Δεν παιζω καθολου Online. To χω γενικα offline. Moυ καναν ξεimmmersion τα διασπαρτα μηνυματα.
Εμενα παιζει σταθερα στα 55-57 σε pc με την καρτα που χε στα πιο βασικα requirements και σε ψηλα σετινγκσ, οποτε νομιζω τρεχει πολυ καλα
Ότι έχω αρκετά bugs και δεν ξέρω γιατί. Είμαι πολυ αρχή ακόμα γιατί το πηρα προχθες. Σε ένα boss όπου είναι σαν δέντρο σχετικά. Αλλά βλέπω αρκετά bugs
Μην ψάχνεις το γιατί. Πάντα ξέραμε ότι σταρχίδια της η From για τις πισί μεταφορές, αλλά τέτοιο χάλι δεν είχε ξαναβγάλει.
Ξαναλέω, να δεις στο coop τι γίνεται. Κάθε μέρα ανακαλύπτουμε και νέα πράγματα.
Κατά τα άλλα, μην ξεχνιόμαστε, 10/10 σύσσωμος ο τύπος, να τα βλέπουν αυτά κάτι ubi και cdpr που κυκλοφοράνε ημιτελή παιχνίδια ε.
Ubi ημιτελή παιχνίδια όχι ρε

Τελειωσα το main story του Cyberpunk με 2 τελη και ενταξ ειναι μια τρομερη gaming εμπειρια.
Χαιρομαι που κρατηθηκα μεχρι το προσφατο patch, μιας και δεν ειχα καποιο σοβαρο θεμα με bugs.
Μου φαινεται επισης πολυ καλα optimized και τρεχει πολυ καλα σε λαπτοπ με 2060.
Ειμαι κοντα τωρα να τελειωσω και ολα τα side quests περιπου, και ειμαι ηδη στις 38 ωρες. Ειναι λιγο μικρο η εγω το πηγα ταπα?
Νταξ θα συνεχισω να παιζω μιας και ο κοσμος σε απορροφαει τελειως και θελω να κανω ολα τα μικρο κουεστς, achievements και τα αλλα 2 endings που μου μενουν, αλλα νομιζω το πρωτο τελος το εφτασα στις 31 ωρες, και ειμουν ηδη ψιλο OP (κατανα ftw) οποτε μου φανηκε και αρκετα ευκολο.
Είχε κανείς την τύχη και την διορατικότητα να παίξει Vampire Survivors;
δεν το ηξερα αλλα φαινεται ενδιαφερον…
Δεν φαντάζεστε τι παιχνίδαρος είναι.
Το αρχίζετε χθες, όσοι ενδιαφέρεστε.
αν ήταν 1981 ίσως.
Ε ναι, τόσες παιχνιδάρες έχει το 2022, σιγά μην ασχολούμαστε με κάθε indie χαζομάρα που δεν έχει καν όμορφα γραφικά. Έτσι;
Το VS πολύ χαοτικό για εμένα πάντως, δεν νομίζω πως θα την πάλευα. Φαίνεται πάρα πολύ καλό πάντως στο είδος του.
Kι όμως, τέτοιες απλές ιδέες που έχουν φανταστική υλοποίηση, στάζουν από το μεράκι των δημιουργών του και είναι και τρελό nostalgia trip, κατά τη γνώμη μου πρέπει να επιβραβεύονται.
βσκ είναι τα καλύτερα 2,5 ευρώ που μπορεί να δώσει κανείς για παιχνίδι αυτή τη στιγμή. 
είναι χαοτικό, δεν έχει ωραία γραφικά, αλλά καλό στο είδος του. το οποίο είναι χαοτικο shitstorm με μετρια γραφικά ; τι να πω, δεν μ εντυπωσιάζει αυτο που βλέπω.
Νταξ ειναι μια τελειοτητα … φοβαμαι οτι θα με καταστρεψει χαχα.
Εντωμεταξυ 88 cheevos ??
Είναι ρε φίλε, έτσι δεν είναι;
Ναι, 88, αλλά κοίταξε, απ’ την στιγμή που πάρεις το κολάι και νιώσεις τι παίζει από synergies, passives και evos, και αρχίζεις και ξεκλειδώνεις και power ups, γίνεται σχετικά βατό από ένα σημείο και μετά.
Εγώ μια βδομάδα παίζω πάνω κάτω και πριν λίγο ξεκλείδωσα το 86 (σε ~28 ώρες), αύριο λογικά 2 runs και τα πήρα και τα άλλα δύο.
Μετά περιμένουμε updates, βάζουν νέα πράματα σχεδόν σε κάθε update (ανά 2 βδομάδες πλέον)
Έκατσε τέλεια μετά το cyberpunk μιας κ έψαχνα ένα τέτοιο ελαφρύ κ roguelite.
88 εννοούσα τα achievements αλλά είναι τόσα κ τα λεβελς που φτάνεις ; Καλή φάση ! Θα επενδύσω σίγουρα. Και όπως λες είναι τα πιο τίμια 2 ευρώ που θα δώσεις.
Όχι καλέ, για cheevos μιλάω κι εγώ. 
Λέβελς φτάνεις άπειρα λογικά; Σήμερα τελείωσα κάτι runs 130+ λέβελ ξέρω γω 
Σήμερα βγήκε και Rogue Legacy 2 επίσης, το οποίο δείχνει φανταστικό.
ααα σοζ! Θα καλοκαω νταξ !
@tidus666 Εντωμεταξυ καποια mobs ειναι τελειως αντιγραφη Castlevania ετσι ?Η μαλλον homage .
Τι μου θυμισαν τωρα, εποχες ΝΕΣ! Οι μολοτωφ με τον αγιασμο του Clericio ειναι το ιδιο εικονιδιο, το τσεκουρι, το δρακουλο δικεφαλο mob που πεταει φωτιες, ακομα και ο Antonio / Mortaccio ειναι περιπου πανομοια μοντελα.
Xθες καταφερα για πρωτη φορα lvl 50 με imba σκορδο και μαστιγιο (Antonio) στο Inlaid Library, αλλα τωρα δυσκολευομαι λιγο στο Dairy Factory…
Ναι, έχει τίγκα homage το παιχνίδι σε διάφορα, κυρίως Castlevania. Όμπβι.
Έχω δει και διάφορους να γκρινιάζουν στον poncle για stolen assets κλπ.
Τα έκανα όλα πριν λίγο πάντως, 30 πανέμορφες ωρίτσες.
Μόνο οι κρυφοί χαρακτήρες μου έμειναν να ξεκλειδώσω (είναι αρκετούτσικοι σχετικά) και κάποια τελευταία power ups.
Αλλά λέω να το αφήσω μέχρι το επόμενο update, να συνεχίσω το φανταστικό καινούριο Syberia.
Γαμει το Elden Ring, αλλα πολυ στρες. Πηγμενος με παλιοδουλεια κ ψαψνοντας για αλλη, εβαλα για λιγο αγχολυτικο να υπαρχει κ το AC Valhalla κ ηταν οτι πρεπει. Μπορει η φορμουλα των τελευταιων AC να κουραζει μετα απο πολλες ωρες, αλλα μεχρι εκει κωλολεει τελικα