Το κακος καμος εχει να γινει μεχρι να βγει το 22…
Οκτώβριο μονο εχουμε αυτα
Scorn sic
Triangle Strategy
A Plague Tale: Requiem
Mario + Rabbids Sparks of Hope <3
Bayonetta 3
Call of Duty: Modern Warfare II
Gotham Knights
Το κακος καμος εχει να γινει μεχρι να βγει το 22…
Οκτώβριο μονο εχουμε αυτα
Scorn sic
Triangle Strategy
A Plague Tale: Requiem
Mario + Rabbids Sparks of Hope <3
Bayonetta 3
Call of Duty: Modern Warfare II
Gotham Knights
Από όλα αυτά μόνο το A Plague tale (το πρώτο το είχα λατρέψει) και το Bayonetta με ενδιαφέρουν πολύ.
Θέλω να δω και το Scorn πάντως, τι στο καλό θα είναι τελικά μετά από τόσα χρόνια που φτιάχνεται. Αρτιστικά τουλάχιστον φαίνεται πολύ ιδιαίτερο.
Τέσπα, ότι προλάβω να παίξω αυτόν τον μήνα γιατί αρχές Νοεμβρίου έρχεται το έπος και πρέπει να είμαι έτοιμος…
Scorn και Plague Tale θα παιχτουν στο gamepass
Triangle Strategy και Bayonetta 3 στο κρακαρισμενο switch και θα παω για αγορα του Mario + Rabbids Sparks of Hope που το πρωτο το αγαπησα.
Ναι, νομίζω πως το Hollow Knight είναι το πρώτο παιχνίδι που αισθάνομαι πως δεν υπάρχει τυπική σειρά εξερεύνησης. Απλά πάω όπου μπορώ. Δεν ακολουθώ κάποιο νήμα, απλώς τριγυρνώ στον κόσμο. Τώρα εξερευνώ με επιτυχία το Deepnest, μακράν η πιο πολύπλοκη περιοχή ως τώρα, απολύτως καλοδεχούμενο το challenge στην εξερεύνηση όμως. Καθάρισα και Brooding Mawlek και Mantis Lords χωρίς προβλήματα και συνεχίζω απτόητος. Το Deepnest δείχνει να μην τελειώνει πάντως, τώρα βρήκα το κατεστραμμένο τραμ και το άφησα εκεί.
ΥΓ. Πόσο ωραία πινελιά πως οι Mantis σου δείχνουν σεβασμό και δεν σου κάνουν επίθεση μετά το boss fight, είναι λεπτομέρεια που δίνει βάθος και χρώμα στον κόσμο.
Ωραιος!!
Γενικα περα απο τις πρωτες 2-3 περιοχες που ειναι ψιλο στανταρ, δεν υπαρχει σειρα αλλα σε καποια σημεια φτανεις σε αδιεξοδο χωρις τα αναλογα abilities (που μπορεις να βρεις σε αλλες περιοχες η αργοτερα). Απο εδω και περα μπαινεις χοντρα στο ζουμι του παιχνιδιου!
Εχω λιωσει κ εγω παραλληλα το 2ο playthrough
και ειμαι στο 111% (112% το συνολικο) και εχω κολλησει στο @#$% Pure Vessel στο 4ο Pantheon (@Lupin γνωριζει
) και γενικα καθαριζω διαφορα achievements. Παντως βλεποντας τις ωρες μεταξυ των 2 saves, τη δευτερη φορα εχω κανει ακριβως τη μιση ωρα.
από μια φάση και μετά, όλα παίρνουν τη σειρά τους, αλλά έχεις ακόμα ψωμί/αν και τώρα σιγά σιγά θα μπαίνεις στο lore για τα καλά…
τελείωσε το, να κάνουμε και ένα spoiler-free post κάποια στιγμή οι φανς, τοπ boss fights του παιχνιδιού, μιας και αναφέρθηκες στους Mantis Lords -από τα καλύτερα bosses γενικότερα σε game- και ο evil στο Pantheon, ή και τοπ περιοχές…
Πφ ρε γαμώτο, είμαι μισό βήμα πριν ξεκινήσω 3ο playthrough ε, άντε να έχουμε κανένα νέο για Silksong γαμώτο
Απο αυριο παντως παιζει το PAX Expo στην Αουστραλια, οπου γινεται showcase το Silksong. Εαν ειναι να ακουσουμε κατι φετος, παιζει να ειναι εκει. Για να δουμε!
![]()
Don’t shoot, αλλά Mantis Lords ήταν απλά καλό boss fight
Καλοσχεδιασμένο και fun αλλά ήταν αρκετά εύκολο και με μετρημένα attacks (που με 1-2 φορές τα έχεις μάθει και είναι easily dodged) που δεν το ανεβάζουν τόσο στα μάτια μου. Μου άρεσε πάντως, αλλά δεν το έχω τόσο ψηλά όσο εσύ.
νάτος ο νουμπάς, απέκτησε φωνή ![]()
σέβομαι.-
να ψάξεις όπως-και-δήποτε το dlc του Grimm Troupe λοιπόν… εκεί είναι το καλύτερο boss του παιχνιδιού κατ’ εμέ, νομίζω δύσκολα θα το βγάλεις από ένα μελλοντικό τοπ3 του παιχνιδιού, όταν με το καλό το τελειώσεις…
Έχει καταφέρει κανείς να μπει Overwatch 2; Λέω να προσπαθήσω σε κανα μηνα παλι, ολο 200 ατομα λεει μπροστά μου στο queue.
Εχθές έλεγε 30000
. Αλλά το έπαιξα και είναι ωραίο . New characters, New map. ελπίζω να μην γίνει όπως το πρώτο
Τουλάχιστον οι mains μου (Symmetra & Mercy) υπάρχουν ακόμη, αυτο με ενδιέφερε. Και κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και τη νέα support hero (Kiriko).
Mercy main είμαι και εγώ, και Ana επίσης. Από εκεί και περα μονο tank
. Τι division είσαι?
Με δύο δουλειές δεν εχω χρόνο να ασχοληθώ με ranked. Και τα φιλαράκια που παίζαμε μαζί έχουν αφήσει το Overwatch εδώ και χρόνια. Οποτε μόνο casual που και που. Εσύ ασχολείσαι με competitive;
Καμιά στιγμή έλιωνα πλέον όχι τόσο πολύ λόγω δουλειάς αλλά και άλλων πραγμάτων. Το άφησα diamond στα 3200 . Πλέον έτσι και παιξω με βλέπω για gold. Αν έχεις παρεα είναι ότι καλύτερο
Εχω πορωθει τόσο πολύ με bloodborne που βλέπω αν το τελειώσω, ναρχίζω σύντομα dark souls.
Το πάω πολύ αργά βέβαια λόγω χρόνου, αλλα τέτοια ευχαρίστηση με παιχνίδι έχω να νιώσω χρόνια…
4ο boss και προχωράμε.
Tunic επαιξε κανεις;
Ναι ειναι εξαιρετικο παιχνιδακι… Γενικα εχω παιξει καποια παρα πολυ καλα indie τον τελευταιο καιρο
Death’s door
Τunic
Nobody saves the world
Sable
Και το καλυτερο ολων cult of the lamb…