Ρε θηριο σε 30 ωρες να ξεκλειδωσες ολα ? Μου εχουν μεινει τα cheevos με τα 99/100 lvl τα οποια μου εχουν βγαλει λιγο το λαδι (τελειωνει ο χρονος πρωτου φτασω το λβλ αυτο)…
Πιανω τωρα το απο κατω να ξελαμπικαρω γιατι με εκαψε καλα το VS
*Εχει καλη εβδομαδα με Roguelike/Roguelite/Metroidvania …etc με καλα ντιλς. Α βγηκε και το Rogue Legacy 2 (σε ειδα το αγορασες @tidus666 τι λεει ?)
Ναι ρε δεν είναι κάτι. Το μυστικό βρίσκεται στις arcanas και στην hyper βιβλιοθήκη
Το Rogue Legacy 2 είναι ένα σίκουελ με όλη τη σημασία της λέξεως. Bigger and better.
Αυτό και το xcom 2 νομίζω στο μυαλό μου είναι το πώς πρέπει να γίνονται τα σίκουελς.
Το μόνο αρνητικό που βρίσκω τώρα που φτάνω στις ~10 ώρες, είναι ότι θέλει πάρα πολύ grind.
Έχει παίξει κανείς το Salt and Sanctuary;
Σκέφτομαι να το πάρω στο ps5, διαβαζω ότι είναι DS σε 2d. Και είναι metroidvania, μου αρέσουν πολύ αυτά τα παιχνίδια, πρόσφατα τελείωσα το εξαιρετικό F.I.S.T.
Είναι, έχει και κάποια bosses που είναι άμεσα homages αντίστοιχων bosses του DS1, τόσο εμφανισιακά όσο και σε moveset επιθέσεων (Artorias μεταξύ άλλων). Έχει προσωπικό χαρακτήρα όμως και ακολουθεί το κλασικό metroidvania στυλ, βρίσκεις αντικείμενα/δυνάμεις, ανοίγεις μονοπάτια κλπ. Έχει αρκετή ποικιλία και είναι εθιστικό.
Επιασα και εγω το Rogue Legacy 2 ( OG rogue-lite!) και συμφωνω οτι στην αρχη ειμουν λιγο στα ορια να το σταματησω λογω του grind.
Μολις επιασα το κολαι ομως και εριξα το πρωτο boss / καταλαβα τα mechanics του παιχνιδιου, ειναι αρκετα καλο παιχνιδι. Ειμαι στο προτελευταιο zone τωρα και φευγει ευχαριστα - καποια classes ομως ειναι πολυ πιο ευκολα στο PC παρα με χειριστηριο.
Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου σαν παιχνίδι όταν το είχα δει, αλλά αν είναι καλή η PC έκδοση, θα του ρίξω σκέψη μπας και το παίξω κάποια στιγμή.
Τον Spidey θα του ρίξω μια παιξιά κάποια στιγμή σίγουρα, έχω ακούσει καλά λόγια.
Και το TLOU 2 από PS4 όσον αφορά τα βαρβάτα exclusives.
Για το Bloodborne πιστεύω ότι θα έρθει στο PC μόνο αν υπάρξει remastered έκδοση για το PS5, 60fps κτλ.
Δεν νομίζω ότι η Sony θα κυκλοφορήσει την παιχνιδαρα στο PC ενώ στο Playstation ακόμα περιμένουμε τόσα χρόνια την αναβάθμιση…
Δεν βλέπω άλλο λόγο γιατί ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στο PC, ένα παιχνίδι για το οποίο θα υπάρξει σίγουρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους PC gamers, για soulsborne μιλάμε…
Ε υποθέτω για να βγαίνει το 1 κάποια στιγμή θα βγει και το 2.
Είμαι τυχερός εγώ, γιατί πολύ σπάνια να μου αρέσει κάποιο απ’ τα ps exclusives. Να φανταστείς ούτε το BB ούτε το Σουτσίμα θα έλεγα ότι με καίνει ιδιαίτερα. Αν υπάρχει κάτι που θα έλεγα ότι θέλω να παίξω χθες κιόλας, αυτό είναι το Ragnarok, κυρίως γιατί έπαιξα πρόσφατα το πρώτο και μου άρεσε πολύ.
Άσε που με backlog που πλησιάζει τα 10+ χρόνια ξέρω 'γω, έχω τόσο πράμα προσωπικά στην ουρά που η αναμονή είναι παιχνιδάκι.
Τεσπα, μπράβο στη Σόνυ πάντως που επιτέλους ένιωσε την PC gaming δυναμική και όχι απλά τα κυκλοφορεί, βγάζει και καλά ports.
Starfield με έψησε άπειρα, επιτέλους Silksong, Kojima σε πιθανό exclusive νέο ip για τη Microsoft, γέρνει προς την πράσινη πλευρά σιγά σιγά η μελλοντική επιλογή next gen κονσόλας…