Παιχνίδια Παίζουμε;

Δοκιμασε το παντως οταν τελειωσεις τα υπολοιπα, γιατι εχει νεες versions καποιων bosses και καποια endings! Ειναι ενα ολοκληρο DLC στη τελικη αλλα ναι boss rush ουσιαστικα.

1 Like

Τέλος.-

Αφού πέρασα και το White Palace (δεν βρήκα το Path of Pain, αυτά έχεις όταν παίζεις ως επί το πλείστον χωρίς guide), μπήκα στην τελική ευθεία. Το τέλος που έκανα μου φάνηκε καλό, ήταν αυτό που απέκτησα το Void Heart και πολέμησα το Radiance.

Η τελική μάχη μου άρεσε πολύ, αν και ήταν η μόνη που ίσως ήταν ένα τσικ άδικη. Αυτό γιατί οι επιθέσεις του boss νομίζω ήταν εντελώς random και υπήρχαν φορές που μπορεί να έκανες κίνηση και ακριβώς εκείνη την στιγμή να έσκαγε δεύτερο attack το οποίο να ήταν undodgeable. Αλλα οκ, δεν γινόταν συχνά αυτό, δεν είναι dealbreaker. Σαν μάχη μου άρεσε πολύ. Και ενώ δεν μου αρέσουν καθόλου τα boss fights που σου πετάνε δύο μάχες back to back, πολλές φορές χωρίς λόγο (γκουχ Elden γκουχ Ring), εδώ υπήρχε και λόγος lorewise και αρκετά δίκαιες συνθήκες (ο Hollow Knight είναι πανεύκολος και στο Radiance γεμίζει η ζωή).

Τελικό ποσοστό completion 105%. Το απόλαυσα μπορώ να πω, σίγουρα στα καλύτερα του είδους, δικαιωματικά έχει αποσπάσει τόσα θετικά σχόλια! Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον ασχοληθώ και με Pantheons, προς το παρόν είμαι υπερκαλυμμένος από το game. Επίσης να πω πως σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά πιο εύκολο από ότι περίμενα. Είναι ένα αρκούντως challenging παιχνίδι συνολικά (επουδενί εύκολο ή απλό), με 2-3 πολύ απαιτητικά σημεία (το White Palace δεν ξέρω πως το βγάζουν παίκτες που δεν έχουν εμπειρία σε τέτοια ή που δεν είναι φουλ πορωμένοι με το game), αλλά μέχρι εκεί. Είχα τρομάξει λίγο πριν το πιάσω, μάλλον μου είχε γίνει overhyped η δυσκολία.

Κουβέντα να γίνεται επίσης, πέρασα τουλάχιστον το μισό game με Wayward Compass, Quick Slash, Mark of Pride, σε σημείο που να μην μπορώ να παίξω χωρίς τα δύο τελευταία. Η πυξίδα αναμενόμενα χρειαζόταν στην εξερεύνηση μόνο. Από εκεί και πέρα βοήθησε πολύ το Shaman Stone, το Thorns of Agony, το Quick Focus, το Nailmaster’s Glory, το Soul Catcher και νομίζω χρησιμοποίησα και λίγο το Grubsong. Όλα αυτά σε rotation ανάλογα τις ανάγκες κάθε περίστασης.

Αγαπημένες περιοχές ήταν City of Tears (έρωτας), Resting Grounds, Greenpath, Queen’s Gardens, αν και όλες είχαν να προσφέρουν κάτι.

Άντε με το καλό να μας έρθει και το Silksong!

ΥΓ. Για να δω τι υπάρχει στα ψηφιακά (και μη) ράφια μου να ασχοληθώ μετά. Λογικά κάτι πιο χαλαρό/ανάλαφρο/άμυαλο.

3 Likes

Φήμες λένε ότι θα βγει πριν το Star Citizen. Για να δούμε.

1 Like

Star Citizen! Το μεγαλύτερο what if, για εμένα, στο gaming.

