Παιχνίδια Παίζουμε;

Και εμενα το Blasphemous 1 δε με δυσκολεψε, περα απο Crisanta και τη πιστα με τα καραβια που λετε. Γενικα ειχα δυσκολια με τα blocks και οτι mob/boss επρεπε να τα νικησεις με αυτο - ειμαι πιο πολυ του platforming/double jump…etc
Το Guacamelee το επαιξα ελαχιστα και δε με κρατησε - μπορει να ηρθε η στιγμη να του δωσω μια ευκαιρια.
Το Οri ειχε κατι επικες στιγμες παντως - το καταευχαριστηθηκα και ας μην ειχε τοσο κομπατ.
Τρομερη λιστα παντως @Infernus !! Το Death’s Gambit: Afterlife και το Valfaris φαινονται πολυ ωραια.
Το My Friend Pedro το εχετε παιξει ? πως ειναι το gameplay?

1 Like

Μετα το λιωσιμο στο baldurs gate 3 με 120+ ωρες , απο σημερα ξεκινησα και starfield οποτε αλλο ενα γερο καψιμο προβλεπεται…

8 Likes

Eγώ πλησιάζω 150 ώρες και έχω ακόμα για το τέλος.
Είναι βέβαια τόσα τα paths/permutations που δεν μπορώ να σκεφτώ να παίζω τίποτε άλλο μέχρι Νοέμβρη τουλάχιστο που βγαίνει νέο Γιάκουζα. :beers:

3 Likes

μερακλής

Summary

Libido Dance Yakuza GIF - Libido Dance Yakuza - Discover & Share GIFs

4 Likes

Ναι, τα αποθέωσα πολύ πρόσφατα εδώ μέσα.
Φοβερή σειρά.
:beers:

2 Likes

εε λιγο ακομα μπορουσες να αποθεώσεις οπως πχ να παραδεχτείς οτι το like a dragon ειναι καλυτερο απο το P5…:rofl:

Εγω BG3 ειμαι στις 80+
Ενδιάμεσα παιζω και αλλο games μιας και αυτο θα ειναι το main μου για πολυ καιρο.

Επαιξα Atlas Fallen ωραίο χαλαρο coopακι,Oxenfree II πολυ ωραίο ατμοσφαιρικο αλλα δεν με επιασε το ιδιο οπως το πρωτο. Τωρα έπιασα Armored Core 6 στις 2 ωρες θα πω ειναι οκ.

1 Like

Starfield σε κάνα τρίμηνο οταν θα έχει στρώσει λίγο και με τα bugs. Υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν αρκετά και άλλα όχι τόσο από αυτά που διαβάζω και βλέπω.
Είναι τόσο πολλα αυτη τη στιγμή τα παιχνίδια που θέλω να παίξω που απλά δεν υπάρχει καιρός και διάθεση για Bethesda.

Armored Ciore, Blasphemous 2, Remnant 2, MK1, FF16 και μετα ερχονται και τα Spiderman 2, Cyberpunk Phantom Liberty, Forza Motorsport, Alan Wake 2 ,Last Faith και δεν συμμαζευεται, σίγουρα ξεχνάω κάποια τώρα.

3 Likes

Είναιβτόσα πολλά τα games που έχω στο μυαλό μου να παίξω που πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοπρολάβω κ με πιάνει άγχος.
Bg3 και starfield μάλλον θα πάνε για μετα απο κανα χρόνο
Σε παλιομοδίτικο rpg μάλλον με βλέπω για divinity 2, ενω απο bethesda θελω πρωτα να ξεμπερδέψω με fallout 4 και μετά να ξαναπιάσω μετα απο χρόνια skyrim σε καμια special edition με όλα τα εξτρα.
Έχω εγκατεστημένα μερικά παλιά adventures κλασσικά που θλελω να ξαναδώ, monkey island,fullthrotle,grim fandago και syberia(παιζω το πρωτο atm επος) ενώ στο ps4 υπάρχουν πάρα πολλοι τίτλοι που θέλω να ασχοληθώ οριν πάρω το 5.
Χάος!
Και η μλκια είναι οτι δεν ειμαι 19 ετών για να έχω αφθονο χρόνο…

3 Likes

Ερώτηση για τους φαν του είδους,
Hollow knight voidheart edition στο ps4 και με 10 ευρω σχεδόν, το θεωρουμε σίγουρη αγορά;

2 Likes

Χρονομηχανή και Hollow Knight early access με χιλιάδες bugs στα 200€ είναι σίγουρη αγορά, πόσο μάλλον η Voidheart edition στα 10 :stuck_out_tongue:

4 Likes

Την θεωρούμε την πιο σίγουρη αγορά ever.

3 Likes

Δεν ξερω γιατι σας αγχωνει που εχουμε τοσα games να παιξουμε τον τελευταίο καιρο. Εμενα προσωπικά με ενθουσιαζει που βλεπω νεους ποιοτικους τίτλους στην αγορα, καιρο ειχα να χαρω τοσο.

