Παιχνίδια Παίζουμε;

Αυτο ειναι το καλυτερο game που εχω παιξει σε VR με διαφορα απο το 2ο…

1 Like

Με VR δεν το κατέχω, αλλά πρέπει να είναι τρελή εμπειρία, από τα λίγα που θα έψηνα φουλ να δοκιμάσω έτσι. Και χωρίς VR παιχνιδάρα παραμένει όμως.

Χθες βράδυ μπήκα για τα καλά στο mood για το Hollow Knight. Έχω εξερευνήσει επαρκώς για την ώρα τα Crossroads, φυσικά όμως υπάρχουν σημεία που δεν μπορώ να πάω ακόμα, ενώ πιθανώς να έχω χάσει κάποιο secret (θυμάμαι 1-2 fake walls να έχω ξετρυπώσει). Ο False Knight καλό ορεκτικό για το παιχνίδι, προβλέπεται ξύλο παρακάτω. Φανταστικό design, animations και γραφικά.

4 Likes

Αντε με το καλο το καψιμο !
Οπως ανεφερε και @Lupin ειναι δυσκολο στην αρχη που δε γνωριζεις που παν τα 4 με τον χαρτη κ τις περιοχες, αλλα σιγα σιγα αυτο θα γινει πιο ευκολο με διαφορα αντικειμενα κ gamesense.
Θυμαμαι παντως να “κλεβω” λιγο και να εχω τον χαρτη στο κινητο οσο επαιζα γτ ειχα χαθει τελειως :smiley:

Με εψησες παντως να το ξαναπαιξω …! Αν και τωρα τελειωσε να κατεβαινει το Spiderman Remastered.

1 Like

Αν σου είναι εύκολο και εννοείται βολικό, παίξε με ακουστικά.-
Πλην όλων των άλλων, μουσική κ sound design είναι από άλλο σύμπαν

2 Likes

Είμαι πολύ πολύ καλός στον προσανατολισμό μου και στα videogames αλλά και στην πραγματικότητα. Χάνω πολύ δύσκολα το νήμα μιας περιοχής, αλλά οκ, δεν το παίζω και ιστορίας γιατί μπορεί στην πορεία να φάω τα μούτρα μου :stuck_out_tongue:

Μου αρέσει πάντως πως ενώ έχει χάρτη, πυξίδα κτλ δεν στα δίνει έτοιμα στο πιάτο, αλλά θέλει και λίγη προσπάθεια απο τον παίκτη.

@Lupin Ακουστικά δεν έχω και δεν είμαι μαθημένος, αλλά έχω καλά ηχεία και ναι, η μουσική είναι κορυφαία.

Έχω μπει και εξερευνώ το Greenpath τώρα.

2 Likes

Προσπαθωντας να παίξουμε το καλυτερο expansion του Wow ξανα!

1 Like

το απο πανω post ειναι λαθος σε ολα… :stuck_out_tongue:

Λοιπον παιδακια μπειτε στο epic και κατεβαστε ενα απο τα καλυτερα επιτραπεζια εκει εξω…
gloomhaven
Εχω διαβασει οτι εχουν κατι πολυ καλη μεταφορα σε game. Λογικα ΣΚ θα το δοκιμασω…

1 Like

Προσωπικά το θεωρω το καλυτερο expansion :yum:

Εμενα το Hot Take μου ειναι οτι το καλυτερο Εξπανσιον ειναι το MoP, οκ το ειπα, φατε με τωρα.

Ενα μικρο τιερ λιστ κ απο μενα :slight_smile:

TBC >
MoP = WotLK >
Legion >
Cata >
WoD = Shadowlands >
BFA

Το πηρα κ εγω. Φαινεται πολυ ωραιο, αλλα με εχει φοβησει το τουτοριαλ. Πρεπει να κραταει ωρες

Εχει μπολικο πραγμα αλλα δεν ειδα ακομα πως ειναι το tutorial μεσα απο το game. Εγω εχω το επιτραπεζιο και η αληθεια ειναι ηθελε μελετη και λιγο youtube. Σιγουρα θα υπαρχουμε guide αν θες να το πας πιο γρηγορα.

1 Like

Eίναι καταπλητικό το gloomhaven, αλλά και απίστευτα δύσκολο.
Προσωπικά κάνω 1 run/μήνα ξέρω 'γω, δεν την παλεύω για παραπάνω.

