Παιχνίδια Παίζουμε;

πιστο στο εθιστικο gameplay μηχανισμο που διαθετει…ειχα δοκιμασει το 1ο…δεν μπορω να πω,για καμια ωρα ειχαμε λιωσει.στο γελιο.

1 Like

Το saints row το παιξε κανεις; Λεει τιποτα;

Λένε ότι είναι μούφα. Και με πολλα τεχικά θέματα.

Κριμας, αν και φαινοταν απτο τρειλερ και την αντιδραση της εταιρειας η φαση

5 Likes
1 Like

Είχα ασχοληθεί με το πρώτο πριν 1.5 χρόνο και το παράτησα. Δεν εχω ασχοληθει με soulslike ποτέ. Δεν μπορώ να πω οτι με τράβηξε ιδιαίτερα, το βρήκα βαρύ αργό και δύσκολο σχετικά για τα γούστα μου. Κάπου στο 3ο boss αν θυμαμαι καλά και μετά απο καμια 20ριά προσπάθειες το παράτησα. Το εχω ακομα στο ps4 εγκατεστημένο κ απλα με κοιτάει κ περιμένει ποτε κ αν ξανασχοληθώ μαζί του.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρα να πάρω dark souls trilogy που εχει τα πάντα όλα μέσα, να γεμίσω με υπομονή κ κουράγιο και να αρχίσω να παίζω αυτό το αριστούργημα που όλοι μου λένε…

1 Like

Ολα αυτα τα soulslike νομιζω πιο πολυ μου αρεσει να βλεπω τα βιντεο παρα να τα παιζω :stuck_out_tongue:

Αυτες τις μερες παιζω το Gunfire Reborn που ειναι ενα εθιστικο roguelite FPS! Οπως και στα αλλα παιχνιδια του τυπου αυτου, ξεκινας ενα run με διαφορα οπλα/upgrades με συνολικα 4 πιστες των 4 levels. Εχει και coop (και νομιζω χρειαζεται στο nightmare επιπεδο) οποτε εαν ψηθει καποιος κανονιζουμε φαση.

Να δώσουμε βέβαια συγχαρητήρια για την έμπνευση του να ονομαστεί το σίκουελ
The Lords of the Fallen.

Μουσική Χρήστος Αντωνίου SepticFlesh

Χμμ…πολύ υποσχόμενο…

6 Likes

Ωπ τι έχουμε

9 Likes

Καλοριζικο και θελουμε εντυπωσεις :grinning:

1 Like

Φαίνεται εξαιρετικό.

το cgi trailer? ναι… αντε να δουμε και το game ομως γιατι δεν φαινεται να ειναι ο main τιτλος της σειρας.
Εχουμε japan και γερμανια… και τα 3 εχουν potentials να ξανα ασχοληθουμε σοβαρα με το φρανσαϊζ…

Ε ναι ρε φίλε το trailer ο χαρακτήρας είναι γνωστός από το Valhalla. Το Mirage το βγάζουν για να γιορτάσουν τα 15 χρόνια. Το οποίο θα θυμίζει Assassin Creed 1 .

Όσο για την Ιαπωνία θα είναι η συνέχιση του Valhalla
στο open world κομμάτι.

Σειρά Assassins creed σε συνδυασμό με αποκλειστικά cinematic trailer = 0 vibes

2 Likes

Ιαπωνια το κόβω να βγαίνει το 24 και αν…
Επισης ανακοινωσανς και το hexe που βγάζει darkila μουντ χωρίς να πουν κατι παραπάνω…

Μπορεί και 25 και υπάρχει και το infinity στο πλανο

Για εμενα η σειρα παει καπως ετσι…

1. τριλογια 2(απο τις καλυτερες στιγμες στο gaming)
  2. black flag
  3. 3
  4. Odyssey
  5. 1
    και μετα το χαος… αντε και το syndicate στα καπως + που ειχε μουσικαρα.
    Valhalla, origin δεν εχω παιξει…

Σε αλλα νεα τωρα παιζτο το yakusa like a dragon που ειναι το καλυτερο jrpg που εχει βγει τα τελευταια χρονια…(μη μου πει κανεις για το persona θα τον δαγκωσω)

Λοιπόν εντυπώσεις των τελευταίων ημερών για Steam Deck.

Αρχικά, είναι τρομερά εργονομική συσκευή, σε σημείο που με κάνει να απορώ για κάποιες επιλογές που έκανε η Nintendo με το Switch. Πολλές φορές πιάνονται τα χέρια μου με το Switch, με το Deck παίζω πόσες ώρες και δεν κουράζει καθόλου.

Έκανα εξ αρχής κάποιες ρυθμίσεις για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία, 40fps/40hz όριο που είναι μια χαρά, δεν μπορώ να πω οτι το ξεχωριζω ιδιαίτερα από τα 60.

Νομίζω για κάποιον που έχει ήδη κατάλογο στο steam και θέλει την ευελιξία του φορητού, είναι no-brainer επιλογή.

Εγώ επειδή τα τελευταία 10+ χρόνια έπαιζα σε κονσόλες, δεν είχα πολλά παιχνίδια, πήρα μερικά φθηνά να δοκιμάσω. Επίσης από epic games έχω μερικά από τα δωρεάν που δίνει, το οποίο θέλει λίγο σεταρισμα και παίζει από ξεχωριστό launcher.

Το δοκίμασα και σαν κανονικό υπολογιστή συνδέοντάς το με dock και οθόνη, και είναι μια χαρά, ειδικά αν κανείς ειναι εξοικειωμένος με linux ανετα το χρησιμοποιεί για απλή χρήση (browsing, streaming κλπ).

Σαν απόδοση στα παιχνίδια, σε ότι έχω δοκιμάσει παίζει εξαιρετικά, δεν είχα θέματα καθόλου. Δοκίμασα και το demo του Resident Evil Village που ειναι κι αρκετά πρόσφατο, και η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα από το πόσο καλά έπαιζε, είχα 40fps χωρίς drops με όλα τέρμα στις ρυθμίσεις.

6 Likes