Το Valhalla μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικο και με ωραίο story. Προσωπικά πάντα μου άρεσε το open world δεν ξέρω γιατί ξινίζουν τόσο πολύ.
- AC 2 συν το Brotherhood
- Black Flag
- Origins
- Odyssey
- Valhalla
- AC 3
- AC 1
- Unity
- Syndicate
Το Revelations το εχω παιξει λιγο και δεν εχω παιξει καθολου το Rogue.
Ezio Games/Bro. (όλα)
Black Flag (μουσικάρες/ναυμαχίες/στόρυ)
Origins / * Odyssey / Valhalla (αλλαγή, τοπία, ιστορίες)
Syndicate (όχι τόσο κακό)
Rogue (διορθώνει τα κακά του 3 / απ την ανάποδη/σαν what if)
Unity (όταν φτιάχτηκε, ήταν η αρχή μιας νέας εποχής)
AC 1 (είναι το πιο απλό)
AC 3 (δεν μου έκατσε ποτέ το αμερικάνικο σεττινγκ)
τα 3 πλατφόρμερς που είχαν βγεί, ωραία, αλλά…
Ezio όλα συμφωνώ
Black Flag με τίποτα
Rogue έτσι και έτσι
Unity το θεωρώ το χειρότερο
Syndicate μου άρεσε παρά πολυ +
ότι μπορουσες να αλλάξεις παίχτη
Η Τριλογία των Rpg για εμενα είναι ( Valhalla - Oddysey- Origins)
Απο τα λιγα Assassins Creed που χω παιξει, νομιζω οτι το Black Flag ηταν το καλυτερο.
Απο τα τρια προσφατα, το Valhalla το παρατησα πολυ γρηγορα, το Odyssey με κρατησε το πιο πολυ, αλλα κ το Origins ειναι πολυ ομορφο
Hollow knight για ps4 αξίζει να ασχοληθώ; οκ ξερω εχει καλες κριτικες απλα δεν ειμαι γενικοτερα φαν της υπερβολικής δυσκολίας.
είναι φάση souls η δυσκολία στα bosses -οκ πιο απλό μιας και είναι 2d platform και με λιγότερες κινήσεις-, ενώ το platforming είναι απαιτητικό ναι, αλλά οι πολύ δύσκολες περιοχές δεν είναι αναγκαστικές για τον τερματισμό… γενικά πάντως, εύκολο δεν το λες, ούτε όμως και χαοτικά δύσκολο. Πιο ‘‘δύσκολο’’ είναι για εμένα το κομμάτι της εξερεύνησης και του χασίματος στον τεράστιο κόσμο του.
Προσωπικά για εμένα, το έχω ξαναπεί, το καλύτερο metroidvania όλων των εποχών και τοπ5 δεκαετίας, αλλά δες ίσως και μερικά βιντεάκια με bosses ή gameplay για να μην σε πάρω στο λαιμό μου
Εγώ θα έλεγα όχι ![]()
Τα Hollow knight και το outer wilds ειναι δυο games που ενω ημουν πολυ ψημενος να παιξω τα εκανα drop το ενα λογου κακου map(μετα απο μια παυση που ειχα κανει για καμια βδομαδα ηταν πανδυσκολο να προσανατολιστω) και το αλλο για τα controls του spaceship… Πρεπει να τα πιασω καποια στιμγη ξανα τους αξιζουνν 2η ευκαιρια…
Ωσαννά, δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία αλλά δείχνει να κινείται το πράμα, ανακοινώθηκε και για ps4-ps5
Γιατί, υπήρχε κάποια πιθανότητα να μην βγει στο PS;…
Περίεργη η “ανακοίνωση”.Το μονο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως θα είναι στο PS plus.
Ξέρουμε εδώ και καιρό οτι θα βγει σε όλες τις κονσολες, PS, Xbox και Switch και εννοειται στο PC.
Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι πότε θα βγει… ![]()
σίγουρα θα έβγαινε ps4-5 αλλά και μόνο που αναφέρετε το όνομα και γίνονται ανακοινώσεις, φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία
Κάπου πήρε το μάτι μου για Ιούλιο 2023 - φήμη βέβαια
Bγήκε Return on Monkey Island ε, switch/pc
Πολύ καλά reviews, αλλά κρατιέμαι γιατί το θέλω physical ![]()
Όποιος παίξει, εννοείται ποστάρει σχόλια κ γνώμη ε
Ηδη το παιζω και ειναι συγκινηση… πολυ καλη εντυπωση , βαραει νοσταλγια και ειναι πολυ ομορφο
Το καλοκαίρι έφυγε παίζοντας Mad Max. Σαν fanboy του κόσμου αυτού και των ταινιών, έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Είχε πολύ map clearing που δεν μου αρέσει σαν design, αλλά ως ψυχαναγκαστικός με κάτι τέτοια καθάρισα ότι εικονίδιο έβλεπα στον χάρτη. Αν μη τι άλλο, όλα τα activities που είχε ήταν απολύτως ταιριαστά με τον κόσμο και διασκεδαστικά. Κατά τ’άλλα, μια γνήσια, μαύρη, βαριά Mad Max ιστορία χωρίς διάθεση ωραιοποίησης, φανταστικός κόσμος και visual storytelling, καλό και διασκεδαστικό gameplay τόσο στο melee combat όσο και στο vehicular combat. Θα μπορούσε να είχε βγει κορυφαίο, τώρα μένει ένα τίμιο και καλό παιχνίδι που δεν εκμεταλλεύεται στο full το potential του.
Μετά ακολούθησε το Murdered: Soul Suspect. Εδώ και αν μιλάμε για χαμένο potential. Το παιχνίδι δεν το βρήκα άσχημο, είχε ωραία ιστορία, κλασικό ghost story, με ανατροπές και ατμόσφαιρα (όχι χόρρορ πάντως). Και οι περιοχές του παιχνιδιού ήταν ωραίες, με πολλά και ενδιαφέροντα collectibles, αλλά κάπου τα χαλάει στο gameplay το παιχνίδι. Έχει μια ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά την παρουσιάζει απλοϊκά και, κυρίως, δεν την εμπλουτίζει στην πάροδο του χρόνου. Υπάρχουν και κάτι σημεία με άθλιο και αχρείαστο stealth, ευτυχώς λίγα. Κατά τ’άλλα, το κόνσεπτ είναι πως είσαι detective και σκοτώνεσαι όσο ερευνάς την υπόθεση ενός serial killer και έπειτα εξακολουθείς την έρευνα σαν φάντασμα, για αυτό και το core gameplay mechanic είναι να ακολουθείς στοιχεία και να βρίσκεις leads. Δεν πέρασα άσχημα, αλλά ένιωθα πως ίσως ξέμειναν από λεφτά, νομίζω αν το είχαν αναπτύξει περισσότερο και είχαν κάνει flesh out κάποιες ιδέες θα γινόταν διαμαντάκι.
Σειρά πήρε το Superhot. Να ένα παιχνίδι που το κοίταζα με μισό μάτι και μου έβαλε τα γυαλιά. Ποτέ δεν μου κλίκαρε η αισθητική του και κάτι δεν με τράβαγε να το παίξω, παρά τον ντόρο που είχε δημιουργήσει. Αφού το είχα πάρει όμως σε ένα bundle είπα να το δοκιμάσω. Οκ, παιχνιδάρα ε; Δεν είναι μόνο το ευρηματικό slo mo (ο χρόνος κινείται όταν αποφασίσεις να κινηθείς), είναι επίσης τα εξαιρετικά στημένα action set pieces που νιώθεις σαν τον John Wick και το meta στοιχείο της πλοκής, κάτι που δεν ήξερα πως υπάρχει, και το οποίο δουλεύει απίστευτα. Spoilers δεν κάνω, παίχτε το.
Κάπου εκεί ενδιάμεσα έχωσα και ένα Puzzle game ονόματι Pixplode. Όποιος γουστάρει puzzle games και θέλει να σπαζοκεφαλιάσει για 1-2 ωρίτσες κάποιο απόγευμα, ας το δει (2-3 ευρώ έχει στη steam, το λες και συμβολική τιμή). Η κεντρική ιδέα είναι πως πρέπει να πας το χρυσό κυβάκι πάνω στα πράσινα κυβάκια για να κερδίσεις το κάθε level, αυτό όμως μπορεί να συμβεί με δύο τρόπους. Είτε δημιουργώντας εκρήξεις είτε, κυρίως, περιστρέφοντας το επίπεδο. Αυτό είναι το gimmick, κάθε επίπεδο μπορείς να το δεις από διαφορετικές γωνίες που φανερώνουν και διαφορετικά layers. Είναι λίγο μπερδεμένο όπως το περιγράφω, δείτε το στο Youtube για να καταλάβετε. Είναι πολύ fun πάντως ![]()
Και τώρα ήρθε η ώρα για κάτι που αγαπούν πολύ εδώ μέσα, η ώρα του Hollow Knight. Για να δούμε…
Πολυ καλη περιπτωση το Mad Max. Ειδικα στις τιμες που βρισκεται