Φυσικα και ο διαθεσιμος ελεύθερος χρονος δεν ειναι ιδανικα αρκετος για τα παντα, αλλα αναλογα τις προτεραιότητές που βαζουμε μπορουμε να χώνουμε και το gaming στην καθημερινότητά μας. (Για μενα αποτελει το μονο χομπι μου απο την ηλικια των 5 ετων εως τωρα στα 35 μου και εδω και πολυυυυ καιρο δεν με νοιαζει ο κόσμος που το κρινει ως ‘παιδικο’. Αν δεν ειχα το gaming στη ζωή μου να χαλαρωνω, θα ημουν σιγουρα με ψυχοφαρμακα γιατι δεν με ενδιαφερει καποιο αλλο χομπι, ουτε σπορ, ουτε νυχια κ μασαζ κλπ.)

Λιστα με τα games που ασχολουμαι ταυτόχρονα αυτη την περιοδο αναλογα τα κεφια κ τον διαθεσιμο χρονο:
*Darkest Dungeon
*Baldur’s Gate
*Age of Empires II
*Cyberpunk
*Diablo III
*Disco Elysium
*Myst/Riven
*Grim Fandango
*Skyrim

Καποια στιγμη θα προσθέσω και το Starfield.

8 Likes

Λοιπόν κατέβηκε το hollow knight…
Παλουκάκι ε; :rofl:
Δεν ημουν προετοιμασμένος για τόσο ξύλο και αυτό που με δυσκολεύει πιο πολύ έίναι οτι δεν ξερω που να πρωτοπάω. Πολύ χαοτικός ο κόσμος του ρε παιδιά.και είμαι ακόμα στο πρώτο μισάωρο…

1 Like

χεχε ετσι ειναι στην αρχη αλλα μη μασας!

Πρώτο μισάωρο είναι σαν να μην εχεις ξεκινήσει καν. Οσο θα προχωράει το παιχνίδι θα καταλάβεις για τι μιλάμε.

Έπαιξα ξανά μετά από χρόνια το διαδικτυακό Wartune. Παλιά ήταν ένα πολύ γνωστό παιχνίδι και μάλιστα επειδή το είχα μάθει καλά είχα φτιάξει 3 χαρακτήρες που με κάποια τράμπα έπαιζαν στον ίδιο server. Όταν το 2020 τα έσπασαν οι δύο εταιρείες που το κυκλοφορούσαν και χάθηκε το παιχνίδι από κάποια site, αποφάσισα να μην ξαναπαίξω. Θα μπορούσα να κάνω reclaim του βασικού χαρακτήρα μου, που είχε γίνει σκληρός πολεμιστής, αλλά δεν το έκανα. Έφτιαξα έναν χαρακτήρα στο επόμενο τυχαίο παιχνίδι της R2, το Dragon Awaken, αλλά δεν ενθουσιάστηκα τόσο, έμπαινα μια φορά το εξάμηνο. Τώρα ξαναέπαιξα Wartune και μπορώ να πω ότι μου άρεσε το πώς εξέλιξα το νέο μου χαρακτήρα σε μια βδομάδα. Το κακό είναι ότι μπήκα σε αμερικάνικο server και δεν βρίσκω πολλούς παίκτες για τις ομαδικές αποστολές τις φυσιολογικές ώρες. Γενικά είναι παιχνίδι που μπορείς να εξελίξεις τον ήρωα όσο πίνεις τον καφέ σου, οπότε no problem.

Τα εχω τερματισει ολα εκτος απο cyberpunk ,που δεν θα ασχοληθω λογω 1ου προσωπου,και disco…

(Εκτος αν λες το τελευταίο baldur που δεν το εχω παρει ακομα)

1 Like

Πάρα πολύ πράμα, απορώ πως το κάνετε αυτό μερικοί :sweat_smile:

(Παιχνιδάρες όμως σχεδόν όλα)

Εγώ καμιά φορά να είμαι με 2-3 max, ανάλογα το είδος των παιχνιδιών. Τώρα είμαι στο dlc του Dark Souls 3 και τέλος, τέλειωσα τις προάλλες και το Bioshock Infinite, το οποίο πέρα από την πολύ όμορφη αισθητική και αρκετά εντυπωσιακά set pieces, δεν ξέρω. Πολύ απλό και εύκολο, και το τόσο scripted στοιχείο δεν μου αρέσει γενικώς. Καλύτερο από το 2ο πάντως.

Κάνω υπομονή με νύχια και με δόντια για Baldur’s Gate 3 και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω μέχρι να υποκύψω, αν έχει και καλές αναφορές στα προηγούμενα παίζει να κλαίω.

3 Likes

Ναι, το τελευταιο Baldur’s Gate. Το εχω σαν εναλλακτικη για DnD επειδη δεν εχω πια την παρεα που παιζαμε παλια face-to-face.

2 Likes