Παιχνίδια Παίζουμε;

Εχω παιξει μερικες ωρες μονο Death stranding στο ps4…Ετυχε να παρω το ps5 εκεινες τις μερες μαζι με το god of war 2 και ξεκινησα και ακομα παιζω εκεινο…

Οσο ομως ασχοληθηκα μπορω να πω οτι μου άρεσε,είχε ενδιαφέρον…

2 Likes

αυτο ηταν 7€ και τα δυο παιχνιδια btw και τελικα μετα απο δυο χρονια επαιξα και το δευτερο.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπηρχε ενα mini level των δυο λεπτων που εγω ξοδεψα μια μερα για να το περασω και λιγο πιο μετα υπηρχε ενα αλλο που κυριολεκτικα λεγοταν “Tilted”
Εννο-ειται πως σταματησα να ασχολουμαι και το προσπερασα. Τελευταια εχω αποφασισει οτι η ζωη ειναι πολυ μικρη για να καιγομαι για κατι τετοια και απλα απολαμβανω τα παιχνιδια χωρις να πιανω ολα τα achievements

3 Likes

Δεν γνωρίζω εάν έχει ειπωθεί, αλλά πραγματικά το γατί είναι υπέροχο, γνώριζα τα memes, γνώριζα τις τρομακτικές βαθμολογίες και από τα πρώτα κιόλας λεπτά κατάλαβα γιατί αυτό το τετράποδο έχει κατακτήσει τις καρδιές της gaming κοινότητας… Το μεγαλείο της απλότητας, το βάθος του story και η ομορφιά στις λεπτομέρειες σε καθηλώνει. Το συνηστω ανεπιφύλακτα και σας προϊδεάζω ότι όσο διαρκέσει (είναι αρκετά μικρό σε διάρκεια) θα περάσετε υ-πε-ρο-χα… Ελπίζω σε part 2!! Εύγε!!

9 Likes

Ξανακατεβαινει ^^ καλοκαιρινο playthrough για κανα cheevo ?? To fanmade DLC φαινεται ποπα.

4 Likes

Hogwarts ή Elden Ring στο PS5;

το 1ο με τραβαει λιγο περισσοτερο γιατι ειναι κατι διαφορετικο ενώ το άλλο είναι στο κλασικο στυλακι souls…

Ακουω γνωμες!

2 Likes

hmm δηλαδη

ή

δεν ξερω γουστα ειναι αυτα…

:rofl: :rofl:
Hogwarts δεν εχω παίξει αν και εχω ακούσει πολυ καλα πράγματα απο οποιον ασχολήθηκε και σιγουρα θα το δοκιμάσω καποια στιγμή.

Elden ομως ειναι μια κατηγορία μονο του για την ωρα μαζι με zelda.

Αν σε ψήνει για τωρα το πρωτο παιξε το πρωτο αλλαααα σιγουρα να παιξεις και elden καποια στιμγη.

2 Likes

Εννοειται πως θα παιχτουν και τα 2 απλα εχω ακουσει και εγω καλα λογια και οτι εχω δει σε βιντεο μου εχει αρεσει…

1 Like

Αφού θα παιχτούν και τα δύο, εγώ θα ξεκινούσα με το πιο χαλαρό hogward να το έχεις ξεζουμισει μέχρι να φύγεις διακοπές και φθινόπωρο με τις πρώτες κλεισουρες elden…

1 Like

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

5 Likes

Μόνο 150gb available space ζητάει μωρεεε… φαντάσου κόσμο που έφτιαξαν. Drow-Rogue-Assasin :metal:

4 Likes

Μας έπαιξε μπαλίτσα τρελή η Λάριαν, δεν θυμάμαι προσωπικά άλλη φορά σε τόσο μεγάλη κυκλοφορία ανάποδο delay, με ένα μήνα κυκλοφορία πριν την μέχρι τώρα επίσημη. :rofl:

2 Likes

Ηταν πολυ κοντα με Starfield… αλλα δεν ξερω ποσο θα το επηρεάσει η περίοδος διακοπων.

Εμεις οπως και να εχει ειναι το first priority για φετος…

Για μενα η μα@#κια ειναι οτι μια βδομαδα πριν βγαινει Remnant 2 και μια μετα το Atlas Fallen που θελω να παιξω και τα δυο coop.

1 Like

Έπος, 15αυγουστος, ρεπό καμιά βδομάδα, BG3, αυτό που ήθελα ακριβώς.

3 Likes

Έχουμε Steam Summer Sales!! Περιμένω απόψεις για Sekiro οποίος γνωρίζει…

αν σου αρέσουν τα soulsborne αλλά θες κάτι on cocaine από άποψης ταχύτητας + σου αρέσει η Ιαπωνία και η μυθολογία της/samurai κτλ, το πήρες χτες κιόλας (μακράν το αγαπημένο μου combat system σε όλη τη σειρά)

1 Like

Τι το σκέφτεσαι, με τη μία…

1 Like

Ναιι και τον Αύγουστο θα πάω και από εκεί οπότε μάλλον πρεπει να παω έτοιμος…

Φοβάμαι τα εγκαύματα, αλλά μου αρέσει το challenge…

Για να το θέσω αλλιώς, μιας και βλέπω γνωρίζετε, σε 30 ώρες είναι εφικτό να το δω όλο (όπως λέει και το time2beat) η ούτε καν?

αν το πλακώσεις από την αρχή και επιμείνεις, αφήσεις τα πολλά πολλά και stick στο main story/mission ναι, 30άωρο βγαίνει νομίζω. Αλλά εξαρτάται και από την τριβή σου με το είδος -τα bots είναι εύκολα γενικά, τα bosses εξαιρουμένου μερικών είναι τα πιο δύσκολα της σειράς. Αν δεν έχεις πολύ τριβή με τη φάση, θα φτύσεις αίμα/που θα έφτυνες ούτως ή άλλως :stuck_out_tongue:

1 Like

Thank you thank you thank you, λύθηκε ο γόρδιος δεσμός! Το αγοράζω τώρα το παίζω Σεπτέμβριο πουυ θα είμαι πιο cool :heart_eyes: να ψοφολογάω με την ηρεμία μου…

1 Like

απομάκρυνε μόνο εύθραυστα αντικείμενα από κοντά σου και χαλάρωσε όσο το δυνατόν περισσότερο πριν ξεκινήσεις :stuck_out_tongue:
(πλάκα κάνω, enjoy, 5 walkthrough του έχω κάνει ήδη, εθισμός κανονικός)

1 Like