Παιχνίδια Παίζουμε;

Νταξ, τουλάχιστον έχουμε έναν ορίζοντα τώρα… δεν νομίζω να πάει 2023 πάντως, πιστεύω προς Χριστούγεννα μεριά

2 Likes

Ελπίζω…

Όσον αφορά το Starfield, θα περιμένω να δω και αλλα, δεν τρελάθηκα κιόλας με αυτό που είδα σήμερα.
Αλλά όπως λέτε και εσείς, το παιχνίδι θα είναι τεράστιο, δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Το μόνο που μπορώ να πω τωρα είναι για τα γραφικά που ναι μεν είναι όμορφα αλλά lastgen.

Μπόμπα με Kojima αν και το ακούγαμε ότι υπάρχει κάποια συμφωνία εδώ και μήνες.Υπήρχε μπόλικος καπνός.
Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει τώρα με το DS2 το οποίο ο Reedus “λικαρε” πριν λιγο καιρό ότι ξεκινούν να φτιάχνουν. Θα φτιάξει δύο παιχνίδια ο Kojima; ένα xbox/ PC exclusive και το DS2 για το PS5;…

Λίγα πράγματα στο gamepass για το 2022 που με ενδιαφέρουν, πολλά όμως το 2023…

Starfield θαναι κλασσικο bethesda παιχνιδι, wide as an ocean deep as a puddle

1 Like

Btw επειδή τώρα χάζευα πάλι το Silksong

Το level of detail μου φαίνεται πολύ ανεβασμένο σε σχέση με το Hollow Knight + το trailer το επιβεβαιώνει

Ίσως η αναμονή δικαιολογείται σε μεγάλο βαθμό, από το πόση δουλειά είχε ο Ari Gibson στο να σχεδιάσει όλα τα παραπάνω έτσι…

Starfield νομίζω έχει καινούρια μηχανή γραφικών, αλλά εκτός αυτού, δεν περίμενα προσωπικά γραφικά αμιγώς nextgen, το μέγεθος του περιεχομένου όμως + οι gameplay επιλογές, πιθανολογώ ότι θα δικαιολογούν την nextgen φύση του (που οκ, οι επιλογές που σου δίνει φαντάζουν τρομακτικές, απλά bethesda που λέει και ο @Ninpo παραπάνω)

Επίσης κάτι άσχετο, δεν έχει ανακοονωθεί εδω και χρόνια νέο elder scrolls?
Πίστευα θα βλέπαμε κάτι σήμερα…

To Silksong φαινεται κ αρκετα πιο πολυπλοκο απο το HK ! Το gameplay που εδειξε ηταν αλλο λεβελ.

Είδαμε για πρώτη φορά το Starfield σήμερα μετά από τόσα χρόνια και περίμενες να δούμε το ES6;…:stuck_out_tongue:

2014-15 με το καλό.

Μπυρίτσα, Syberia II και αποσυμπίεση έπειτα από την Οδύσσεια του Elden Ring.

5 Likes

Το Starfield φοβάμαι μην είναι τεράστιο χωρίς ουσία. Φαίνεται φουλ ψηστικό, αν και το framerate ηταν λίγο ό,τι να ναι.

Πολύ ωραία και ουσιαστική η παρουσίαση της Ḿicrosoft, επίσης Forza Motorsport φαίνεται επος.

Ε παιδική χαρά θα είναι, παιχνίδι της ακατανόμαστης είναι. Εγώ θα του ρίξω μια παιξιά μόνο για το space exploration

3 Likes

1655195173764
Bethesda Softworks™

Αφελώς ξεκίνησα το Serious Sam: The First Encounter στο hard. Τι Soulsborne και μαλακίες, εδώ είναι η κόλαση…

2 Likes

Πωπω hard ε? Εδώ στο normal είχε κάποιες φάσεις που λες “γλουπ” απ’ ότι θυμάμαι.

Παιχνιδάρα, από τα καλύτερα FPS ever :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Έχω μπόλικη εμπειρία και σε παλιά και σε νέα FPS και είπα να το ξεκινήσω σε αυτό το επίπεδο δυσκολίας. Με έστειλε αδιάβαστο το λιγότερο. Τελευταίο επίπεδο που πέρασα ήταν το Oasis και μου έβγαλε το λάδι. Στο διαβόητο δε frog room, υπέκυψα σε cheese tactics για να το περάσω (rocket jump στην πλατφόρμα από πάνω και μετά ήταν εύκολη υπόθεση). Είναι απολαυστικό παιχνίδι πάντως, ο ορισμός του all guns blazing!

ΥΓ. Μου θύμησε και το Painkiller που έπαιζα μικρός :heart:

3 Likes

Επιασα το Gunfire Reborn και ειναι πολυ διασκεδαστικο.
FPS roguelite - νομιζω το πρωτο που παιζω - και μπορεις και coop !
Για κατι ετσι χαλαρο καλοκαιρινο πριν τις διακοπες, οτι πρεπει :stuck_out_tongue:

2 Likes

Εγω χθες πηρα αυο για το οποιο εχω ακουσει και δει πολυ ωραια πραγματα…

image

4 Likes

Λοιπόν γράφτηκα στο psplus extra, και κατέβασα το Guardians Of The Galaxy στο PS5.

Παιχνιδάρα. Το τερμάτισα μεσα σε 3 μερες. Φοβερή ιστορία, καλογραμμένοι διάλογοι, πολύ ωραίο art direction, διασκεδαστικό gameplay. Αξίζει όποιος μπορεί να το παίξει, νομίζω αρκετά υποτιμημένο παιχνίδι.

Plus, φοβερο soundtrack (και με μπόλικα γνωστά χιτάκια μέσα που μπορείς να βάζεις όταν είσαι στο σκάφος).

3 Likes

ΒΓΗΚΕ :heart_eyes:

5 Likes

Πολυ καλο το DLC με ουσιαστικα 7 νεα bosses (+ενα secret boss), ενα gauntlet event, νεο χαρακτηρα, 3 νεα οπλα και 2 charms!
Μου πηρε περιπου 5 ωρες να τα βγαλω ολα στο regular αλλα τωρα αρχιζει το παιχνιδι για το expert :smiling_imp:
Υπαρχει και παραπανω difficulty (και achiev) κανοντας equip ενα νεο charm με το οποιο ξεκινας με 1 hp και τα οπλα γινονται randomised καθε φορα που κανεις dash η αφηνεις το fire button :joy: :sweat_smile:

2 Likes

το έχω τσιμπήσει, περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να γεμίσω οργή και να καταστρέψω την προσεχή αυγουστιάτικη ραστώνη των τριγύρω μου…

2 Likes