Disco Elysium Final Cut σε switch θα με κάνει αλκοολικό στο τέλος, αριστούργημα με κάθε έννοια της λέξης
αψεγάδιαστο αν εξαιρέσεις λιγο το τέλος
Top 3 καλύτερων παιχνιδιών περασμένης γενιας και οχι μονο.
Εχω βαλει σε σποιλερ τα ονοματα μοναχα των περιοχων για την ιδανικοτερη πορεια που θα προτεινα να παρεις στο hollow knight αν δεν θες να περιφερεσαι ‘‘ασκοπα’’. Οποτε πραττεις αναλογως φιλε!
Forgotten Crossroads > Greenpath > Fungal Wastes > City of Tears > Royal Waterways > Deepnest > Ancient Basin > Queen’s Gardens > Kingdom’s Edge > The Abyss > Fog Canyon
Ηρθε η μεγάλη στιγμή…θα παιξω ολα μου τα παιχνιδια σε ultra.
(i7-13700K 3.4 GHz
RAM 32GB
GeForce RTX 4090
SSD 2TB)
Κτηνάκι ε, δεν το λυπήθηκες. Καλορίζικο!
Καλορίζικο το κτήνος - ελπιζω να υπαρχει κ η αναλογη οθόνη για να το εκμεταλλευτείς
Μεγειές!
Και εγω το δικο μου ( 32 GB ram , rx7900xtx , 58003d ) τον εχω σε ultra wide screen 3440X1440 , και σε μια LG C1 OLED . Θα ευχαριστηθεις gaming
Πολύ σύντομα θα έχω ακριβώς το ίδιο setup, με LG C2 απλά. Πως είναι η 7900XTX? Είμαι 99% βέβαιος ότι θα πάω για αυτήν αντί για την 4080, αλλά ακόμα δεν έχω τραβήξει την σκανδάλη, και αναρωτιέμαι μήπως το ray tracing γίνει πιο προσιτό τα επόμενα χρόνια.
ειμαι απολυτα ευχαρηστημενος… σε 4κ σπερνει η καρτα… και γενικα δεν εχω κανενα θεμα απο την πρωτη μερα αγορας… οι OLED ειναι αλλη φαση παντως…
συνεχίζω hollow knight σε χαλαρούς ρυθμούς, βρίσκομαι στον χάρτη city of tears και εχω καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του.
Γενικά παρατηρώ οτι το game έχει παααρα πολύ βάθος, δεν είναι απλά ενα platform παιχνιδάκι…
έχει να ασχοληθείς πολύ και πρέπει να δωσεις πολύ χρόνο για να ανακαλύψεις όλο το περιεχόμενο του.
Η φάση με τα charms είναι λίγο μπέρδεμα στο τί στύλ θέλεις να φτιάξεις όπως κ επίσης οι ΄χαρτες και το πόσο πολύ πρέπει να ψάξεις και να χωθείς βαθειά σε κάθε στενό ή πορτα που βλέπεις μπροστά σου χωρίς να ξέρεις αν απο πίσω υπάρχει κάποιος vendor ή κανα boss που με μια κινηση θα σε καταπιεί…και άντε πάλι απο την αρχή.
γενικά δεν ήμουν καθόλου έτοιμος για το επιπεδο δυσκολίας που έχει, αλλά ρε γμτ όσο παίζω εθίζομαι.
διαμαντάκι.
τώρα στα κοντά έφτασες City of Tears?
Αν ναι
Στο τσακ είμαι να αρχίσω 4ο playthrough με αυτά και αυτά - μας έχει γκαστρώσει και το Silksong
Ξεκίνησα το Psychonauts 2 στο steam deck, το πρώτο παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ, μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται ακόμη καλύτερο, όμορφο κι έξυπνο.
Το χει παίξει κανεις;
Παρα πολυ ωραιο , διασκεδαστικο και αρκετα καμμενο… Θα περασεις πολυ ομορφα
Παιχνιδαρος και ακομα καλυτερο απο το 1ο. Φουλ απολαυστικο, αγνη διασκεδαση!
Τελικα Ιανουάριο βγαίνει το καλύτερο/εξελιγμένο jrpg των τελευταίων χρόνων που θα κανει ακομα και τον @tidus666 επιτέλους να υποχωρήσει…
Νοέμβρη Man Without a Name και Γενάρη Infinite Wealth. ΑΝΤΙΟ.
ετοιμάζουμε ήδη αντρίκια δάκρυα.
jrpg; Σαν την Royal του Persona τίποτα.
In other news, κανω λεσβιακα με την Shadowheart στο BG3 XD