Εν τω μεταξύ γαμώ τον ψυχαναγκασμό μου, βλέπω εσάς να εκθειάζετε Elden Ring, βλέπω θετικότατα λόγια online, φίλοι/γνωστοί το λιώνουν, μου ήρθε και εμένα γενεθλιακό δωράκι για PS4 αλλά ρε γμτ θα ζοριστώ τρελά να το παίξω πριν από τα άλλα Soulsborne (αφήστε που έλεγα να πιάσω το Bloodborne τώρα κοντά, πριν έρθει στα χέρια μου το ER). Ξέρω πως δεν έχει σχέση, ξέρω πως είναι άλλο φρούτο το ER, αλλά τι να γίνει που μια φωνή μέσα μου με ωθεί να παίξω όλα τα πονήματα της From με την σειρά.
Προς το παρόν ωστόσο λιώνω στο GTA V, το οποίο το θεωρώ ένα τεράστιο gaming επίτευγμα, τρύπησε το ταβάνι η R*.
Double post, αλλά να πω πως για DS1 θεωρώ καλή και βατή πρώτη επιλογή το να παίξει κανείς με Knight. Μπορείς να φτιάξεις ισορροπημένο build, ψιλοσυγχωρούνται λαθάκια στο level up και έχεις αρκετές επιλογές. Αν θυμάμαι καλά, έπαιξα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού με Zweihander στο οποίο είχα βάλει ηλεκτρισμό και ήταν συνδυασμός που με βόλεψε ακραία. Παράτησα τις ασπίδες, αφοσιώθηκα στο two handed μου, είχα οικειοποιηθεί στο μέγιστο με τα rolls (πολύ σπάνια parry), ε και κάπου εκεί ανέβηκε κατακόρυφα και η αυτοπεποίθησή μου.
Uchigatana FTW!
Με αυτό παίζω τώρα αν και έχω ακομα ένα δίλημμα, Uchigatana ή Twinblade;…
Θέλω γρηγοράδα και ευκινησία στα soulsborne, μονο τέτοια όπλα χρησιμοποιώ γενικά.
Σε άλλα νέα, ξεκίνησα γύρω στις 7 και ακόμα παίζω…μπήκα στο κλιμα για τα καλά και αντίο ζωή τώρα.
Τι έκανες πάλι μωρή τρέλα Miyazaki! τι τοπία, τι ατμόσφαιρα…
Μόνο παράπονο, αν μπορώ να το πω έτσι, είναι ότι εχοντας ανεβάσει τα stats μου, τα flasks και σε συνδυασμό και με τα summon spirits, τα mini bosses είναι γενικά εύκολα, τα βγαζω τωρα χωρις ιδιαίτερα προβλήματα, βασικά με την πρώτη.
Αυτο με τα μινι μπος πρεπει να ναι αληθεια γτ στα 4-5 που πετυχα τελευταια πρεπει να πεθανα μολις μια φορα. Παντως ακομα φοβαμαι να παω σε greater boss.
Να ξαναπω οτι τρεχει παρα πολυ καλα. Με μιξη high k maximum. Δεν ξερω αν πατσαραν κατι. Δεν προσεξα. Το μονο που χω πετυχει ειναι μια μικρη fps πτωση σε βρχες
Καμια ελπιδα η expectations απο Blizzard πλεον - ειδικα μετα το φιασκο του 9.2 WoW που ακομα κ αν δε παιζω πλεον, χειροτερο κλεισιμο 30 χρονων ιστοριας δε μπορουσαν να κανουν. Ουτε GoT S5.
Ρε το cinematic φιναλε είναι απαράδεκτο . 30 χρόνια lore στα σκουπίδια.
Στα του παιχνιδιού δε ξέρω αλλά κάπως βελτίωσαν κάποια πράγματα με τα covenants.
Ονείρωξη για κάθε Potterhead φαίνεται, μακάρι να είναι αντάξιο του trailer… επιτέλους ένα παιχνίδι που θα μπορώ να παίξω και να μην γκρινιάζει η δικιά μου ότι πιάνω την tv και λιώνω, αλλά αντιθέτως θα λιώνουμε μαζί
Εξαιρετικο !! Τοποθετείται στον 19ο αιώνα θα μπορείς να εξερευνήσεις και το Χόγκουαρτς, αλλά και κοντινές τοποθεσίες όπως το Απαγορευμένο Δάσος και το Χόγκσμιντ. Κατι σαν prequel του κλασικού story του Χάρι Πότερ.