To Hogwarts Legacy ωραίο φαίνεται, αλλά ελπίζω να πέσει δουλειά στα facial animations και γενικότερα στον τεχνικό τομέα καθώς μας βγήκαν τα ματάκια λίγο στο βίντεο. Για τα γραφικά δεν περιμένω κάτι καλύτερο, λόγω του ότι έχει ανακοινωθεί στο switch, αλλά βλέπουμε.
Ψυχή να έχει, εξερεύνηση, και καλό στόρυ/διαλόγους/χαρακτήρες, και θα την κάνουμε ταράτσα.
In other news…
ΓΟΥΑΤ
Περίεργα πράγματα. UE5 και όχι Red
Δεν ανησυχώ για σιχαμένο epic exclusivity, λόγω gog, προς το παρόν τουλάχιστον.
ΓΙα να δούμε.
I have faith
Αν κρίνουμε από αυτά που είδαμε στο Cyberpunk, καλύτερα η UE5…
Αν θέλει κανείς έναν κωδικό για το Monaco: What’s Yours Is Mine στην steam, μου λέει. Ειδικά αν έχετε και άτομο/άτομα για coop, το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό και αξίζει με τα μπούνια.
Το τερματισα επιτελους μετα απο αρκετες προσπαθειες.
Ενα πολυ ωραιο 2d platform roguelike με τρομερα animations, art και γενικα gameplay αλλα φυσικα με τα θεματακια του μιας και ειναι early access.
Εισαι ο Θανατος και προσπαθεις να βαλεις σε ταξη τους εργαζομενους σου που εχουν παραστρατησει για να πας επιτελους διακοπες!
5 bosses συνολικα μαζι με εξτρα μινι bosses, και οπως και με τα αλλα games του ειδους αναλογα με το δωματιο που επιλεγεις υπαρχουν και τα αναλογα drops.
Το βελτιωνουν συνεχως ομως - επομενο content update τον Απριλη - και εχουν ακομα πραγματα να φτιαξουν μιας και ειναι λιιιγο ετσι κενο και νιωθεις να μη σου εξηγει βασικα στοιχεια του παιχνιδιου οποτε πας λιγο στα τυφλα στην αρχη.
Το πιο βασικο ειναι το ποσο λιγο healing υπαρχει και ουσιαστικα πρεπει να βγαλεις πολλες πιστες χωρις να σε χτυπησουν καθολου - εκτος κ αν εισαι φαρδος με τα drops που ειναι λιγοστα.
Τελευταιο boss εχει μια δυσκολια!
Πριν κανα 2 χρόνια τετοια εποχή είζα ξεκινήσει assassins creed odyssey με τα dlc όλα και θυμάμαι είχα περάσει μερικές εβδομάδες επικές. Σήμερα πάω λίγο πιο πίσω και ξεκινάω το origins. Έρημος καμηλες και πυραμίδες, πάντανμου άρεζε η φάση αυτή. Ελπίζω να είναι εξίσου καλό game. Μετα μεσα στο καλοκαίρι θα δοκ7μάσω και το βαλχαλα και θα ολοκληρωσω την σειρά. Γενικα αυτή η πιο action φάση της σειράς μου αρέσει πολυ σε σχέση με τα παλιότερα παιχνιδια που ηθελαν πιο stealth και γενικότερα υπομονή.
Το origins είναι το καλυτερο από την τριλογία των rpg. Εμένα μου θυμίσε τα παλια assassins, αλλά εσένα επειδή δεν είναι τα παλια του γούστου σου θα το λατρέψεις. Οι μάχες είναι πολυ καλές, το parkour system εξαιρετικο και οι τοποθεσίες-γραφικα άρρωστα για την εποχή που βγήκαν. Το Oddysey ήταν πολύ μεγάλο και κάποιες στιγμές κουραζε
NEO MONKEY ISLAND ΦΕΤΟΣ!!!
πωω τρου νοσταλτζια…
Θυμαμαι τον πατερα του κολλητου μου να παιζει σε φλοπι ντισκς το 1ο…
Εποχες τωρα που πηγαιναμε στον Εγκεφαλο διπλα στο Σολαρις να παρουμε κανα σπασμενο, εαρλι 90ς.
ειχα παιξει τα 2 πρωτα σε Amiga500 οταν ειχανε πρωτοβγει…το πρωτο νομιζω ηταν 4 δισκετες ενω το δευτερο 11 ή 12.Είχα 2 disk drives τοτε και πραγματικα οι εναλλαγες ηταν ατελειωτες…
Από τα πρώτα πράματα που έμαθα να παίζω στο δημοτικό στο αρμόνιο μόνος μου, ήταν το theme του
Αξεπέραστες παιχνιδάρες, αναμνήσεις που θα μείνουν μια ζωή
Έχετε καθόλου θέμα στο Elder ring με bugs ;;
Βασικα καθολου. Τιποτα περιεργο. Μονο ενα κρας ειχα που δεν αντεξε κατι σουπερ εκρηξεις ηλεκτρισμους κ φωτιες σε εναν τεραστιο δρακο. Εχω κανα κατοσταρι ωρες. Μετρια καρτα. Πολυ κομπλε κ τα fps. Μεσο ορο 55-56 με high k maximum settings
coop που το παίζω εγώ γίνεται χαμούλης. Πολλά crashes και bugs, μέχρι και ένα dungeon (από αυτά που ανακυκλώνονται κάθε 10 βήματα) πρέπει να μου κλείδωσε και δεν μπορώ να φτάσω στο “boss”.
Μου βγάζει και εμένα αρκετά bugs. Σε τι Fps το παιζετε;;
Λοκαρισμένο στα 60 είναι, τι εννοείς;