κλαιω με ελληνικα καναλια και κοτζιμαρο…
Για τους παλιους σχετικα, τα battle for middle earth 1και 2 παίζουν πιστευετε σε σημερινά pc με win10? Αξίζουν σαν games νασχοληθεί κάποιος; όταν είχαν βγεί, πετούσα αετό…
Έχω σύγχρονο PC με win10, ποτέ δεν είχα θέμα συμβατότητας με παλιά παιχνίδια. Ούτως ή αλλώς μόνο τορρεντάκι παίζουν τα Battle for Middle Earth (νομίζω δεν υπάρχουν σε κάποιο store), άρα λεφτά δεν θα δώσεις. Κατέβασε και δες, νομίζω θα είσαι κομπλέ.
Έπαιξα εγώ πέρσι στα win10 μου, μια χαρά παίζουν.
Πιστεύω ότι αξίζουν 100%, αν και προφανώς τα γραφικά είναι παρωχημένα. Μέχρι και όταν ήμουν Πανεπιστήμιο έπαιζα!
Αλλά να ξέρεις το 1 έχει καλύτερο campaign story από το 2 και από το Rise of the Witch King, αλλά τα δύο τελευταία είναι καλύτερα σαν gameplay. Παίξε πάντως, θα γουστάρεις!
Ναι και τα 3 αξίζουν.
στην αναζήτησή μου λοιπόν για σχετικά πιο παλιακά games στο pc καθώς λόγω καλοκαιριου αφηνω το ps4 στην άκρη, καταφερα βρήκα τα battle for middle earth 1 και 2, grim fandango και τα πρωτα 3 syberia.
έβαλα λοιπόν το πρωτο ξανα μετά απο τόσο χρόνια, τί ομορφιά είναι αυτή…τρομερή εμπειρία, kate walker όλα τα λεφτα. άνετα το βάζω στα τοπ games για εμένα.
Πολύ ωραίο το πρώτο Syberia, το δεύτερο που δοκίμασα πριν 1-2 μήνες το παράτησα στην μέση. Υπερβολικά κουραστικό, κακή ροή, μέτριοι γρίφοι και εκνευριστική πλοκή. Μάλλον είμαι από τους λίγους.
Grim Fandango διαγαλαξιακό αριστούργημα.
Από Syberia παιδιά παίξτε και το τελευταίο, το The World Before. Είναι φανταστικό.
Το 3ο προσπερνάτε άφοβα.
γενικα μαζευω απο εδω κ απο εκει παλιες παιχνιδαρες να εχω στην συλλογη γιατι περασαν τα χρονια και αρχισα να τα ξεχναω. α βρηκα και full throttle, θυμαμαι τρελο παιχνιδι πολυ καψιμο. τωρα ψαχνω και ολα τα monkey γιατι νομιζω κυκλοφορούν κατι προσφορές σαν πακετο με remaster σε καλες τιμες…
Αντβετσουράκια πάντως αξιόπαιχτα δεν έχουν σταματήσει να βγαίνουν.
Δεν χρειάζεται να κοιτάς μόνο τα παλιά και αγαπημένα εννοώ
![]()
Kid: Mum! I want Hollow Knight!
Mum: We have Hollow Knight at home.
Hollow Knight at home:
στα ορια του τρολλ ! HK απο LIDL ![]()
Τον βλέπω να το λυγίζει και να το ισιώνει και με πιάνει ταχυκαρδία.
Με έπεισε στο preorder=horse armor