Είμαι ο τύπος gamer που αν δεν ολοκληρώσει μια περιοχή, δεν προχωράω παρακάτω. Δεν μιλάω απαραίτητα για 100% με όλα τα secrets και το optional content, αλλά τουλάχιστον τα βασικά της σημεία και όσα μυστικά βρω στην πορεία. Ε αυτό που τρόπον τινά με αναγκάζει να κάνω το Hollow Knight δεν μου έχει ξανασυμβεί. Έχω ανοίξει 3-4 περιοχές, έχω εξερευνήσει αρκετά, αλλά νιώθω πως σε κάθε μία υπάρχουν κομβικά κομμάτια που δεν μπορώ να δω ακόμα. Άρα λέω οκ, πάμε και όπου μας βγάλει, όπως μας βγάλει.

1 Like

εμ metroidvania ήθελες :stuck_out_tongue: έτσι πάει η φάση, θα γυρίσεις πίσω σε περιοχές που τις είχες ‘‘τελειωμένες’’ πολλές φορές, με νέες δυνάμεις και έχοντας ανοίξει νέες πόρτες, για να προχωρήσεις ακόμα πιο βαθιά…

πο ρε, στο τσακ είμαι να το ξανα-αρχίσω ε, προχτές άκουγα πάλι το soundtrack το βράδυ, με τα ακουστικά και το βιβλιαράκι μου…

Summary

Weapon Hornet GIF - Weapon Hornet Hollow Knight - Discover & Share GIFs

Εντωμεταξυ το αρχισα και εγω τις προαλλες, και ενταξει ειναι πολυ πιο ευκολο τη 2η φορα που το παιζεις :smiley: Μολις ολοκληρωσα τον 2ο watcher δλδ σε κατω απο 9 ωρες - τα μποσιζ με τη μια κ τετοια.
Βασικα θελω να επιχειρησω τις ανωμαλιες στο colosseum στο τελος γιαυτο και να κανω κανα achiev.
@martian μη μασας! σε ολες τις περιοχες υπαρχουν σημεια που θα χρειαστει να επιστρεψεις αργοτερα με καποια διαφορετικο ability γιατι απλα δε μπορεις να τα φτασεις. Απλα αστο να σε παει !
Με βοηθησαν τα markets τωρα στο 2ο playthrough παντως στον χαρτη.

1 Like

Με θεωρώ αρκετά έμπειρο στα Metroidvania (είναι από τα αγαπημένα μου είδη), αλλά νταξ, εδώ το παιχνίδι απλώνει ήδη από το 5ωρο και σε βάζει σε έναν εντελώς άλλο ρυθμό :stuck_out_tongue:

Έχω εξερευνήσει πάρα πολύ Fungal Wastes (δεν έχω πολεμήσει τους Lords αν και ξεκλειδώσα την αρένα τους, ένας NPC μου είπε να βρω έναν blacksmith και να δυναμώσω, άρα θα το μεταθέσω για αργότερα), επίσης πολύ Greenpath και Forgotten Crossroads, έχω δει λίγο Fog Canyon και Howling Cliffs. Τώρα έχω τσιμπήσει Mantis Claw και έχει εκ νέου εξερεύνηση και στα μέρη που έχω ήδη πάει.

Από Bosses τίποτα μέχρι στιγμής, μόνο False Knight και πρώτη φορά Hornet (την οποία θα πάω να την βρω και στα Wastes τώρα).

Μπορώ να πω πως περνάω υπέροχα.

4 Likes

εκανα την αρχή τελικά όπως έλεγα με bloodborne, εντελώς noob σε τέτοια games…νταξ παιδια έχω παίξει ελάχιστα κ εχω φαει το ξύλο της αρκούδας και η πλάκα ειναι οτι οσο με δέρνουν εγω εθίζομαι…
καταρχήν με το που ξεκινάω να παίζω, έχω φάει τουλάχιστον κανα μισάωρο στον πρώτο λύκο μέσα στο σπίτι…
τωρα λίγο πριν το πρωτο boss και η περιοχη και η όλη αυτη darkila πωπω επος το παιχνίδι…
γενικα δεν ξερω αν καταφερω να το βγάλω γιατι γενικα τοσο χρόνο που θέλει δεν μπορώ να διαθέσω και γενικα μου αρεσει πιο πολύ να βλέπω το περιεχόμενο ενος παιχνιδιου χωρις να μου βγαινει ο πάτος, αλλα μέχρι στιγμης με αυτές τις ελάχιστες ώρες ειναι σιγουρο 10ράκι!

1 Like

City of Tears ειναι ο μαν για τα upgrades στο oπλο !
Βασικα εχει πολυ εξερευνηση και βολτες - α και να κανεις practice στο να βαρας προς τα κατω στον αερα :slight_smile: θα χρειαστει πολυ.

2 Likes