Έχει φάει τόσες αναβολές και το Silksong? Έχουμε κάποια ημερομηνία πιθανής κυκλοφορίας; Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την ανάπτυξή του.

το silksong αν δεν κάνω λάθος -και πολύ χονδρικά, δεν το έψαξα τώρα περαιτέρω- είχε παρουσιαστεί προ πανδημίας και αρχές 2019. Μετά μάλλον με covid κτλ πήγαν όλα πίσω και εκεί που οι πρώτες φήμες έλεγαν για καλοκαίρι 2019-φθινόπωρο, τώρα πλέον θα βγει κάπου μέσα στο πρώτο 6μηνο 2023…

1 Like

Η ανθρωποτητα θα επικοισει τον Αρη πριν βγει το Star Citizen.

2 Likes

Νομίζω πως το παράτησαν και οι ίδιοι, δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να μάθουμε νέα. Εκτός αν έχω χάσει κάτι.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχουν κανενα λογο να το κυκλοφορησουν. Αφου πανε οι αλλοι και αγοραζουν σκαφη (με χιλιαρικα ε) για ενα παιχνιδι που δεν εχει βγει και δεν προκειται να βγει στο σγγυς μελλον, η εταιρεια δεν εχει λογο να το κυκλοφορησει τελικα.

Ειναι τρελο το ποσο που εχει φαγωθει, μιλαμε για αρκετες εκατονταδες εκατομμυρια. Πιθανοτατα ενα απο τα μεγαλυτερα scams ολων των εποχων στο entertainment industry γενικοτερα.

guys αν και δεν εχω ασχοληθει καθόλου με το παιχνίδι νομίζω ειναι σε early access και νομιζω(2) ασχολουνται αρκετοί…

Νομιζω(3) το κοινο που απευθύνεται ειναι το κοινο των παιχνιδιών σαν το EVE online, που σημαίνει οτι δεν ειναι για ολους αλλα για μια πολυυ μικρη ομαδα που ωστοσο ειναι τοσο dedicated που περα απο τα ingame fights / οικονομία / clans μπορει να παίζουν ξυλο και real life για πραγματα που γινονται στο game.

Ναι αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βγει, ε, γιατί πρόκειται για κοροιδία. Πρέπει να έχει περάσει δεκαετία απ’ το KS, δηλαδή φφς μετά από ένα σημείο

1 Like

Λοιπον παιδάκια μετα απο 37 ωρες τερμάτισα το ragnarok…

Για αρχη να πω οτι το προηγούμενο το θεωρω ενα καλο παιχνιδι με ενα μετριο open world και 70% του παιχνιδιου να ειναι filler. Ας πουμε το εβαζα ενα 8/10… Στο ragnarok ομως εχει γινει τρομερή δουλεια σε ολα τα θέματα του προηγουμενου και σεναριακα / σκηνοθετικά / pacing /open world/ μαχες /βασικων side quest /δομη / ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ… Ειναι το τελειο sequel και οντως παιχνιδι του 10/10…

Ένοιωσα αυτο που ειχα νοιώσει οταν ειχα πρωτοπαιξει το 2!! Μιλαμε για τοοοσο έντονο game…

Μολις το τελείωσα και σιγουρα θα καθίσει με τον καιρο ο ενθουσιασμός μου αλλα σιγουρα ειναι must…

Game of the Year? ναι αλλα θελω και πρεπει να το παρει το Elden και το gow ΟΛΑ τα υπολοιπα…

Στα αρνητικα θα πω οτι εχει το χειρότερο map σε game που εχω παιξει… :stuck_out_tongue: αλλα ευτυχώς ισως να μη χρειαζεται και καθολου αν δεν πας για το 100%

3 Likes

όσο και να πέρασα καλά με το προηγούμενο God of War, είμαι τόσο πολύ fan της παλιάς σειράς και αυτού του hack ‘n’ slask metroidvania-short-of όλεθρου (το God of War 2 το θεωρώ φάση τελειότητα στο χώρο του) που δεν μπορώ να πω ότι έχω καμιά κάψα να το παίξω άμεσα-όπως και το του 2018 δηλαδή… θα το παίξω λογικά όταν πάρω-αν πάρω κάποια στιγμή ps5.

