Παιχνίδια Παίζουμε;

Είχα να παίξω καμιά βδομάδα και σήμερα το ξαναέπιασα. Υποθέτω κάπου στα μισά. Τώρα εκμεταλλεύομαι τα wings και το dream nail και ξαναεπισκέπτομαι περιοχές που είχα αφήσει ανολοκλήρωτες. Εξουδετέρωσα τον πρώτο μου Dreamer (αυτόν στο Watcher’s Spire). Bρήκα τρίτο Simple Key. Ανακάλυψα την No Eyes και την κέρδισα. Βρήκα το Fungal Core. Τώρα θέλω να πάω ξανά Crystal Peak και Howling Cliffs που έχω αφήσει πραγματάκια. Μετά θέλω να πάω πέρα δώθε με το τραμ λίγο παραπάνω και εν τέλει Deepnest που το άφησα στην μέση (δεν είχα καν lantern όταν πρωτοπήγα).

2 Likes

Δεν μου λέτε. Όταν φτάσω στο τέλος του Hollow Knight, το παιχνίδι τελειώνει ή μπορείς να εξερευνήσεις τον κόσμο μετά το τέλος;

Έχω ακόμα, αλλά θα ήθελα να το γνωρίζω προκαταβολικά. Εξουδετέρωσα όλους τους Dreamers, εξερεύνησα πλήρως το Deepnest, κέρδισα Hornet δεύτερη φορά και πήρα το King’s Brand. Έχω ακόμα δρόμο, Queen’s Gardens π.χ. δεν έχω δει τίποτα, ενώ και στο Fog Canyon δεν έχω δει πολλά γιατί έχω πέσει σε διάφορα Shade Gates ή όπως τα λένε.

Nομίζω τελειώνει ναι, μόλις το τερματίσεις… πλώρη για White Palace κ Path of Pain ε :stuck_out_tongue: , συν τοις άλλοις εννοείται - έχει κορυφαίο boss fight σε Queens Garden

1 Like

Το παιχνιδι ολοκληρωνεται στο 112% και εχει συνολικα 5-6 endings μαζι με αυτα απο το DLC, οποτε εχεις πολυ ακομα.
Το βασικο παιχνιδι μπορεις να το τελειωσεις σε 2.5 ωρες (το εκανα για ενα achiev :stuck_out_tongue: ) αλλα εχει τοσα πολλα side quests κ bosses, οποτε τη πρωτη φορα θα σου παρει πολυ παραπανω.
Θα μπορουσες να δοκιμασεις το “τελικο” boss στο black egg temple να δεις πως τα πας :stuck_out_tongue: αλλα οπως τα λες καλυτερα να αναβαθμισεις τα abilities σου, και να μαζεψεις καμια μασκα/charm.
Περιμενω να δω αντιδραση στο White Castle και Pantheons :japanese_ogre:

1 Like

Καιρό είχε να με εξωθήσει στα άκρα κάτι τόσο όσο το Trial of Fools. Χτυπάει στις δύο αδυναμίες μου, δεν αντέχω τα endurance tests (γιατί τέτοιο είναι) και είμαι ανελέητα ξεροκέφαλος. Καντήλια με ρυθμό πολυβόλου και συνεχίζουμε. Όλο το ζουμί είναι αν θα περαστεί το σημείο που δεν μπορείς να αγγίζεις πάτωμα και δεν έχεις πλατφόρμες να σταθείς. Αν ναι, φτάνω boss.

3 Likes

Ν Ι Κ Η.

Α Ν Τ Ε Γ Ε Ι Α.

Να με συμπαθάτε, είναι μια στιγμή παραφροσύνης αλλά το πάλευα περίπου 5 ώρες το γαμήδι. Πάω να απολαύσω το υπόλοιπο game τώρα :stuck_out_tongue:

3 Likes

χεχε να δεις που θα το φαρμαρεις συντομα για geo :stuck_out_tongue: αλλα η πρωτη φορα ειναι σπεσιαλ !

