Τέλος death stranding βασικό story γύρω στις 50 ώρες. Έχει κ άλλα πράγματα να κάνω αν θέλω για πολλές ώρες ακόμα αλλα δεν θα ασχοληθώ άλλο. Μετά απο εδώ νομίζω οτι είναι πιο πολύ κάψιμο παρά κάτι καινούριο κ ενδιαφέρον. Επος το παιχνίδι, τα εχω πει κ παραπάνω.Μετά το nioh που έπαιξα πριν κανα 2μηνο, το DS ήταν αυτό ακριβώς πιυ χρειαζόμουν. Χαλαρός στον καναπέ με τον καφέ στο χέρι και ηρεμο gaming.
Next, βρήκα σε προσφορά στα 11 γιουρια στο psstore 3λογία batman. Κατέβηκα ήδη οπότε πιστεύω θα με κρατήσει αρκετές μερες.μέσα στο καλοκαίρι.
Αφού ολοκλήρωσα το Supraland (παίχτε το), μπήκα σε mood για adventure gaming και έψαχνα τα ψηφιακά μου ράφια για πιο μικρές, compact επιλογές, μέχρι να έρθει ο Αύγουστος και το BG3 που θα μας φάει την ζωούλα.
Αποφάσισα να παίξω το Dark Fall 2. Απογοητεύτηκα. Δεν μπορώ να “κακιώσω” πολύ, έχω μεγάλη αδυναμία στον Boakes και τα παιχνίδια του, αλλά εδώ είναι σίγουρα η χειρότερη δημιούργια του. Αρκετά φιλόδοξο, έχει δεδομένα καλή ατμόσφαιρα (το όλο κομμάτι στον Φάρο του 1912 είναι top) και ενδιαφέρουσα γραφή, αλλά πάσχει αρκετά στο gameplay. Πολλές φορές δεν έχεις κανένα clue στο τι να κάνεις μετά, είναι μικρό game και έχει αρκετό backtracking, ενώ αρκετοί γρίφοι είναι τραβηγμένοι από τα μαλλιά. Επίσης, μιας και μπλέκονται διάφορα timelines (στα οποία πηγαινοέρχεσαι κατά βούληση, περίπου), ήταν πολλές οι φορές που υπήρχαν στοιχεία που βρίσκεις και χρειάζονται πολύ μετά σε ένα άλλο timeline ή πράγματα που βρίσκεις μετά και πρέπει να γυρίσεις πίσω. Όλο αυτό γίνεται με έναν αρκετά μη intuitive και συνεκτικό τρόπο και αρκετές φορές ένιωθα λίγο χαμένος. Μπορώ να δεχτώ πως σε κάποια σημεία θα έφταιγα και εγώ που δεν μπορούσα να βρω μια λύση, αλλά σε γενικές γραμμές και κάπως αντικειμενικά, μπορείς να πεις πως τα έχει τα θεματάκια του το gameplay.
Θα παίξω το 3 τώρα, το οποίο λέγεται πως είναι καλύτερο. Αν είναι κοντά στο 1, τότε μια χαρά θα περάσω, σαν ιστορία ξέρω σίγουρα πως συνδέονται με κάποιον τρόπο.
Μετα απο πολλες ωρες και training, επιτελους ολοκληρωσα το τελευταιο Pantheon of Hallownest (ολα τα bosses στη σειρα ascended) , και επιτελους το τελευταιο ending.
Τερματισα πριν 2-3 μερες το God of War:Ragnarok και οντως ειναι ανωτερο του πρωτου.
Τωρα καθομαι και ασχολουμαι με εκκρεμοτητες και καποια side quests…
Μετα λεω να πιασω το Death Stranding απο την αρχη μιας και το ειχα ξεκινησει στο ps4 και το αφησα…
Ήταν καθαρτικη εμπειρία χαχα και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποίον θέλει να ζεσταθεί εν αναμονή silksong.
Τα αναβαθμισμένα bosses είναι τρομερά (κ δύσκολα) αλλά αξίζει 100%
Επέστρεψα στο παιχνίδι παίζοντας το unofficial DLC και ξαναεπιασα αυτό το challenge.
Θα ποστάρω κανα βιντεακι
Άγραφος νόμος , ή είσαι περήφανος για το 100% ή ντρέπεσαι και δεν αναφέρεις πουθενά το οτιδήποτε λιγότερο. Κανείς δεν δικαιούται να φουσκώνει με 92%, ακόμη και στο civ!
Δεν προσβλήθηκα, σόρρυ πέφτω για ύπνο και δεν έχω φίλτρο του αν ο γραπτός μου λόγος γίνεται κατανοητός, το κατάλαβα ότι έκανες χιούμορ, κι εγώ σε χαλαρό ύφος τα έγραψα
Απλά έχω pet peeve με την λογική των τοξικών gamers , συγγνώμη κι από μένα αν ήμουν απότομος
Δέν εχω ασχοληθεί ποτέ με κάποιο της σειράς. Πώς είναι η φάση σήμερα, αξίζει κάποιος που δεν έχει ιδέα να ξεκινήσει απο αυτό; ψάχνω κάποιο καλό strategy game να σκοτώσω τις ώρες μου στο pc και να κανω κανα break απο το playstation
Παιζω φανατικα ολα τα Civilization που εχουν βγει απο το 2001 εως σημερα, δηλαδη ξεκινησα απο το ΙΙΙ. Ως καποιος που εχει δει την προοδο και εχει εκτιμησει κυριολεκτικα ολα τα παιχνιδια της σειρας στο επακρον, δεν μπορω να ξερω πως θα ειναι η εμπειρια καποιου που θελει να ξεκινησει με καποιο απο αυτα, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η καλυτερη επιλογη ειναι απλα να ξεκινησεις απο το VI, με μονη πιθανη ενσταση το V, το οποιο μαλλον ειναι το καλυτερο της σειρας.
Ειναι και θεμα αισθητικης βεβαια, αφου η παλετα των χρωματων στο VI ηταν για καποιους dealbreaker. Οσον αφορα το gameplay, και τα δυο ειναι εξαιρετικα. Απλα κανε το tutorial, εχε υπομονη να μαθεις ολα τα mechanics, και δωστου ενα καλο τριωρο (αν οχι 10ωρο) για να “νιωσεις” το ποσο γαματο ειναι το παιχνιδι, γιατι στην αρχη θα σου φανει σιγουρα χαοτικο.
ΥΓ. Αν σκεφτεσαι να το αγορασεις, σου προτεινω να περιμενεις μεχρι το επομενο sale, γιατι δεν αξιζει να το παρεις χωρις τα expansion packs και τα διαφορα DLC. Και αυτην την στιγμη για καποιον λογο ειναι πανακριβο, ενω για τεραστιο διαστημα ηταν σε προσφορα τυπου -90% off.
Δεν ξέρω αν έχει φανς εδώ μέσα, αλλά στο PS5 έχει τα κλασσικά Abe να παίξεις, ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι έβερ. Τώρα έχω κολλήσει με το Exodus που παίζει να μην το έχω τερματίσει ποτέ.