Ναι τα γραφικά κλωτσάνε (πλέον), αλλά Nintendo ειναι, παιχνιδαρα περιμένουμε πάλι. Για πες για PSVR2 εντυπώσεις; Με ψηνει κι εμένα αλλά ειναι αρκετά ακριβό ακόμη…
Φιλε τo vr2 πλεον ερχεται να ανταγονηστει τα μεγαλα ονομα του vr στην μιση τους τιμη. Δεν ειναι το υποκατάστατο(κακο vr) που ηταν το πρώτο. Εχουμε γραφικα ps5, έχουμε oled οθόνη(εχει καλυτερη εικονα απο την βασικη μου tv ), eye tracking(απο τα πιο εντυποσιακα feutures), 1 και μονο καλώδιο, καμερες πανω το headset και οχι σε tv. Γενικά πολλες αναβαθμίσεις.
Εγω ειχα και το πρωτο και αφου ειχα κανει μερικους συμβιβασμούς ως προς τα γραφικα εκει που δεν μπορούσα να κανω πισω ηταν να παιξω παιχνιδι με dualshock δεν μου καθοταν καλα. Οποτε ειχα τα move controlers και επαιζα οτι ηταν συμβατο με αυτα. Λιγα πράγματα δηλαδη και ακομα πιο λιγα καλα.
Στο 2 πλεον τα χειριστήρια ειναι τρομερά και απο εκει που λεω οκ πλεον εχω σωστα controlers με αναλογικά για να μην εχω το “jumb moving” του πρωτου ερχεται το Horizon και σου δινει την επιλογη κινησης στον χωρο απλα κουνώντας τα χερια σαν να περπατάς. Φιλε τερμάτισα το αρκετά καλο horizon που δεν ειναι tech demo αλλα κανονικο game και μεετα πηγα να πιασω το RE Village που ειναι port σε vr και δυσκολεύομαι να παιξω με τα αναλογικά!! Για μενα ολα τα παιχνιδια πρεπει να δινουν αυτη την επιλογη κινησης δεν φαντάζεσαι ποσο καλο ειναι. Τελος παντων και το village ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι για vr ειδικα στον χειρισμο των οπλων που επεσε ολο το βαρος του port ειναι απόλαυση.
Απο vr παιχνιδια αυτα τα 2 εχω παιξει. Εκτος vr μπορεις πλεον να παιξεις ανετα παιχνιδια ή να δεις ταινια. Τωρα παιζω το like a dragon με το headset και εχω δει 3-4 ταινιες στο netflix χωρις κανενα προβλημα. Γενικα δεν με επιασε πουθενα ζαλαδα.
Επίσης πολυ καλο ειναι οτι ενω παιζεις και νιωθεις οτι εχεις χαθει λιγο στον χωρο με ενα κουμπι χωρις να βγαλεις το headset σου διχνει εικονα απο τον χωρο σου. + οτι μπορεις να βαλεις illustion walls και να σου βγαζει ειδοποίηση οταν πας να βγει + πολλες ακομα παραμετροποιήσεις που μπορεις να κανεις.
Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημένος φιλε αλλα ολα αυτα δεν θα εχουν κανενα νοημα αν δεν εχουμε υποστηρίξει με software. Ελπιζω να το βοηθησουν λιγο και με first party game αλλα και με καμια συμφωνία. Τωρα περιμένω το walking dead 2 και ελπιζω στο μελλον να εχουμε και half life alyx.
Αυτα.
Όλοι πάντως μιλάνε για το GT7 και πόσο απίθανη εμπειρία είναι.
Πιθανότατα ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο PSVR2.
Ναι ισχυει αλλα εχω να παιξω racing απο το colin McRae του ps1… Οταν πεσει στα 20-25 ίσως να το δοκιμάσω.
Γνωμες για το πρωτο Divinity Sin εχουμε;
Εχω καει με το δευτερο τελευταια. Πολυ καλο, απλα δεν θα ξανακανα το λαθος να παιξω στην δυσκολια tactician. Ειμαι στα τελευταια του, αλλα μου χει βγει η πιστη για να βγαζω τις περισσοτερες μαχες. Δεν το βρισκω καν rewarding γτ εχει πολυ cheese μεσα. Πολυ πιο δυσκολο απο παιχνιδια τυπου Elden Ring αποψη μου.
Ως μαζοχας λοιπον λεω να πιασω το πρωτο μετα αν αξιζει. Στο νορμαλ μοουντ βεβαια
Αξιζει φουλ…
Το πρωτο το εβγαλα και εγω tactician μαζι με φιλο. Μας εβγαλε την πιστη αλλα βγηκε… το 2ο απλα δεν γινεται πιστεύω, καλα εκανες και το έριξες. Γενικα το δευτερο ειναι μια πολυ καλη αναβαθμηση του πρωτου. Το μονο που δεν μου αρεσε στο 2 σε σχεση με το 1 ειναι ο τροπος που λειτουργεί το armor magic/physical.
Καλη απόλαυση, τσιμα τσιμα προλαμβάνεις μεχρι το BG3
Οσο για την δυσκολια σε σχεση με το elden δεν ειναι το ιδιο καθως το default του divinity και στα περσότερα ειναι μια χαρα. Μετα οσο το ανεβάσεις ξερεις οτι δινεις πλεονεκτιματα στο game και το κανεις καπω unfair. Στα souls δεν λειτουργει ετσι.
Για μενα το πιο δυσκολο ειδος game που πλεον το αποφεύγω ειναι τα platforms τυπου trial and error
Δυστυχως δεν γινεται να ριξεις την δυσκολια κ καταλαβα το λαθος αργα. Ζω κ πεθαινω με το τακτισιαν. Σε καποια φαση ελεγα να το παρατησω, αλλα εγινε θαυμα κ καπως ξεμπλοκαρα. Καπου στο μεγαλο δευτερο Act. Κουτσα στραβα εφτασα ως το τελος σχεδον, αλλα πλεον καθε ενκαουντερ θελει ωρες😁
θυμάμαι το πρώτο με είχε αποροφήσει τόσο πολύ που για καιρό μετά έκανα να παίξω κάτι άλλο.
απο τις καλύτερες gaming εμπειρίες που είχα όλα αυτά τα χρόνια που παίζω, παρόλα τα διάφορα προβληματά του.
γενικά είδος που θέλει πολυ΄χρόνο, κάτι το οποίο μου λείπει τα τελευταία χρόνια και γενικά είναι ο λόγος που ακόμα δεν έχω ακουμπησει το 2ο…
Δύσκολα θα μπεις στο κλίμα του 1 αφού έρχεσαι μετά το 2. Δυστυχώς τα έπιασες ανάποδα, και το 2 είναι κλάσης και χέσης ανώτερο του 1.
Αλλά μπορείς να του δώσεις μια ευκαιρία εννοείται, για μένα είναι παιχνιδάρα και το πρώτο, απλά δεν πλησιάζει με τίποτα στην τελειότητα που είναι το 2.
Το φοβαμαι αυτο οντως. Θα δειξει
οταν μιλαμε για παιχνιδια του 9-10 δεν υπαρχουν τετοιες φοβίες…
Για δυσκολία που λέγατε, εγώ όταν πρόκειται για πιο κλασικά RPG που μπλέκονται στατιστικά, πιθανότητες και ζάρια δεν τολμώ ποτέ να το βάλω πάνω από το νόρμαλ. Συνήθως σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει μια καλή, σωστά κλιμακούμενη δυσκολία και είμαι οκ με αυτό. Στο hard υπάρχει η καλή πιθανότητα είτε να γίνει άδικο είτε να γίνει πολύ χρονοβόρο/κουραστικό.
Hard mode μόνο σε FPS imo.
Ανάλογα το παιχνίδι πάντα. πχ τα xcom, σε ό,τι δυσκολία και να τα βάλεις, ξέρεις ότι εκείνη η 95% βολή θα αστοχήσει, όπως ξέρεις ότι από 40% και κάτω η πιθανότητες είναι μαζί σου.
Εμένα μου αρέσει να βάζω hard σε πιο κλασικά RPG τύπου DOS, PoE και γενικότερα σε rpgs/strategy παιχνιδάκια όταν το combat είναι turn-based, το πιο βρίσκω πιο διασκεδαστικό και μέρος της γοητείας.
Παρ’ όλ’ αυτά, με τα Pathfinder η Owlcat έδειξει ότι μπορεί και πρέπει να υπάρχει χρυσή τομή με ένα σκαζμό από επιλογές στη δυσκολία, ώστε να φέρνει ο καθένας το παιχνίδι στα μέτρα του.
Αρκετα παλιά πειραματιζομουν με τις δυσκολίες.
Πλέον λόγω αρκετών ωρών δουλειάς και μεγαλυτερης αναγκης για χαλαρωση,το πολύ να παιχτεί σε Νορμαλ επίπεδο…
Το βαλα το πρωτο divinity. Ουτε δευτερολεπτο δεν το σκεφτηκα. Normal δυσκολια
Επισης εβαλα κ το God of War. To 4. Αυτο που βγηκε στο pc. I know, late to the party, αλλα τι επος ειναι αυτο; Γραφικα, ηχος, ατμοσφαιρα, ξυλο. Επος. Αυτη η πρωτη μαχη με τον Stranger. Τι ενταση. Σιγουρα θα μου μεινει αξεχαστη
O Jeremy Davies ειναι εξαιρετικος ως Stranger.
Με το καλο να το τελειώσεις φιλε και αν σου αρεσει να ξερεις το ragnarok ειναι κλάσεις ανώτερο…
Διαβασα καλες κριτικες αλλα ειναι οντως τοσο καλυτερο;
Μωρε δεν αμφιβαλλω, απλα εγω εχω μονο pc οποτε θα πρεπει να περιμενω
Εγω το πρωτο θα το βαθμολογούσα με ενα 8/10 το 2ο αν οχι 10/10 ενα 9.5 του το εβαζα… Το μονο κακο που βρήκα ηταν ο απαράδεκτος χαρτης. Του 18 εχει σημεία που κανει κοιλιά. Το ragnarok οσο προχωραει μονο ανεβαίνει σε ένταση/gameplay/σκηνικά/μουσικά, παντου.
Δεν πιστευω οτι θα αργησει να το δουμε pc… 24 το θεωρω στανταρακι.
Παιχνιδάρα το God of War. Φανταστικό ταξίδι, κοίτα να το απολαύσεις!