Aλήθεια, από performance τι έλεγε; Ένας φίλος μου σε ps4 δεν την παλεύει μια μου λέει, ειδικά στις μάχες παίζει εντελώς με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγει τα frame drops-τέρμα ξενερωτικά δηλαδή

Ναι και εγω για ps4 δεν εχω ακουσει τα καλυτερα… Στο ps5 τρεχει απροβλημάτιστα!
Φιλε το 2 το θεωρω οτι καλυτερο για αυτο και το ανέφερα… Τοσο έντονο game δεν πηραμε στην προηγουμενη γενια… Επισης το narration/ action μονοκαμερο ειναι επος για τα blockbuster games aka 4A games πλεον… :rofl:

1 Like

Εγώ πάντως το λάτρεψα το προηγούμενο και θεωρώ 100% δίκαιους τους διθυράμβους. Αδημονώ και για αυτό, ίσως αγοραστεί τα Χριστούγεννα.

Δεν το συγκρίνω με την τριλογία πάντως, άλλο φρούτο εντελώς. Το κάθε ένα έχει την χάρη του.

2 Likes

Σε PS4 Pro παίζει κομπλέ απλά η κονσόλα νομίζεις θα απογειωθεί :stuck_out_tongue_winking_eye:

Το ps4 pro γενικά απογειώνεται ανεξάρτητα από το παιχνίδι. :smile:

Για το PS4 πάντως μου φαίνεται περίεργο να έχει αυτή την απόδοση. Είναι σπάνιο για παιχνίδι της Sony να μην τρέχει άψογα στα συστήματα της.
Όσοι έχουν το base ps4 ας περιμένουν καλύτερα κάποιο patch.

Bloodborne τέλος μετά απο 2 μηνακια. Main game+dlc όλα 10άρια ακατέβατα. Όχι τόσο δύσκολο όσο περίμενα, μπορώ να πω οτι ειχα φανταστεί κάτι πολύ σαδιστικό. Οκ φάγαμε ξύλο αλλα χαλάλι.
Επειδή ηταν το ξεπαρθένιασμα σε souls style games, πήρα το nioh που βρήκα σε προσφορά και σιγα σιγα θα ακουλουθλησουν κ άλλα…
Να ρωτήσω, επειδή εχω ps4 slim να μην μπω καν στον κόπο για elden ring ή να περιμένω να μΖεψω φράγκα και οταν μου κάτσει το 5 μόνο τότε να το δοκιμάσω; το έχει τρέξει κανείς σε κκνσόλο προηγούμενης γενιάς;

1 Like

ωραιοος… Εγω λεω οχι elden σε ps4 κριμα ειναι, καλυτερα να περιμενεις…

Nioh παιζει να ειμαι ο μονος που ενω ειναι καλα games δεν μου αρεσαν και με κουρασαν πολυ… ειδικα το 2… για μενα τα αγαπημενα μου soulslike (οχι 2d) ειναι τα the surge. Το 2 ειναι ισαξια αγαπη οπως τα games της from.

1 Like

Elden Ring σε PS4 Pro ήταν κομπλέ πάντως.

1 Like

@spiritcrush Επειδή είσαι νέος στη σειρά, σου προτείνω να παίξεις Elden Ring πριν παίξεις οτιδήποτε άλλο της From (εκτός από Sekiro, αυτό είναι άλλο φρούτο) γιατί είναι πολύ πιθανό να σε κουράσει η επανάληψη του παιχνιδιού. Και τώρα μπορεί να σε κουράσει, αλλά αν το παίξεις σαν δεύτερό σου παιχνίδι θα είσαι καλά νομίζω.

1 Like