sekiro >>>> elden. δεν μου κάθησε ποτέ καλά.
Ξεκινάω last of us 2. Για να δούμε…
Και εγώ αυτό ξεκίνησα πριν λίγες μέρες. Φαίνεται πολύ δυνατό, θα γράψω εντυπώσεις στο τέλος.
Αν και ήμουν αρκετα επιφυλακτικός λογω διαφορων κριτικων,για μενα ειναι σε ολα τα επιπεδα πολυ ανωτερο του πρωτου…
είμαι περιπου στο 20% και νιωθω οτι ειμαι μερος μιας απιστευτης ταινίας. μπράβο τρομερό αποτέλεσμα. οτι πρεπει για την εποχή του χειμώνα με κρύο μπροστα σε τζάκι με μια ποτάρα.
Και φυσικά το Elden Ring είναι Game of the Year 2022 ![]()
PS5 only, λογικό. Τα PS4 θα έπαιρναν φωτιά ![]()
Η Blizzard τέτοια πράγματα; Αποκλείεται!
Ok Kojima πάρε μας την ψυχούλα πάλι κτλ κτλ…
κατά τα άλλα όμως, καινούριο παιχνίδι από Ken Levine -Bioshock- ε
ψήθηκα επίσης full για νέο FromSoft -εκπληξάρα- που επιστρέφει σε Armored Core με φοβερό trailer. Αν και θεωρητικά θα το δουλεύει κάποια β’ ομάδα του studio, μετά από το τελευταίο του 2013 και μια δεκαετία αφιερωμένη σε soulsborne παιχνίδια, έχω πραγματικά φοβερό ενδιαφέρον να δω τι μας περιμένει και προς τα που θα κινηθεί η σειρά… το trailer δεν έχω σταματήσει να το βλέπω πάντως, θέλω να πιστεύω σε μεγάλα πράγματα για τον συγκεκριμένο τίτλο
Επίσης οκ Hades 2 ρε
![]()
κλάμα στο φινάλε με τον φίλο ε
ναιι ρε κλαιω με τα memes που εχουν βγει ηδη…
Κατα τα αλλα εγω γουσταρα πολυ τα games που ερχονται το 23 ή και οχι…
Death Stranding 2!!! haters παρτε τα @@ μας walking sim 2 ωρεεε…
Baldur’s Gate 3 απλα τρεχουν τα σαλια μου…
και μετα με μεγαλη χαρα περιμενουμε,
Hades 2
Remnant 2
Armored Core 6
Judas
Star Wars Jedi: Survivor
Atomic Hear
και φυσικα
Αυτα για μενα τουλαχιστον… Τουμπανα ολα αντε να δουμε…
Η α’ ομάδα ίσως να δουλεύει σε καινούριο Bloodborne. ![]()
Ευσεβείς πόθοι…
Τα τελευταία 2-3 χρόνια (ίσως λόγω κόβιντ) έχω χάσει παντελώς τις εξελίξεις και δεν παρακολουθώ μεγάλες εκθέσεις. Δεν ήξερα καν πως έχει Game Awards τώρα, απλά σήμερα έσκασε ένα κύμα trailers και ανακοινώσεων στο feed μου και ξερογλείφομαι, ειδικά τώρα που έχω και PC να παίξω τα πάντα.
Περιμένω με ανοιχτές αγκάλες BG 3 και νέο παιχνίδι Levine, αν και ότι ποστάρατε και τσέκαρα μου φάνηκε ενδιαφέρον το λιγότερο.
Τέλος, περιμένουμε σε υπολογιστές και το Returnal του PS5, άρα ναι, εξακολουθώ να μην βλέπω λόγο να σκάσω 600+ για την κονσόλα.
Eυσεβείς πόθοι indeed, αν και νομίζω ότι το Elden Ring 2 ίσως έχει γίνει πλέον προτεραιότητα, μετά την εξωπραγματική επιτυχία του παιχνιδιού…
Plus αυτη την καφριλα την ειδατε;
αντε να δουμε αν τους έμεινε καθολου budget για το game μηπως βγει κατι καλο…
Baldur’s Gate 3. Jaheira, Minsc, release date και Collector’s edition (η οποία είναι φανταστική btw, έφυγε παραγγελία με τη μία) Τι άλλο να ζητήσει κανείς.
Σε άλλα νέα, έρχεται και το Returnal στη μητέρα πλατφόρμα, στο Stray έπεσε κλοπή για το GOTY, Hades 2 μας τρέχουν σάλια πραγματικά.
Όσοι χαίρεστε για το Returnal, καλή τύχη όταν το παίξετε… ![]()