγω σχεδιασμού και χρωματικής ποικιλίας, φαίνεται όμορφο.

Κατά τα άλλα, 8 ώρες παιχνιδιού, καμιά 30αριά θάνατοι και 0 νίκες κόντρα σε boss. :grin:

Πάντως ρε παιδιά είναι τώρα πράγμα αυτό σήμερα με τα προβληματικά launches παιχνιδιών; Δηλαδή περίμενα να το παίξω πως και πως, το εγκατέστησα, και τώρα που έχω χρόνο να παίξω δεν θέλω! Σκέφτομαι ότι σε λίγους μήνες θα έχουν φτιάξει αρκετά από τα θέματα για να το παίξω χωρίς προβλήματα. Πως κατάντησε αυτό να είναι το standard της βιομηχανίας;

4 Likes

Αφού κάνουν preorder μαζικά πλέον (λες και θα εξαφανιστεί το παιχνίδι), γιατί να αλλάξουν τακτική; Στα @@ τους, πουλάει (αλλά και αποθεώνεται) κι έτσι το παιχνίδι. Και δεν μιλάω για το Elden Ring, γενικότερο σχόλιο είναι.

1 Like

Εγω παιζω σε ps5 solo… Δεν εχω κανενα προβλημα τις 8 ωρες αλλα προφανως αυτη η μαστιγα με τα launch πρεπει να σταματησει εχει κουρασει παρα πολυ ειτε ειναι σε pc ειτε σε κονσολες…

1 Like

Παίζει καλά στο PS5; έχει πτώσεις στο 60fps mode;

Κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερα να παίξεις με Backwards compatibility την PS4 έκδοση, έχει locked 60fps στο PS5…αν και έτσι χάνονται κάποιες επιπλέον βελτιώσεις στα γραφικά που έχουν οι currentgen εκδόσεις.

Το παιχνίδι το αγόρασα στο PS5, θα το ξεκινήσω τις επόμενες μέρες, ελπίζω να υπάρξει κάποιο patch.

ναι δεν εχω θεματα με τα fps… για μενα τρέχει καλυτερα απο τα προηγουμενα της from που ολα ειχαν τα θεματα τους σε αυτο το κομματι… Για αυτες τις πρωτες 8 ωρες ετσι θα δουμε…

1 Like

Και πάλι, το άλλο το standard που όλη η gaming δημοσιογραφία αποθεώνει κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία των gamers κράζουν, εμένα προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο.

3 Likes

Pause δεν έχει το γαμωπαίχνιδο να φτιάξεις το inventory με την ησυχία σου;

You must be new here :rofl:

1 Like

Δεν έχω παίξει τίποτα από Demon Souls, Bloodborne κλπ αν εννοείς αυτό. :slightly_smiling_face: