Παιχνίδια Παίζουμε;

Το περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες το Ragnarok.

1 Like

Μετα απο λιγο λιωσιμο με Have A Nice Death που εγινε και officially released, ειμουν στη γυρα για νεο παιχνιδι.
Να πω την αληθεια ειμουν στο τσακ να παρω το Last of Us, αλλα μαλλον θα περιμενω μετα τις γιορτες για να το πατσαρουν λιγο. Επαιξα το ιντρο ομως σε σπιτι φιλου και εγινα hooked ινστα. Θελει επισης και 100γιγα οποτε cba να αδειασω χωρο atm :stuck_out_tongue:

Θυμηθηκα οτι ειχα αγορασει το Spiderman ομως σε καποιο sale, οποτε κατεβαζω!

3 Likes

Μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (1+ χρόνο), ξαναέπιασα παραδοσιακό RPG και το πρώτο μου από την Spiderweb Software. Ξεκίνησα με το Avadon 1, καθώς αυτό είναι που είχα στο ράφι. Για όσους δεν γνωρίζουν, τα παιχνίδια της Spiderweb Software (από τα 90ς ως τις μέρες μας) είναι λαμπρά παραδείγματα της indie σκηνής και προσφέρουν καθαρόαιμες, old school RPG εμπειρίες. Ότι χάνουν σε γραφικά και presentation, κερδίζουν σε storytelling και world building. Αξίζει να σημειωθεί, μιας και είπα πως είναι indie, πως η εταιρεία και ο υπεύθυνος πίσω από τα παιχνίδια είναι απλά ένας άνθρωπος με μεράκι και όρεξη. Ναι, το Avadon που παίζω δεν έχει ωραία γραφικά, πλούσια περιβάλλοντα, δεν έχει καν μουσική εκτός από ambient sounds, αλλά έχει πολύ καλή γραφή, σε βάζει στον κόσμο του, σου δίνει ευκαιρίες για RP που έχουν ενδιαφέρον, έχει πολλά και σωστά γραμμένα κείμενα για να αντισταθμιστεί ο φτωχός οπτικός τομέας (προσωπικα με κερδίζει αυτό, νιώθω πως παίζω με κάποιον DM συν ότι με τραβάνε τα παιχνίδια με μπόλικα texts), είναι εθιστικό και οι μάχες (turn based), όταν είναι δύσκολες απαιτούν προσοχή και κάποια στρατηγική.

Θα δώσω περισσότερες πληροφορίες και εντυπώσεις για το Avadon 1 (είναι τριλογία) μπας και ψηθεί κανείς, μέχρι στιγμής (ένα 10ωρο γεμάτο έχω παίξει σίγουρα) μου αρέσει αρκετά και είναι πολύ διασκεδαστικό.

3 Likes

Το humble choice δίνει Death Stranding, Rollerdome κι άλλα αυτό το μήνα
Καλό deal για 10 ευρω

https://www.humblebundle.com/membership/home?partner=lg0n1k

1 Like

Εγώ τελείωσα το Wo Long Fallen Dynasty.
Μου άρεσε αρκετά, πολυ καλο παιχνίδι.
Για αυτούς που τους αρέσουν τα souls παιχνίδια είναι ότι πρέπει.
Βαθμός δυσκολίας οκ, κάποια bosses είναι πολύ πιο δύσκολα από άλλα βέβαια, ωραίο gameplay, έχει τον δικό του χαρακτήρα δεν ειναι απλα μια souls απομίμηση και διαρκεια γύρω στις 60 ώρες.

Τώρα ξεκινάω το Atomic Heart, να δω τι είναι τελικά.

Υ.γ Το Ragnarok ειναι σε όλα τα επίπεδα καλύτερα από το πρώτο. Έπος!!
Θα το καταλαβετε οταν ερθει στο PC, λογικα το 24 ή 25.

3 Likes

Ερωτηση για το God of War. Εχω φτασει σε μια λιμνη που χει πολλα μερη που φαινομενικα μπορεις να πας αλλα δεν βρισκω τον τροπο. Το κονσεπτ του παιχνιδιου ειναι οτι ξαναγυρνας or am I missing something here?

Πηγαινεις σε αυτα ολα.Αν θυμαμαι καλα ξεκλειδωνουν σιγα σιγα

4 Likes

Ναι, όσο προχωράς θα σου ανοίγουν και περισσότερο τα τριγύρω και θα επισκέπτεσαι διαφορετικά σημεία σιγά σιγά.
Γενικότερα, το λέβελ design είναι εξαιρετικό και αρκετά refreshing θα έλεγα.

2 Likes

Το δοκίμασα και το παιχνιδι απο εκει που πλεον ειναι παρα πολυ καλο γινεται 11/10…

1 Like

Μου πήρε κανα 2μηνο τελικα, ghost of tsushima τέλος.
Οκ εχω αφήσει πραγματάκια εκτός αλλα δεν ψήνομαι να συνεχίσω παραπάνω. Πολύ μεγάλο game , τρομερό main story, απίστευτο εικαστικό, το open world θάλεγα κακό, τα side missions πολλά, πάρα πολλά και επαναλαμβανόμενα θάλεγα.
Εκεί είναι που με χάνει σαν φαν, περίνενα ποιοτικές ιστορίες οπως ας πούμε στο witcher αλλά είχε αρκετή επανάληψη που θυμισε assassins creed.
Τωρα το ερώτημα ειναι, τι παίζω μετά…θέλω κάτι πιό λάιτ και οχι open world.
Σκεφτομαι για hades ή το τελευταίο doom.
Γενικά έχω στο μυαλό μου τέλος καλοκαιριού ps5 και τότε μάλλον θα δοκιμάσω τα σκληρά χαρτια τύπου horrizen2, elden, red dead2…

2 Likes

Εγω ψηθηκα απο τα σχολια πιο πανω και παιζω εδω και λιγες μερες god of war ragnarok…Στα ιδια υψηλα επιπεδα μεχρι στιγμης.

3 Likes

Πολυ τιμιο το Spiderman, ωραιο στορυ, gameplay και τρεχει πενα.
30 γεματες ωρουλες εφυγαν νερακι και μαλλον θα το κρατησω λιγο να βγαλω κανα cheevo.

** νιωθω οτι μπορω να περιπλανηθω IRL στη Νεα Υορκη ανετα μετα απο αυτο το γκειμ!

4 Likes

παίξε το DLC του Miles Morales καλύτερα θα έλεγα αντί achievments, σχεδόν σαν αυτόνομο παιχνίδι σε διάρκεια και 10 φορές καλύτερο από το Spiderman σε όλα του -gameplay με extra μηχανισμούς, ιστορία, pace, τα πάντα!

1 Like

Στο PC νομιζω οτι το σπρωχνουν σαν κανονικο παιχνιδι και οχι DLC - το βρηκα τωρα steam στα 50 ευρω…! Με εχει ψησει βεβαια αλλα σκεφτομαι να παρω Last of Us πρωτα και μετα να επιστρεψω στον Spiderman ξανα.

1 Like

Ωραία τα spiderman ισχύει απλα με το miles νομίζω σχεδον εδωσε ότι μπορούσε να δώσει η σειρά… Αντε να δούμε το 2… Σίγουρα θα υπάρχει μηχανισμός co-op…

Αυτο με ενδιαφέρει για περισσότερο info… λιγο που το κοίταξα εχει ενδιαφέρον…

Tι νουμπας που ειμαι - εχει τελικα DLC με πολυ ψωμι μαλιστα!

3 Likes

Οδεύω προς το τέλος (νομίζω) μετά από 40 ωρίτσες πάνω κάτω. Έχω ακόμα δρόμο, πιστεύω πως 5-6 ώρες τις έχω στο νερό, από βδομάδα που πιθανότατα θα το τερματίσω, θα γράψω δυο λόγια πιο αναλυτικά. Είμαι πολυ ευχαριστημένος πάντως.

1 Like

atomic heart απο το gamepass. βσκ μικρό σε διάρκεια, και αισθανόμουνα οτι για να το “μεγαλώσουν” το έχουν κάνει “δυσκολούτσικο” ακόμα και στο “εύκολο” λεβελ, αν και το παίζω στο “κανονικό”. μικρές διαφορές, αλλά πολυ κακός χειρισμός / ταπόκριση, που σε αναγκάζει να κάνεις dodge όλη την ώρα και να εύχεσαι να πιάσει εγκαίρως. ενδιαφέρον art direction, αλλα γενικά σαν μισο-ψημένο bioshock wannabe νιώθει, που δεν το “τελείωσαν” κιόλα.

3 Likes

Έρχεται η παιχνιδάρα.

5 Likes

1 Like