Συμφωνώ απόλυτα, καίω και εγώ ταυτόχρονα το Toy Story 2 του PS1 στο PS5 μου.
Τα πρώτα δύο επίπεδα με το σπίτι και τον κήπο είναι απλά αξεπέραστα.
Πωωω θενκς τι μου θύμησες! Θα το κατεβάσω μετά! Τώρα έπαιζα λίγο Lucky Luke σε PS1 και όπως και με πολλά άλλα παιχνίδια δεν μπορώ να διανοηθω πώς τα έπαιζα μικρουλης. Αφού τώρα έχω και cheat να κάνω save σε όποιο σημείο θέλω λόγω του emulator και πάλι μου παίρνει χίλιες προσπαθειες
Ανάμεσα σε pillars of eternity, pathfinder και original sin 2 τί προτείνουμε κάτι για λιώσιμο; BG3 ακόμα νομίζω είναι νωρίς, θα περιμένω να στρώσει με patches και ισως ασχοληθώ τον χειμώνα.
no brainer για εμένα, αν και παιχνιδάρες όλα.
Συμφωνω. Ολα πολυ καλα για λιωσιμο, αλλα το Divinity ειναι μαλλον το καλυτερο.
Εγω εχω εθιστει με Battle Brothers κ King Arthur, a Knights Tale.
Το Baldur’s Gate 3 δεν υπάρχει.
Έχουμε νέο ταβάνι σε player agency, reactivity, choises and consequenes.
To crpg genre στην καλύτερή του μορφή.
ΤΙ ΖΟΥΜΕ
Πω πω όλο τέτοια διαβάζω και με τρελαίνουν και φίλοι να το βάλω να παίζουμε μαζί. 'Ο,τι gameplay video έχω δει μέχρι στιγμής φαίνεται να επιβεβαιώνει τον ενθουσιασμό. Και γω έλεγα να το πιάσω αργότερα αλλά έτσι όπως πάει η κατάσταση μάλλον δεν θα κρατηθώ και θα πω “αντίο ζωή”
Το παιχνιδι ειναι απλα ΕΠΟΣ…δεν χρειαζεται να ειπωθει κατι αλλο…εχω λιωσει
Με το Silksong τι θα γίνει Γ Τ Χ
Μεγαλος φαν των πρωτων 2 Baldur’s,θα το παρω οταν πέσει η τιμη…
Να ρίξω λάδι στην φωτιά και εγώ και να σας πω πως πρέπει να παίξετε BG3. Η πρώτη φορά που τα έσκασα full price και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.
Έτσι, καθολική αποδοχή. Πάμε γερά.
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
Χαίρομαι ειλικρινά για την μεγάλη επιτυχία της Λάριαν, τους λατρεύω και γουστάρω να βλέπω τέτοιο χαμούλη.
Παιχνίδι που θα συζητάμε για χρόνια, θα ανακαλύπτουμε νέα πράγματα για χρόνια.
Ποπο τόσο hype έχω να νιώσω για παιχνίδι από… το Zelda φέτος αλλά jokes apart, ανυπομονώ να το πιάσω κ εγώ στα χέρια μου από το φθινόπωρο
Εγώ αρνούμαι να δώσω πάνω από $25-30 για οποιοδήποτε παιχνίδι, δε μπα να βγάλουν και καινούριο Star Wars MMORPG κάποια στιγμή που θα αντικαταστήσει το SWTOR… Πόσο μάλλον από την στιγμή που το Steam βάζει κάθε καινούριο παιχνίδι στο -40% κάποιους μήνες μετά την κυκλοφορία του. Αλλά ψήνομαι παρά πολύ να παίξω το BG3 όταν βγει σε προσφορά, παρόλο που δεν είναι του στυλ που γουστάρω. Αυτό φαίνεται να έχει τα πάντα μέσα.
Quakecon βλεπω μαζι με καποιες πολυ καλες προσφορες στο Στιμ.
6 Σεπτεμβρη το Starfield επισης, ωραια!
Oσον αφορα το ΗΚ παντως, νομιζω το Crownsworn θα βγει πριν το Silksong αν και πηγε κ αυτο 2024 δυστυχως. (Crowsworn on Steam)
Σε αλλα νεα, καιρος να αλλαξω παιχνιδι - η να γυρισω στο Jedi Fallen Order
Το επομενο του Fallen order το επαιξε κανεις;
Μου αρεσε πιο πολυ απο το πρωτο… Εχει καποια θεματα σε αποδοση , αλλα σαν παιχνιδι ειναι πολυ καλο
τελεια!thanks!
Τελικα κολλησα με το Blasphemous και συνειδητοποιησα οτι βγαινει και το 2ο τη Πεμπτη νομιζω.