Παιχνίδια Παίζουμε;

Ξεκινησα το Ghost of Tsushima πριν 2 μερες. 2-3 ωρες εχω παιξει το πολυ, αλλα εφαγα σκαλωμα!πολυ καλο!

2 Likes

Απο τις τοπ εισαγωγές και endings σε game.
+

2 Likes

Το πηρα και εγω και εχω πωρωθει. Προσπαθω προσπαθω ακομα τιποτα με την Shadowheart. Μονο ο Gale πηγε να μου βγει απο το πουθενα και τον καταλαβα ενα κλικ πριν

2 Likes

Για πείτε τίποτα μιας και το παίζετε κανας δυο επιτέλους;
Τι κλάσεις παίζετε στο bg3; Και ποιους έχετε συνήθως στο πάρτυ σας;

Και εγω στο playthough μου με αυτην εκανα σχεσουλα … απολυτη παιχνιδαρα…

1 Like

Female Seldarine Drow Rogue/Thief
Main Companions: Lae’zel Shadowheart/ Gale
Secondery: Minsc/ Halsin

O προσανατολισμός μου ειναι chaotic neutral/good (δεύτερο play θα παίξω παλι Drow με class warlock και Lolth Sworn + Mintara για main companion)

10/10

1 Like

Έτσι μπράβο, ΜΟΝΟ Shadowheart :black_heart:

Eγώ επειδή δεν την παλεύω με τον Αστάριον, ποτέ δεν μου άρεσε, έστω τουλάχιστο για το πρώτο good πλέιθρου μου, έπαιξα Lore Bard με έμφαση να αναλάβει και τα rogue “καθήκοντα” του πάρτυ, και τα κατάφερε μια χαρά!¨
Το μωρό δεν βγήκε ποτέ απ’ το πάρτυ, ο επόμενος σταθερός ήταν η Κάρλαχ και στον τέταρτο άλλαζα συχνά πυκνά ανάμεσα σε 2-3, ανάλογα τα κέφια και τα side quests.

Τώρα στο δεύτερο πλέιθρου (Dark Urge, με στόχο το evil/submit) παίζω Female Lolth Drow Sorcerer Wild Magic με μέιν κομπάνιονς το μωρό, Μινθάρα και -ουφ- Αστάριον.

3 Likes

Παιζω half-elf Rogue οπως και στο DnD. (Οταν παιξω δευτερη, τριτη φορα το BG3 λεω να δοκιμασω είτε Wizard ειτε Cleric, ο,τι εμπνευση εχω.)
Τον Ασταριον τον εχω δολοφονησει και στο party μου εχω ολο Shadowheart, Karlach, Gale.
Θα με ελεγα Chaotic Neutral. Next time θα δω αν θα μου βγει πιο evil.

2 Likes

Στο irl καμπέιν μου εγώ παίζω 2+ χρόνια half-elf twilight Cleric της Selune ( :smirk: ) κάτι που για ευνόητους λόγους δεν θα μπορούσα να φτιάκω στο BG3.

O Αστάριον ρε γαμώτο, τώρα που δεν τον έχω dedicated καθαρίστρια του καμπ, και τον παίρνω μαζί μου, έχει αρκετά ενδιαφέρον quest, αλλά και πάλι δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι με την προσωπικότητά του.
Σίγουρα στον πάτο της προτίμησής μου στους κομπάνιονς.

Seldarine Drow Sorcerer, μάλλον και εγώ chaotic neutral προς το good κυρίως θα με χαρακτήριζα. Παίζω πολύ με charisma. Είμαι στο δεύτερο act στο quest της Lae’zel (μαγεία). Οι συνταξιδιώτες μου είναι Lae’zel, Karlach, Gale και γενικά είμαι τύπος που δύσκολα κάνει rotation στο party, σε οποιοδήποτε game, αν βρω χαρακτήρες που μου αρέσουν και σαν προσωπικότητες και σαν gameplay. Έχω παίξει πάντως αρκετά και με Shadowheart και ακολουθώ το quest της (έχουμε πιει και κάτι κρασάκια ένα βράδυ, θα δούμε αν θα καταλήξει κάπου αυτό).

