Παιχνίδια Παίζουμε;

Αν πρεπει να παιξεις μονο ενα,παιξε το 3ο…Ειναι το πιο “κοντινο” σε Bloodborne για μενα…

1 Like

Αν πρέπει να παίξεις 1, παίζεις το 1 για μένα, ειδικά αν είσαι λάτρης του λέβελ ντιζάιν. Στο πρώτο Souls είναι αξεπέραστο.

Ισχύει. Το DS3 βγήκε μετά το Bloodborne και είχε επιρροές απο το έπος.

1 Like

Να ρωτήσω για Hollow Knight. Είμαι πολύ ντουγάνι που πάω από τώρα (κάπου στα μισά, ίσως λίγο λιγότερο) στο Colosseum of Fools? Μόλις πέρασα το δεύτερο trial (Trial of the Conqueror) με δυσκολία, γιατί ενώ κάθε wave είχε γίνει δεύτερη φύση μου (έφτανα στο τέλος αέρα), ε στο τελικό wave με τα γμμν τα Oblobbles χρειάστηκα αρκετές προσπάθειες (αλλά επικράτησα και πανηγύρισα σαν να μπήκε γκολ στο 90). Να πάω στο τρίτο trial αργότερα ε;

2 Likes

Στο 3ο θα δυσκολευτεις να ξερεις :smiley:
Εχεις fully upgraded το nail ? Γιατι εαν το 2ο σε δυσκολεψε, στο 3ο θα αρχισεις να δαιμονιζεσαι.
Μπορεις να δοκιμασεις παντως - τα geo που δινεις δε τα χανεις , απλα το ξεκλειδωνεις.
Ειναι επισης κ θεμα charms - καποια βοηθανε πολυ αλλα ειναι κ προσωπικη επιλογη.

1 upgrade έχω στο nail. Τώρα που βρήκα το πρώτο μου pale ore (αφού πέρασα το δεύτερο trial), θα κάνω το δεύτερο upgrade. Λογικά θα το αφήσω για μετά το 3ο trial, για να κάνω και άλλες αναβαθμίσεις, να βρω και νέα charms.

1 Like

Με ανησυχεί οτι θα το φτιάξει η Komami…αλλά εδώ μιλάμε γαι το remake ενος αριστουργήματος και ενός από τα καλύτερα horror games όλων των εποχών.

4 Likes

Ανατρίχιασα λίγο, πολλές αναμνήσεις…

3 Likes

Μπορεί να βγει πολύ καλό, αλλά θεωρώ οριακά απίθανο να πιάσει την τρέλα του original. Είναι life changing εμπειρία το SH 2 για εμένα, δεν έχω ξαναδει κάτι τέτοιο σε videogame ούτε έχω νιώσει ποτέ ξανά όπως όταν το έπαιζα. Δεν θα μιλήσω καν για το horror aspect, το παιχνίδι το έπαιξα σε ώριμη ηλικία (δηλαδή γύρω στα 19-20) και με διέλυσε. Έκανα παύσεις άνα μία ώρα γιατί δεν άντεχα ψυχολογικά. Είναι όμως τόσο ιδανικά φτιαγμένο και με τόση μαεστρία που δεν γίνεται να το αφήσεις. Θυμάμαι αφού το τερμάτισα κάτι ημιμεθυσμένες μεταμεσονύχτιες συζητήσεις/αναλύσεις με κολλητό-fanboy του παιχνιδιού και της σειράς γενικότερα, για το σενάριο, τους συμβολισμούς, τους γρίφους, την ζωή εν γένει στο τέλος. Έσπασε το καλούπι, πραγματικά ασύγκριτο και αμίμητο παιχνίδι.

Στα του Hollow Knight, πήρα dream nail και monarch wings. Και όπως γίνεται σε κάθε σωστό metroidvania, έτσι και εδώ, η στιγμή που αποκτάς το ρημάδι το double jump είναι στιγμή αγνής, καθαρής ευτυχίας. Περιμένω να τελειώσω δουλειά για να πάω να σκαρφαλώσω σε κάθε πιθανό σημείο που δεν μπορούσα μέχρι τώρα, τα πάντα είναι within reach, δώστε exploration στον λαό.

