Παιχνίδια Παίζουμε;

Πιτσιρικάς ήμουν οταν το ειχα βρει σε demo στο pcmaster τότε και θυμαμαι απο το πρώτο δευτερολεπτο με ειχε γραπώσει στον κόσμο του. Επος για την εποχή του!

2 Likes

Σκέφτομαι να παρω το Dead Space Remake, το ειχα παιξει πριν πολλα χρονια όταξ ειχε βγει στο xbox 360 και φυσικα ήταν παιχνιδάρα, all time classic horror.
Είναι ακριβο όμως ακόμα…έχει παιξει κάποιος το remake, είναι όπως πρέπει ή απλά τα απολυτως απαραίτητα;

Πριν απο λίγους μηνες σκεφτόμουν και για το Callisto Protocol αλλα απ’οτι φαίνεται είναι μούφα, το έχουν θάψει οι κριτικές.

1 Like

6 Likes

Βγάλτε το πιο νωρίς να είναι μες στις διακοπές ρε, πρώτη φορά θέλω να πάρω game day one (ή έστω week one). Έχω και φουλ δουλειά τον Σεπτέμβρη, με βλέπω για Χριστούγεννα.

First world problems, δεν το συζητάμε.

2 Likes

Πιο νωρίς δεν βγαίνει σίγουρα, ενώ είναι πιθανή και καμιά αναβολή.
Can’t wait!

1 Like

Ελπιζω να μην μας απογοητευσει γιατί τα 2 προηγουμενα ηταν κορυφαια…

Τι απαιτήσεις έχεις; Την ιστορία της Larian την ξέρεις;
Με το DnD, και δη την 5η έκδοση, τι σχέση έχεις;

1 Like

Με Larian δεν φοβάσαι τιποτα…

Έχουμε κανεναν coach εδω μεσα;

2 Likes

Παιχνιδαρα

1 Like

Αν απευθυνεσαι σε μενα θα πρεπει να σου πω οτι το υφος που ρωτας το εκλαμβανω λιγακι επιθετικο…
Ναι την ξερω την Larian…Επειδη εχουν δει πολλα τα ματακια μας απο εταιρειες δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για καμια.Μακαρι να ειναι ισαξιο των προηγουμενων :slight_smile:

1 Like

Όχι, καμία σχέση, δεν ρωτούσα επιθετικά.

1 Like

Καλημέρα,

6 Likes

Μηπως να γινουμε streamers ? ευκαιρια ειναι !

2 Likes

Ξέρετε τι θα κάνω το ΣΚ

9 Likes

Δεν μπορώ να βλέπω RESI με λογότυπο XBOX από πάνω, είναι σαν να κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός με χρώματα Ολυμπιακού.

ΥΓ. Have fun!

1 Like

Θέλουμε εντυπώσεις!

Υπάρχουν θέματα πάντως στις κονσόλες απ’οτι διαβαζω. Στο PS5 υπάρχει θολούρα παρόλο ότι τρέχει σε 4K και στο Xbix λένε για θέματα στον έλεγχο.
Bugs πιθανόν, τουλάχιστον να τα φτιαξει γρήγορα η Capcom. Επίσης και η απόδοση στα 60fps δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, λίγο καλύτερη στο PS5 αλλά γενικά όχι αυτή που πρέπει και στις δύο κονσολες.
Όποιος έχει VRR, βοηθάει σίγουρα.
Και κάποια άλλα θέματα, μικρότερης σημασίας.

To ξεκίνησα κι εγώ εννοείται. Φανταστική πισί έκδοση.

Άνοιξε beta για το καινούργιο Diablo

Όλα καλά μέχρι τώρα με το RE4. Το μόνο που με χαλάει είναι η έντονη - ψεύτικη αντανάκλαση (ή bug) του ουρανού σε κάθε νερό που βρίσκεις κάτω.

1 Like

Αν εξαιρεσεις τα γραφικα που πιστεύω θα εχουμε μεγάλο θεμα οσοι παίζουμε handheld η ελευθερία που φαινεται να εχει σαν gameplay θα ειναι τρελη!

Σε αλλα νεα ειμαι εδω και καποιες βδομαδες κάτοχος ps vr2 και ειμαι το λιγοτερο ενθουσιασμένος με την τεχνολογία που εχουν βαλει στο μηχανιμα. Ελπιζω να supportαρουν για να δουμε αξιολογα παιχνιδακια…
ΑΑΑ και να βγαλουν το half life alyx φυσικά.

3 Likes