Τις τελευταίες 2 βδομάδες το έχω παρατήσει λόγω δουλειάς, ελπίζω από αυτό το Σ/Κ να το ξαναπιάσω ζεστά γιατί είμαι και σε κομβικό σημείο.

2 Likes

πωω με εχετε καραψησει και ειμαι διατεθειμενος να παραβλεψω το turn based.

1 Like

Απο άποψη δυσκολίας πώς είναι;

Μέχρι 4-5 level είναι κάπως challenging στο normal, ειδικά αν δεν έχεις ιδέα από DND ή τέτοιου είδους παιχνίδια. Όταν λέω challenging εννοώ πως δεν μπορείς να πας σε μάχη αέρα πατέρα, θέλει λίγη σκέψη και στρατηγική και, κυρίως, καλό positioning του party σου. Μετά το 4-5 level γίνεται πιο βατό και σίγουρα θα έχεις αποκτήσει και μια σχετική εμπειρία ως τότε.

Γενικά παίζεται άνετα, αρκεί να μην περιμένεις να πετσοκόβεις χωρίς ιδρώτα τους εχθρούς σου (στο normal πάντα).

1 Like

Tα turn based πάντως απο την περασμένη γενια εχουμε μεγάλη άνθιση. Μας εχουν δώσει παιχνιδιάρες:
Divinity 1,2
wasteland 2,3
Xcom 2
Gears Tactics
Mutant year zero
και καμια 2-3 αξιολογα warhammer

1 Like

Μπορει κ εγω να ειμαι biased και να εχω κολλησει σε FF/HoMM (καλα το Heroes of MM το ειχα λιωσει, απο τα πρωτα μου σοβαρα παιχνιδια με Baldurs Gate 2) εποχες.
Θα του δωσω μια ευκαιρια.

Παιζω ουσιαστικα τον χαρακτηρα που παιζω χρονια με κατι φιλους.
Ενα Half Elf rogue(thief) Dark Urge. Tο φοβηθηκα το νταρκ ερτζ για πρωτο πλεη θρου, αλλα εμπιστευτηκα την Larian κ χει παει σουπερ.
6ο λεβελ σταθερα με Shadowheart, Karlach κ Gale.
Πολυ ωραιο κε ψηνει κ για επομενο πλεη θρου ;λλα θα πω την αμαρτια μου. Το interaction με τον κοσμο, οι συνδιασμοι κ η δυσκολια που ειχε το Divinity Sin 2 ηταν σε ανωτερο επιπεδο για μενα.
Παιζω στο medium κ γενικα οι επιλογες μου ειναι πολυ πιο ευκολες κ default απο του Divinity. Ανεβαινεις λεβελ κ δεν εχει σκεψη τι να διαλεξεις συνηθως. Ουτε με χει δυσκολεψει ουσιαστικα. Στο divinity σκαλωνα για ωρες κ πειραματιζομουνα με positioning, elements κτλ εδω παω γιουργια κ την βγαζω καθαρη. Ουσιαστικα μονο με τα damage του rogue μου κ της Karlach.
Σαν σετινγκ, διαλογους, presentation κτλ ειναι τελειο. Θα ηταν ιδανικο αν ειχε πιο πολλα κοινα με τους κανονες του Divinity.

1 Like

Εμενα μ’αρεσει που θελει μυαλο, στρατηγικη, προετοιμασια σε πολλες μαχες. Φαίνεται οτι το εχουν δουλεψει πολυ το παιχνιδι σ’αυτον τον τομεα, πραγματικα σαν να παιζεις DnD, δλδ ειναι πιστο σε αυτο.

2 Likes

Assasins Creed Mirage. 5/10 βγαίνει. Γνώμες ?

Δυστυχώς απ’ τα μελανά σημεία του τίτλου για μένα.
Στο tactician το βρίσκω πανεύκολο απ’ τo lvl 3-4 και μετά. Αλλά είμαι γνώστης της 5ης, οπότε παίζει ρόλο.
Αν κάποιος δεν έχει ιδέα από έκδοση κλπ μια χαρά είναι το νόρμαλ, στην αρχή θέλει συνήθεια.