4 Likes

Περιττό το SH2 remake ρε σεις, το παιχνίδι είχε ήδη εκπληκτικά γραφικά για 2001, και στο port του pc υπάρχει και το mod Enchanced Edition, που κάνει σε σταθερή βάση συνεχείς βελτιώσεις σε αυτό τον τομέα. Γενικά καμία εμπιστοσύνη σε Konami πλέον, δυστυχώς.

2 Likes

Το SH2 εντωμεταξυ ειχε και την ιδιαιτεροτητα οτι ειχε αυτο το graining effect, που μπηκε επειδη δεν σηκωνε τα γραφικα το PS2, οπως και το πολυ μικρο draw distance, και ταιριαξαν απιστευτα με την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου, αν τα βγαλουνε θα αφαιρεσει.

Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια εβερ, εγω το ειχα παιξει στο πρωτο XBOX.

1 Like

Πωπω είδα το teaser τώρα και μου σκάνε εικόνες και έχω γονατίσει. Τι αριστούργημα…

2 Likes

SH2 πολυυυ αγαπημενο παιχνιδι ΣΟΚ για εκεινη την εποχη οπως και ολα μεχρι και το 4(το οποιο ακομα πιστευω εχει το πιο φακτ απ τρειλερ σε game…)

Anyway εγω δεν ειμαι τοσο ανθρωπος τρελαινομαι να παιξω remake αγαπημενων μου παιχνιδιων (αν και θα τα παιξω)… Οσο καλη δουλεια και να κανουν δεν ειναι το ιδιο βλεπε Shadow of Colosus, RE2,3
Παντως καλο ειναι που ολα αυτα (silent hill,RE4 ακομα και το Dead Space) γινονται remake γιατι οι καινουρες γενιες καλο ειναι να παιξουν τοσο σημαντικούς τιτλους της βιομηχανιας…

Σε αλλα νεα παιζω Scorn και ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΟΟΟ το art direction και για μενα περνει το βραβιο της χρονιας σε αυτο το κομματι… HR Gigger οσο δεν παει…

2 Likes

gameplay τι λέει; γιατί διάβασα αρκετά μέτρια πράγματα που λίγο μου έκοψαν τον αρχικό ενθουσιασμό

1 Like

Αν το δεις σαν walking sim με γριφακια και αγνωησεις το χαζο “combat” που εχει θα περασεις καλα… 4-5 ωρες ειναι αξιζει σιγουρα για gamepass οχι αγορα.

1 Like

Εντυπωσιακό αρτ αλλα.μεχρι στιγμης μάλλον βαριέμαι είναι η αλήθεια…θα δω και στη συνέχεια.

Γενικα εχω μικρο καλαθι μετα το φιασκο του 15 και το μετριο remake του 7 αλλα τι ost ειναι αυτα που κανουν γ@μω τον μπελα μου!!! σκετη κ@#λα!!

Άσχετο, αλλά μιας και είμαι σε metroidvania mood και χάζευα τα ψηφιακά μου ράφια, θέλω να προτείνω αυτό εδώ:

Πολύ πριν η Epic γίνει ο γίγαντας του παρόντος, είχε κάνει publish τούτο εδώ το διαμάντι. Αρχικά για xbox 360 το 09 και έπειτα, το 2015, για PC μέσα από την πλατφόρμα της (ένα χρόνο αργότερα και στην steam). Κατ’εμέ είναι στις κορυφές του είδους, με εξαιρετικό combat και exploration και έχω την αίσθηση πως πέρασε κάπως κάτω από το ραντάρ. Οι θιασώτες του είδους να το δουν όπως και δήποτε!

2 Likes

Εχω αρρωστησει να τελειωσω ολα τα achievements του HK - μενουν 2 αλλα νταξ τα κανω χαλαρα.
Το ενα ειναι το Pantheon of Hollownest και το αλλο να τελειωσω 100% το παιχνιδι στο Steel Soul …
Αλλα το Pantheon μου ανεβαζει τη πιεση … Που βρισκεσαι εσυ @martian ?? Εσυ φταις που με εψησες !

2 Likes