Το πρόβλημα δεν είναι να πεθάνεις, όταν ψοφολογάς από εχθρούς είναι λογικό, όταν ψοφολογάς επειδή δεν είδες το γκρεμό, εκεί είναι που μπαίνει ο διάολος μέσα σου… Και από ότι είδα έχει πολλούς γκρεμούς
το τελευταίο σου πρόβλημα θα είναι οι γκρεμοί, trust me
Εεε ρεε με μπριζώνεις άσχημα τώρα και έχω ζωή να ζήσω
Καλύτερο από Ελδεν, DS2 και ίσως DS3, όχι από DS.
Απ’ τα καλύτερα gameplay swordfighting εκεί έξω.
Death stranding.
Περίπου στα 3/4 του βασικου σεναρίου και δηλώνω ενθουσιασμένος.
Kojima άρρωστος. Επος το παιχνίδι.
Εκεί που πας λίγο να βαρεθείς με την επανάληψη, σου εμφανίζεται ενας καινουριος μηχανισμός που τα σπάει.
Προχωράμε!
Είμαι τελείως άσχετος με τα Diablo. Πώς παίζουν σε xbox ?
Με το χειριστήριο, φαντάζομαι.
hello captain obvious. Εννοώ απο πλευράς εμπειρίας.
Μια χαρά είναι τα port σε κονσόλες, εντάξει μπορεί να σου λείψει λιγο η ευκολία του keyboard αλλά δουλεύει μια χαρά μη το φοβάσαι… Κατά τα αλλά το ίδιο παιχνίδι είναι γαμει & δέρνει…
Edit : Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ένα poll για το καλύτερο Mortal Kombat πριν πάμε στo επόμενο σύμπαν…
Καλύτερο MK το MK9 και ακολουθούν MK3 Ultimate και MK2.
Εκ πρώτης όψεως θα συμφωνήσω, χθες πάλι έπαιζα MK9 και το roster του είναι αξεπέραστο! Όμως έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το ξυλίκι/χωρογραφία του Mk11 με όλα τα αρνητικά του (βάλε το δικό σου special move), ειναι μαλλον πιο άρτιο… Πρέπει να γίνει σωστο poll μην τα λέμε στο άκυρο…
- MK3 (απλά υπερεπος)
- MK4 (το πιο γρήγορο, λάτρεψα όταν βγήκε)
- MK2 (οι παλιές αγαπες…)
- MK9 (φανταστικό remake)
- MK7 : Armageddon (ολους ρε)
- MKX (Brutalities ξανά)
- MK1 (κλασικό)
- MK6 : Deception (καλύτερο στορι από όλα)
- MK5 : Deadly Alliance (3D = μεχ, convoluted)
- MK8 : VS DC Universe (για χαβαλε καλό)
Δεν έχω παίξει ακόμα το 11 αν και το έχω αγορασμενο στο Steam εδώ και 2 χρόνια. Όλες οι εκδόσεις αποπανω εννοείται ότι είναι οι πλήρεις , με όλα τα DLC και Expansions (Ultimate, Gold, Komplete, MKXL κτλ)
Θα το λιώσω σύντομα όμως, όταν γυρίσω Αμερική δηλαδή. Ο στόχος μου είναι να γράψω 100 ώρες από 10 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου.
Αααψογος την λίστα την κρατάς για να φτιάξουμε κάτι όμορφο για το Mk δωμεσα… Θέλω άποψη για το 11 σαν σύνολο και ιδιαίτερα για το story με το dlc μαζί…
<3
Ω ρε το mk3 στο mega drive τί όμορφες εποχές…σοκ ειχα πάθει σαν μαθητούδι τότε, ηταν η πρώτη φορά που έβλεπα τόσους τόνους αίματος και βίας. Φυσικά μετά ανακάλυψα το 2 στα ουφάδ7κα.και αμέσως εγινε το αγαπημένο μου…
Θα ψάξω να βρω σε οικονομικη τιμη τα τελευταια για πσ4 μηπως και ασχοληθώ.
Εγώ κάνω gaming αποκλειστικά σε PC, και έφαγα μεγάλη ξενερα όταν με έπιασε η ρετρό αγάπη για τα παλιά, γιατί ήθελα να ξαναπαίξω την ιστορία των 5-6-7 που δεν την είχα ολοκληρώσει και 100% , αλλά προς μεγάλη μου απογοήτευση ανακάλυψα ότι δεν τα έχουν κάνει μεταφορά από το PS2 (ή PS3) σε κάτι άλλο.
Οπότε σε σένα προτείνω να πιάσεις τα 9-10-11, ειδικά τα 9 και 10 είναι σίγουρα παμφθηνα πλέον. Τώρα που βγαίνει και το επόμενο, είχαν βγάλει και το 11 σε προσφορά στο Steam. Τα συγκεκριμένα 3 μάλιστα αποτελούν ουσιαστικά αυτοτελή ιστορία / τριλογία, οπότε δεν χρειάζεται να ξέρεις τι έχει γίνει στα προηγούμενα.
Μεγαλη λατρεια τα ΜΚ.
Το αγαπημενο μου fighting franchise μακραν.
ΜΚ3/UMK3 παντα θα εχουν ξεχωριστη θεση στην καρδια μου καθως τα ελιωνα μερα/νυχτα στο sega mega drive τοτε.
ΜΚ1 εννοειται κλασσικο οπως και το ΜΚ2.
Απεκει και περα ΜΚ4 ενω το επαιζα πολυ οταν ημουν πιτσιρικας και στα arcades αλλα και στο ps1 μου ειχε φανει φολα.
Δεν μου ειχε αρεσει καθολου θυμαμαι. Δεν ξερω αλλα η μεταβαση απο το ΜΚ3 στο 4 μου φανηκε πολυ υποδεεστερη.
Ευτυχως μετα πηρα ΜΚ TRILOGY και το ελιωσα φουλ κι ενιωσα οτι πηρα αυτο που ηθελα ακριβως. Μythologies και Special Forces απο τα χειροτερα εβερ.
Deadly Alliance ενω πλεον δεν παιζεται (οπως και ολα σχεδον χαχα) τοτε μου φανηκε σαν οαση σε σχεση με την τριπλη απογοητευση που ειχα φαει (4,Mythologies,Special Forces). Πολλες ωρες και σε αυτο.
Deception γαματο στορυ οπως και το Konquest (Mακαρι να το επαναφερουν γενικα ως mode στα καινουργια)
Shaolin Monks πολυ γαματο το ειχα ευχαριστηθει φουλ! Μακαρι να βγει επιτελους το sequel ή κατι αναλογο.
Armageddon οση μεγαλη χαρα εφαγα που ειχε ολο το ροστερ αλλο τοση απογοητευση ενιωσα με την ανυπαρξια των fatalities και τον ακρωτηριασμο του Motaro
MK 9 (2011) το απολυτο ΜΚ για μενα πλεον αν εξαιρεσω την νοσταλγια. Τα κανανε ολα τελεια ειναι το ιδανικο ΜΚ.
ΜΚ Χ πολυ ωραιο και αυτο και εξελισσει πανω στο 9 και σε μηχανισμους και στο στορυ.
ΜΚ11 ακομα δεν το επαιξα δυστυχως ενω το εχω εδω και 2 χρονια περιπου.
Ήταν εξαιρετικό το Like a Dragon, σίγουρα το καλύτερο Yakuza μετά το 0 για μένα. Έκανε κάποια πολύ ωραία πράγματα, έφερε νέο αέρα στη σειρά, αν και γενικά είχε θεματάκια (balancing, δυσκολίας κλπ)
Επίσης, True Final Millennium Tower μπορείς να πας να γαμηθείς ε
Τώρα στην αναμονή για Man Who Erased His Name και για Infinite Wealth.
Όπως το περίμενα βέβαια, ενώ μου άρεσε πολύ, σίγουρα δεν ξεπέρασε με την καμία την Royal του Persona 5 στα μάτια μου. Ίσως στο 8, βλέπουμε.
Bramble the Mountain King, απλά υπέροχο!
Εξαιρετικό αρτ, ατμόσφαιρα, ένα πολύ σκοτεινό παραμύθι που αξίζει να παίξετε.
Τρομερα καλοφτιαγμενο το Pale Court - σαν κανονικο DLC του Hollow Knight.