1 Like
3 Likes

Οταν οι Devs είναι τόσο σίγουροι για το παιχνίδι τους που τα reviews βγαίνουν σχεδόν μια εβδομάδα πριν την κυκλοφορία τους…

Αριστούργημα όπως αναμενόταν και ο μεγάλος αντίπαλος του Elden Ring για το GOTY.

4 Likes
3 Likes

Το είδα χθες, αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται.
Zombies σε medieval σκηνικό…

Και μπηκα λοιπόν στο dlc του bloodborne και επίσημα
Ω ρε ξύλο…!!!

Αγοράστηκε το god of war ragnarok σήμερα. Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσω το ps4 μετά από καιρό

5 Likes

Το περιμένω να παραδοθεί. Άνοιξα PS4 να κάνει τα updates του. Λογικά θα θέλει και το παιχνίδι update.

Μια απο τα ιδια για το ps5 που ειχε πιασει αραχνες…

Nightmare King Grimm συμβαίνει τώρα.

7 Likes

Nightmare King Grimm λοιπόν. Η πρώτη εντύπωση είναι αποθαρρυντική όσο δεν πάει. Λες πως θα το περάσω τώρα αυτό το διαόλι; Ε μετά από δύο ώρες, έφτασα σε ένα σημείο να έχω μάθει να dodge-άρω όχι άψογα αλλά πάρα πολύ εύστοχα όλες τις κινήσεις του και να ξέρω καλά πότε μου δίνει άνοιγμα για hits. Σίγουρα τον έφτασα μέχρι τα μισά και παρακάτω (μπακαλίστικη προσέγγιση αλλά είμαι σίγουρος). Δεν τον πέρασα ακόμα, νομίζω εκ των υστέρων όμως δεν ήταν και πολύ σοφή η επιλογή να τον προσπαθήσω 1 το βράδυ ενώ είμαι κουρασμένος :stuck_out_tongue:

Φοβερό boss και δίκαιο, όπως όλα στο παιχνίδι. Δίχως αμφισβήτηση το πιο δύσκολο που έχω αντιμετωπίσει. Θέλει υπομονή μόνο να βρεις τα πατήματά σου, έπειτα είναι θέμα εξάσκησης και τριβής. Το ότι πουθενά δεν νιώθεις να σε κλέβει είναι τεράστιο κίνητρο να το παλέψεις και να το ευχαριστηθείς πραγματικά, ευτυχώς δηλαδή, ειδάλλως θα μιλούσαμε για μυθικό σπάσιμο νεύρων. Νομίζω σήμερα θα το καταφέρω, ανυπομονώ να επιστρέψω σπίτι να το ξαναπιάσω!

2 Likes

Anyone feedback for the new FM?

Αγαπημενο boss και οπως λες δικαιο !
Ενα τιπ που θα σε βοηθησει οσον αφορα τη διαρκεια, ειναι οτι τη κινηση που γινεται μπαλα και πρεπει να αποφυγεις τις φωτιες γινεται στο 75%, 50% και 25%.
Εγω αφησα το τελευταιο Pantheon μιας και το Pure Vessel δε με πηγε ποτε (πρεπει να το εχω βγαλει 2-3 φορες μονο), και το Steel Heart achiev.

1 Like

Το διάβασα προ ολίγου αυτό με το που γίνεται μπάλα. Εντάξει, τον έφτασα στην τρίτη φορά, το’χω νομίζω.

Με Πάνθεον δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ. Αν έχω καταλάβει καλά είναι κάτι σαν boss rush και δεν είμαι τόσο φαν της ιδέας. Ίσως στο μέλλον να ασχοληθώ πάντως, δεν το αποκλείω. Προς το παρόν έχω νικήσει όλους τους dream warriors και όλες τις dream versions κανονικών bosses (lost kin, zote, white defender, soul tyrant, failed champion), τώρα τελειώνω Grimm Troupe και πάω στο White Palace για να συνεχίσω το βασικό game (δεν μου έχει μείνει κάτι άλλο ανεξερεύνητο).

1 Like