Μπορεί να μην παιχτεί καν, δεν ξέρω, εγώ χαίρομαι που δεν υπάρχουν αποκλειστικότητες πια, απλά. ![]()
αυτες ακριβως ηταν και οι δικες μου κινήσεις/σκεψεις…
Αυτο που λες στο τελος σκεφτομουν - φαινεται οτι εριξαν τα λεφτα στα καμεο και το παιχνιδι φαινεται λες και ειναι του 2010.
Judas, Atomic Heart, Hades 2 και Cyber Punk DLC για μενα τα κορυφαια!
Diablo οπως παντα cinematic σοκαριστικο, αλλα ποτε δν ειμουν του genre. Με ειχαν καταφερει να αγορασω το 3 και μετα απο 3-4 τερματισμους το βαρεθηκα.
Το στεναχωρο ειναι οτι το Silksong δεν ηταν στα game awards ![]()
Σουρεαλιστικό και ξεκάθαρα bioshock vibes.
Να δούμε.
Βγαινει αυριο κ το next gen update του King of Games. Οι κριτικες ειναι πολυ ενθαρρυντικες. Απειρες βελτιωσεις, προσθηκες κτλ. Ωρα νομιζω για ενα last glorious journey on the Path of the Witcher
Πάλι 200 ώρες ρε γαμώτο; Και μετά από φρέσκο 200αρι με το Elden Ring, αντίο ζωή.
Μας έφτιαξε τις γιορτές πάλι!
Έλιωσα Deathloop τελευταία. Complicated και όχι τοσο satisfying όσο περίμενα αλλά σίγουρα πρωτότυπο.

Το epic δινει δωρεαν DEATH STRANDING μεχρι αυριο…προλαβετε!
Επεσε ο server! ![]()
Ελα παραδεξου οτι εσυ τον εριξες ![]()
Τελείωσα το Valhalla και εχώ να πω ότι είναι το χειρότερο από την τριλογία.
Ειμαστε ολοι βιτσιοζοι με τα AC ενω ξερουμε οτι καθε game ειναι χειρότερο απο το προηγουμενο καποια στιγμη βρισκουμε χρονο να ασχοληθουμε… Το βρηκα 20 ευρω και το εχω στα προσεχως μου…
Εγω τερματισα το High on Life που ενω ειναι ενα μετριο παιχνιδι μου εχει λειψει πολυ αυτη η απλοτητα παινχιδων χωρις νοημα και αληθοφάνεια, απλα να περασεις καλα με καφριλες και gangs… Μου θυμησε αρκετα εποχες Αrmed and Dangerous το οποιο το ειχα αγαπησει πολυ πιτσιρικας…
Valhalla δεν το έπαιξα καν. Το είδα μία από τα ίδια με Origins και Odyssey αλλά με διαφορετικό theme.
Χθες τελείωσα το Plague Tale, καλό ήταν με ωραίο story και ενδιαφέρουσες προσθήκες στο gameplay σε σχέση με το πρώτο.
έχει κανείς τσεκάρει Portal: Companion Collection σε switch;
Σκέφτομαι να το τσιμπήσω μια -δεν είναι και ακριβό- από το store, αν και θα το ήθελα κουτάτο, λόγω του ότι είναι για εμένα both στο τοπ10 των 00s, έχω να τα παίξω μια δεκαετία + αύριο έχω ταξίδι με πλοίο και ευκαιρία να ξεσκονίσω πάλι την κονσόλα… βλέπω πολύ καλά σχόλια και reviews
Θα αγόραζα Disco Elisium κουτάτο, αλλά μάλλον θα το αφήσω για μετά τις γιορτές και σε Ps4, λόγω μεγέθους οθόνης και ευκολίας στην ανάγνωση.
Portal δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω τρεχει κομπλε…(τοπ 10 και για μενα)
Οπως και Disco Elisium απο τα καλυτερα games που εχω παιξει αντεε πες στα τοπ 20 εβερ για μην ειμαι υπερβολικος με τοπ 10…
(ps4 καλυτερα, εχει θεματακια στο switch που το εχω παιξει και στα 2)
τύπου? Χειρισμό, απόδοση? Υπέθετα πως μόνο τα κείμενα θα είναι το μεγάλο ζόρι, λόγω της οθονούλας του switch